پرينت در ListView

reza zareie

Active Member
دوستان سلام وخسته نباشيد.
ميدونم اين تاپيك تكراري هستش ولي چون تو اون قسمت جواب درست و حسابي براي سوال يكي از دوستان نبود من گفتم خودم اين سوال رو دوباره مطرح كنم.آيا واقعا ميشه از ليست موجود در پلاگين ListView پرينت گرفت ؟اگه نه با پلاگين UOچطور؟ممنون مي شم اگه كمكم كنيد

m javad

کاربر متخصص
هیچ کدوم از این دوتا پلاگین دستوری برای پرینت ندارند، البته اینجور که توی دمو هاشون دیده میشه و منم یادم هست
ولی شما میتونید با ثبت اطلاعاتتون به صورت فایلهای Rtf یا html امکان پرینت رو خودتون برای اطلاعاتتون فراهم کنید
موفق باشید

reza zareie

Active Member
آخه من يك بانك اطلاعاتي دارم كه اطلاعاتش رو با ListViewنشون مي دم چطور مي تونم اين اطلاعات رو به صورت فايلهاي rtfياhtmlدربيارم تا بعد امكان پرينت داشته باشه

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
شما در حالت عادی برای نمایش اطلاعات، اونها رو از دیتابیس میخونید ومثلاْ در اشیاء مختلف نمایششون میدید صورت مسئله این هست که چطور اطلاعات رو بصورت HTML ذخیره کنید که قابلیت Print داشته باشید ؟ در HTML برای تعیین ظاهر صفحه از تگ های خاصی استفاده میشه، شما همین فایل HTML رو میتونید با یک ویرایشگر متنی باز کنید و کدها رو مشاهده کنید و تغییر بدید. کافیه پس از دریافت اطلاعات از دیتابیس، تگ های HTML رو به اونها اضافه کنید و در آخر که همه ی اطلاعات رو بصورت html فرمت کردید، اونها رو در فایل با پسوند htm ذخیره کنید (با دستور StrToFile اگر اشتباه نکنم) اگر با دستورات HTML آشنایی ندارید، با یک ویرایشگر HTML بیاید و صفحه ی نمونه رو ایجاد کنید و داده هایی رو هم درش درج کنید و بعد کدها رو بررسی کنید، اینطور قسمت هایی که ثابت هستند و قسمت هایی که وابسته به متنتون تغییر میکنن رو متوجه میشید، کافیه اونها رو در برنامه در یک متغیر ذخیره کنید و بعد داده ها رو به این متغیرهای رشته ای اضافه کنید تا بشن کدهای HTML نمونه ی این کار رو بنده در دیکشنری Dicti برای نمایش نتایج انجام داده بودم، میتونید سورسش رو دانلود کنید و نمونه رو بررسی کنید

شاید با این فرمان بشه اجامش داد ، امتحان کنید ضرر نداره...

PHP:
PrintText("List in view Plugin","Parameter")

روشی که جناب Nevercom فرمودند هم روش خوبیه . میتونید بعد از ذخیره به صورت Html ، اون رو در یک شئ Browser لود کنید و بعد از فرمان زیر استفاده کنید:
PHP:
Browser("html","Print")

آخرین ویرایش:

reza zareie

Active Member
شما در حالت عادی برای نمایش اطلاعات، اونها رو از دیتابیس میخونید ومثلاْ در اشیاء مختلف نمایششون میدید صورت مسئله این هست که چطور اطلاعات رو بصورت HTML ذخیره کنید که قابلیت Print داشته باشید ؟ در HTML برای تعیین ظاهر صفحه از تگ های خاصی استفاده میشه، شما همین فایل HTML رو میتونید با یک ویرایشگر متنی باز کنید و کدها رو مشاهده کنید و تغییر بدید. کافیه پس از دریافت اطلاعات از دیتابیس، تگ های HTML رو به اونها اضافه کنید و در آخر که همه ی اطلاعات رو بصورت html فرمت کردید، اونها رو در فایل با پسوند htm ذخیره کنید (با دستور StrToFile اگر اشتباه نکنم) اگر با دستورات HTML آشنایی ندارید، با یک ویرایشگر HTML بیاید و صفحه ی نمونه رو ایجاد کنید و داده هایی رو هم درش درج کنید و بعد کدها رو بررسی کنید، اینطور قسمت هایی که ثابت هستند و قسمت هایی که وابسته به متنتون تغییر میکنن رو متوجه میشید، کافیه اونها رو در برنامه در یک متغیر ذخیره کنید و بعد داده ها رو به این متغیرهای رشته ای اضافه کنید تا بشن کدهای HTML نمونه ی این کار رو بنده در دیکشنری Dicti برای نمایش نتایج انجام داده بودم، میتونید سورسش رو دانلود کنید و نمونه رو بررسی کنید
يه نمونه ساده ميشه واسم بزارين بررسي ديكشنري خيلي زمانبره :sad:

m javad

کاربر متخصص
اگه با ساختار فایلهای html آشنایی ندارید از rtf استفاده بکنید، چون خیلی راحت هست و امکان درج تصویر و جدول و ... رو هم داره

reza zareie

Active Member
البته چرا با ساختار فايلهاي html اشنايي مختصري دارم اما نه در حد يك حرفه اي . فقط يه نمونه ميخوام كه با نحوه كار آشنا شم . وقتي ديكشنري رو بررسي مي كني آدم خيلي سردرگم ميشه چون خيلي چيزها به هم وابسته اند:-?

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
يه نمونه ساده ميشه واسم بزارين بررسي ديكشنري خيلي زمانبره :sad:

من توی نمونه مثال کامل برای کار با پلاگین SQLite قابلیت پرینت رو گذاشتم میتونید از اون هم بهره ببرید خیلی ام کارش ساده و راحته

reza zareie

Active Member
خيلي ممنون از توجهتون آقاي حسيني از توجهتون اما در كل مي دونيد مي خوام چيكار كنم
فرض كنيد ما 90 ركورد داريم 30 تاشون شامل دانش آموزاي اول 30 تاشون شامل دومها و30 تا شون هم شامل سومها هستن. حالا
من ميخوام توhtmlيك ليست شامل دو ستون نام و نام خانوادگي ايجاد كنم و اگه فرضا كاربر روي گزينه دانش آموزان اول كليك كرد اين ليست
از ديتابيس به فايل htmlبره و اونجا قابليت پرينت گرفتن داشته باشه . تقرييا مثل همين كاري كه NEVERCOMEتو ديكشنري انجام داده
حالا من نميدونم بايد اينكارو بكنم . توضيحاتي در پست هاي بالا بود اما خيلي ازشون چيزي دستگيرم نشد. با تشكر از همه

m javad

کاربر متخصص
بهترین پیشنهاد من استفاده از برنامه بسیار ساده Adobe Dreamweaver برای ساخت صفحات html و دریافت کدهاش هست
ولی راه حل دیگه اینه که شما شکل کلی پرینتتون رو توی word بسازید
مثلا قسمتهای ثابت متنی و جدول و عکس و ...
بعد اون رو به صورت فرمت single html file ذخیره کنید
بعد اون رو با یه مرورگر اینترنت باز کنید
بعد اون رو با فرمت (webpage ,complete (html ذخیره بکنید
حالا فایل ذخیره شده رو مورد بررسی قرار بدبد تا بتونید بهتر کارتون رو حل کنید
اگر بازم مشکلی بود بگید تا براتون چنتا کد ساده برای ایجاد جدول و متن و عکس توی html قرار بدم
موفق باشید

reza zareie

Active Member
بهترین پیشنهاد من استفاده از برنامه بسیار ساده Adobe Dreamweaver برای ساخت صفحات html و دریافت کدهاش هست
ولی راه حل دیگه اینه که شما شکل کلی پرینتتون رو توی word بسازید
مثلا قسمتهای ثابت متنی و جدول و عکس و ...
بعد اون رو به صورت فرمت single html file ذخیره کنید
بعد اون رو با یه مرورگر اینترنت باز کنید
بعد اون رو با فرمت (webpage ,complete (html ذخیره بکنید
حالا فایل ذخیره شده رو مورد بررسی قرار بدبد تا بتونید بهتر کارتون رو حل کنید
اگر بازم مشکلی بود بگید تا براتون چنتا کد ساده برای ایجاد جدول و متن و عکس توی html قرار بدم
موفق باشید
ممنون از كمكتون محمدجواد خان . من همه اين مراحلو رفتم اما نمي دونم كهد چطور تو mmbكاري كنم كه اطلاعات ديتابيس تو هركدوم از خانه هاي اين جداول لود بشه البته احتمال ميدم كه بايدStrToFileاستفاده كنيم اما چطوري نميدونم:sad: اگه ميشه يه مثال بذارين. با تشكر فراوان ازشما:rose:

m javad

کاربر متخصص
شما یه فایل word یا حداقل یه عکس بسازید که توی اون نشون بدید که صفحه مورد نظرتون برای پرینت چه شکلی هست
و قسمتهای متغییر رو با رنگ قرمز مشخص کنید
من براتون آمادش میکنم

reza zareie

Active Member
ديگه چي بگم . واقعا ديگه نميدونم چطوري ازتون تشكركنم . :rose: من فرم رو تو فايل ورد (2007) آماده كردم و قسمت هاي قرمز رنگ رو ميخوام از اطلاعاتي كه تو ديتابيس ذخيره شده فراخواني كنم مثلا نام چند نفري كه اول دبيرستانن در ستون نام و نام خانوادگي شون در ستون نام خانوادگي و.... بعد امكان پرينت اون فايل htmlرو داشته باشم . بازهم مي گم واقعا ازتون منونم:rose:

پیوست ها

• Form.zip
    10.2 کیلوبایت · بازدیدها: 27

جدیدترین ارسال ها

بالا