پروگرم کردن با گوشی
saalek110 Well-Known Member Dec 3, 2023 #2 نرم افزار اندرویدی zflasher avr قادر به اتصال به پروگرمر من است. و فایل hex داخل میکروکنترلر را خواند. احتمالا می تواند فایل hex را در میکروکنترلر بریزد. من فایلی آماده نداشتم تست کنم. آخرین ویرایش: Dec 3, 2023
نرم افزار اندرویدی zflasher avr قادر به اتصال به پروگرمر من است. و فایل hex داخل میکروکنترلر را خواند. احتمالا می تواند فایل hex را در میکروکنترلر بریزد. من فایلی آماده نداشتم تست کنم.
saalek110 Well-Known Member Dec 3, 2023 #3 HEX Editor Premium 2.8.3 – ویراشگر فایل هگزا دسیمال اندروید HEX Editor عنوان یک ویرایشگر کد های هگزا دسیمال مخصوص اندروید است که توسط گروه First Row توسعه و به صورت رایگان در گوگل پلی منتشر شده است. www.farsroid.com ویرایش گر فایل hex البته با نرم افزار فوق فقط میشه یک سری اعداد را دید و کار خاصی نمیشه کرد.
HEX Editor Premium 2.8.3 – ویراشگر فایل هگزا دسیمال اندروید HEX Editor عنوان یک ویرایشگر کد های هگزا دسیمال مخصوص اندروید است که توسط گروه First Row توسعه و به صورت رایگان در گوگل پلی منتشر شده است. www.farsroid.com ویرایش گر فایل hex البته با نرم افزار فوق فقط میشه یک سری اعداد را دید و کار خاصی نمیشه کرد.
saalek110 Well-Known Member Dec 3, 2023 #4 حالا سوال من اینه چطور در گوشی فایل hex بسازیم؟ البته یک راهش دانلود فایل hex است.
saalek110 Well-Known Member Dec 3, 2023 #5 AVR Projects - Apps on Google Play AVR Projects with ATmega328p, Embedded C Language and Atmel(Microchip) Studio play.google.com نرم افزار اندرویدی فوق ، یک سری آموزش و پروژه داره ، فایل hex هم به شما می دهد...
AVR Projects - Apps on Google Play AVR Projects with ATmega328p, Embedded C Language and Atmel(Microchip) Studio play.google.com نرم افزار اندرویدی فوق ، یک سری آموزش و پروژه داره ، فایل hex هم به شما می دهد...
saalek110 Well-Known Member Dec 3, 2023 #6 نمی دانم میشه در گوشی فایل هگز ساخت یا نه... یا آنلاین بشه ساخت... اگر می دانید بنویسید. آخرین ویرایش: Dec 3, 2023