پروژه 3d

hamidbass

New Member
با سلام

نرخ كار سه بعدي تو چه مايه هايي هست ؟

كار يك ساختمان هست . كه فقط نماي بيروني نياز هست .

البته ساختمان قبلا يك بار سه بعدي طراحي شده و يك رندر ازش هست اما جاي ديگه مي خواد ساخته بشه .
و اون كسي كه كار رو انجام داده پيداش نيست .
مي خوام بدونم يه چيزي تو مايه هاي كار زير چقدر برام خرج داره ؟
لطفا بي تعارف مبلغ رو بگيد . ممكنه چند بار هم بخوام كه به دفتر بياييد و با هم چند ساعتي كار كنيد .

hamidbass

New Member
خيلي معذرت مي خوام يادم رفت . :shock:
1.jpg

ehsan_3dmax

Active Member
خوب فکر کنم همون بهتر که طرف پیداش نیست.
اینطوری خیلی به نفعتونه!

hamidbass

New Member
عزيزم من اينجا نخواستم نظر سنجي نمونه كار راه بندازم كه . يه چيزي تو مايه هاي اون بالايي فقط براي تفهيم كار به كارفرما هست . به جاي يك پلان ساختمان كه خود معمار هم بايد چند دقيقه روش فكر كنه تا بفهمه چي هست از يك تصوير 3 بعدي استفاده مي شه .
من مي خوام بدونم تو اين مايه ها يا يه خورده بهتر چه قدر مي شه هزينه اش كه ببينم مي صرفه اصلا براي يه كار كوچيك يا نه ؟
(البته من با دو تا پست بالايي هستم نه يكي قبلي)

آخرین ویرایش:

ehsan_3dmax

Active Member
عزيزم من اينجا نخواستم نظر سنجي نمونه كار راه بندازم كه . يه چيزي تو مايه هاي اون بالايي فقط براي تفهيم كار به كارفرما هست . به جاي يك پلان ساختمان كه خود معمار هم بايد چند دقيقه روش فكر كنه تا بفهمه چي هست از يك تصوير 3 بعدي استفاده مي شه .
من مي خوام بدونم تو اين مايه ها يا يه خورده بهتر چه قدر مي شه هزينه اش كه ببينم مي صرفه اصلا براي يه كار كوچيك يا نه ؟
(البته من با دو تا پست بالايي هستم نه يكي قبلي)

دوست عزیز اصلا نمیخواستم با این حرف ناراحتتون کنم. شرمنده ام.
من سابق کاری در همین حدود برای نمای یک ساختمان مسکونی انجام دادم و حدود 80 تومان هم گرفتم. البته کیفیت کار خیلی فرق میکرد.
اگر در همین حدود میخواید همین 30 تومنی هم که میگید مناسبه.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا