پروژه ی هواپیما

ameir-hg

Active Member
سلام دوستان.یه اتوران با mmb دارم درست میکنم و چند تا سوال دارم، بی زحمت راهنماییم کنید:
در مورد پخش فایل ویدیویی:
موقع شروع برنامه ، یه فایل ویدیویی گذاشتم که به صورت تمام صفحه به نمایش دربیاد و از این حالت خارج نشه اما وقتی یه کلیدی از کیبوردو فشار میدم از حالت پخش تمام صفحه خارج میشه، چه جوری میشه کاری کرد که این اتفاق پیش نیاد و بصورت تمام صفحه نمایش داده شه.
یه باتن روی صفحه ی اول که فایل ویدیویی توش پخش میشه گذاشتم که اگه کاربر نخواست فایل ویدیویی رو تا آخرش نگا کنه این امکان رو داشته باشه که skip کنه اما دیدم وقتی که فایل پخش میشه دکمه به نمایش در نمیاد، چرا؟:-?

با فتوشاپ دکمه درست کردم برا این برنامه اما حاشیه ی دکمه که نباید نشون داده بشه نمایش داده میشه و UI برنامه رو خراب میکنه، چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟

ممنون:rose:

پیوست ها

• test.part1.rar
    1 مگایابت · بازدیدها: 48
  • test.part2.rar
    1 مگایابت · بازدیدها: 59
  • test.part3.rar
    1 مگایابت · بازدیدها: 57
  • test.part4.rar
    159 کیلوبایت · بازدیدها: 44

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام دوستان.یه اتوران با mmb دارم درست میکنم و چند تا سوال دارم، بی زحمت راهنماییم کنید:
در مورد پخش فایل ویدیویی:
موقع شروع برنامه ، یه فایل ویدیویی گذاشتم که به صورت تمام صفحه به نمایش دربیاد و از این حالت خارج نشه اما وقتی یه کلیدی از کیبوردو فشار میدم از حالت پخش تمام صفحه خارج میشه، چه جوری میشه کاری کرد که این اتفاق پیش نیاد و بصورت تمام صفحه نمایش داده شه.

من نمونه ای رو که خودتون قرار دادید رو دیدم و درست کار میکنه و وقتی ام تمام صفحه میشه با فشردن کلید از صفحه کلید از حالت تمام صفحه خارج نمیشه وبعد از تمام شدن به صفحه دیگه میره

یه باتن روی صفحه ی اول که فایل ویدیویی توش پخش میشه گذاشتم که اگه کاربر نخواست فایل ویدیویی رو تا آخرش نگا کنه این امکان رو داشته باشه که skip کنه اما دیدم وقتی که فایل پخش میشه دکمه به نمایش در نمیاد، چرا؟:-?
توی صفحه اول که دکمه برای این کار نیست اگه دکمه ای هم قرار بدید که با اجرا نشون داده نمیشه چون فایل ویدیویی تمام صفحه نشون داده میشه و اجازه دیده شدن اشیای برنامه رو نمیده

با فتوشاپ دکمه درست کردم برا این برنامه اما حاشیه ی دکمه که نباید نشون داده بشه نمایش داده میشه و UI برنامه رو خراب میکنه، چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟

در مورد دکمه باید بگم که اصولی و درست طراحی نکردیدن بهتره از برنامه Button Shop یا Easy Button & Menu Maker استفاده کنید

آخرین ویرایش:

ameir-hg

Active Member
ممنون از اینکه زحمت کشیدی و جواب دادی.
در مورد مشکل1: اگه دکمه های جهت(بالا، پایین،چپ، راست) رو فشار بدی از حالت تمام صفحه بیرون میاد.
2: دکمه گذاشته بودم و بعد پاکش کردم، یعنی هیچ راهی نیست؟! فکر نکنم بدون راه حل باشه ها؟ فکر کنم تو بعضی از cd ها قبلا دیدم.
3: از همین دکمه که تو این برنامه استفاده کردم قبلاً تو یه برنامه ایی که با ویبی دات نت 2008 نوشته بودم استفاده کردم و مشکل نداشت و خیلی هم خوب نشون میداد ، اما اینجا تو mmb نمیدونم چرا اذیت میکنه، بهر حال کساییکه تو mmb سابقشون زیاده فک کنم یه راه حلی برا این مشکل تو آستین داشته باشن. آخه به نطر شما درسته که آدم فتوشاپ رو رها کنه و از برنامه های دیگه برا ساخت بخشهای گرافیکی برنامش استفاده کنه؟! دلت میاد؟!

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...

MahmoodM30

ممنون از اینکه زحمت کشیدی و جواب دادی.
در مورد مشکل1: اگه دکمه های جهت(بالا، پایین،چپ، راست) رو فشار بدی از حالت تمام صفحه بیرون میاد.

میتونی از پلاگین key.dll برای غیر فعال کردن کلید ها استفاده کنی و وقتی تموم شد دوباره فعالش کنی

2: دکمه گذاشته بودم و بعد پاکش کردم، یعنی هیچ راهی نیست؟! فکر نکنم بدون راه حل باشه ها؟ فکر کنم تو بعضی از cd ها قبلا دیدم.

تا اونجایی که من بدونم نه شایدم باشه و دوستای دیگه بدونن

3: از همین دکمه که تو این برنامه استفاده کردم قبلاً تو یه برنامه ایی که با ویبی دات نت 2008 نوشته بودم استفاده کردم و مشکل نداشت و خیلی هم خوب نشون میداد ، اما اینجا تو mmb نمیدونم چرا اذیت میکنه، بهر حال کساییکه تو mmb سابقشون زیاده فک کنم یه راه حلی برا این مشکل تو آستین داشته باشن. آخه به نطر شما درسته که آدم فتوشاپ رو رها کنه و از برنامه های دیگه برا ساخت بخشهای گرافیکی برنامش استفاده کنه؟! دلت میاد؟!

دوست عزیز ساختن یه دکمه و ... چه ربطی به سابقه داره؟

به نظر منم همون نرم افزار های ساخت دکمه خیلی هم خوبن و کارتون رو راه میندازن و من بشخصه خودم

دکمه هایی رو میسازم که 100 برابر از اونیکه شما تو فتوشاپ ساختین بهتره

شماییم که دم از فتوشاپ میزنین برید و پس زمینه دکمتون رو بردارید و فایلتون رو با فرمت PNG ذخیره کنید و بیارید به mmb

و تیک Transparent رو بزنید و رنگ رو هم از سفید به سیاه تغییر بدید تا مشکلتون حل بشه

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...
منتظر باشین تا باسابقه ها جوابتون رو بدن:cool:

آخرین ویرایش:

ameir-hg

Active Member
عزیز من ، چرا ناراحت شدی! ای بابا...:shock:
من قصد توهین و یا خدای نکرده بی احترامی نداشتم، اگه این طور به نظر رسید ، شخصاً ازتون عذر خواهی می کنم.(راضی باش از من ، دوست من)
من تو فتوشاپ کاره ایی نیستم ، نمی خواستم هم پز بدم که بلدم ، اتفاقاً تازه کار هم هستم ، اما حتما با من موافقی که نرم افزار عظیمیه و امکانات خیلی خیلی زیادی هم داره(البته این قسمت از جملم از نظر دستور زبان غلطه ها! خیلی یعنی یه عالمه و خیلی خیلی معنی نداره ، فقط می خواستم اهمیت موضوع رو نشون بدم) آقا جداً و بدون ریا میگم من شعارم اینه: این دنیا دانشگاهه و من هم همیشه ی خدا تا اون روزی که زنده هستم شاگرد و مخلص شما و همه ی اساتید هم هستم! بدون ریا گفتم.
منظور من این بود که علم هیچ کس کامل نیست، اینو قبول داری؟ گفتم شاید یه فوتو فنی این وسط مخفی باشه ، همین!
چون تو ویبی دات نت هم من همین مشکل رو داشتم و یکی از کاربرای همین سایت تا ساعت فک کنم 3 صبح با من سوالو جواب کرد و بالاخره مشکل پیدا و حل شد. اصولا دوستهای مجازی خیلی بامرامند و واقعا بداد آدم میرسند.

یه توصیه از طرف این برادر حقیر: زیاد زود رنج نباشید . شاعر میگه:
چون رو به دوست کردی، سر کن به جور دشمن/چون نام عشق بردی ، آماده شو بلا را

بازهم عذر خواهی می کنم و تشکر به خاطر اینکه زحمت کشیدی و جواب دادی .:rose::rose:

ameir-hg

Active Member
آقا محمد(MahmoodM30) که قهر کرد با من :wink:، ایها الناس ؛ کسی نیست دوایی برا این درد ما تجویز کنه؟

MahmoodM30

آقا محمد(mahmoodm30) که قهر کرد با من :wink:، ایها الناس ؛ کسی نیست دوایی برا این درد ما تجویز کنه؟

اولا اسم من محموده نه محمد دوما من با کسی قهر نیستم سوما باید بگم که چه دردی دارید من که بالا جواب سوالاتتون رو دادم

ameir-hg

Active Member
شرمنده آقا محمود، پیرشدیم دیگه داداش ، چشمم درست ندید، دقیق نگا نکردم فک کردم محمده. راستی شما چرا اینقدر جدی هستی ؟!شوخی کردم میدونم قهر نیستی ، به خاطر همین یه اسمیل(شکلک) که داره چشمک میزنه گذاشتم، بگذریم...:cool:
خلاصه بگم ، مشکل 2و3 من حل نشد و اون فرمایشات شما در مورد ترنسپرنت و اینکه فرمت فایل باید png باشه(در پست 4) رو امتحان کردم، جواب نداد.
و در مورد سوال 2 :شما گفتی شاید بچه ها بلد باشن ، من هم منتظر موندم دیگه، چی کار باید می کردم؟

reza zareie

Active Member
توی صفحه اول که دکمه برای این کار نیست اگه دکمه ای هم قرار بدید که با اجرا نشون داده نمیشه چون فایل ویدیویی تمام صفحه نشون داده میشه و اجازه دیده شدن اشیای برنامه رو نمیده
پس چرا من يه دكمه رو فايل ويديويي قرار ميدم نشون ميده؟؟

ameir-hg

Active Member
پس چرا من يه دكمه رو فايل ويديويي قرار ميدم نشون ميده؟؟

دوست من ، من هم تکست باتن و هم بیتمپ باتن رو امتحان کردم ، در حالتی که فیلم فول اسکرین نباشه باتن نشون داده میشه اما وقتی فیلم فول اسکرین پخش میشه باتن نشون داده نمیشه.:-?

MahmoodM30

شرمنده آقا محمود، پیرشدیم دیگه داداش ، چشمم درست ندید، دقیق نگا نکردم فک کردم محمده. راستی شما چرا اینقدر جدی هستی ؟!شوخی کردم میدونم قهر نیستی ، به خاطر همین یه اسمیل(شکلک) که داره چشمک میزنه گذاشتم، بگذریم...:cool:
خلاصه بگم ، مشکل 2و3 من حل نشد و اون فرمایشات شما در مورد ترنسپرنت و اینکه فرمت فایل باید png باشه(در پست 4) رو امتحان کردم، جواب نداد.

درمورد مشکل سومتون مربوط به دکمه باید بگم که من خودم همین کار رو کردم و جواب میده 100% شما با دقت این کار رو انجام ندادید میخوایین فقط فایل پی اس دی دکمتون رو بزارید تا نمونش رو با فایل mbd براتون بزارم

در مورد سوال دومتون هم باید بگم که بهتره از روش دیگه ای استفاده کنید خوب تمام صفحه نکنید چه اسراریه برای اینکار

و در مورد سوال 2 :شما گفتی شاید بچه ها بلد باشن ، من هم منتظر موندم دیگه، چی کار باید می کردم؟
بله الانم میگم شاید دوستای دیگه راحلی داشته باشن که من بلد نیستم پس منتظر باشین تا شاید دوستان راهنمایی کنن ممنون

ameir-hg

Active Member
MahmoodM30 جان ، ممنون از اینکه وقت میزاری.
بفرمایید این هم فایل psd که اتچ کردم.
در مورد پخش فیلم به غیر از حالت فول اسکرین ، نطر شما چیه؟ چی کار کنم؟
آقا شرمنده، این اینترنت من این هفته بدجور داره اذیتم میکنه، همش قطو وصل میشه، به خاطر همین ممکنه دوباره قطع(آفلاین اجباری ) بشم.

پیوست ها

• btn.rar
    7.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3

MahmoodM30

من فایل رو همراه با فایل پی اس دی ضمیمه کردم دانلود کنید

بعد در مورد پخش فیلم هم نیازی نیست که تمام صفحه باشه خودتون یه اندازه تعیین کنید

بعد دکمه هایی رو هم برای کنترول پخش و توقف و ورود به صفحه اصلی بزارید اینجوری بهتره

پیوست ها

• File.zip
    19.5 کیلوبایت · بازدیدها: 4

ameir-hg

Active Member
یه سوال کوچولوی دیگه!
می خوام از فرمت flv برای کلیپهام استفاده کنم ، به نظر شما این کار درسته؟ و اگه از این فرمت استفاده کنم ممکنه در بعضی از کامپیوترها که codec پخش فایلهای flv در اونها نصب نیست به مشکل بربخورم ، چه جوری میشه این مشکلو حل کرد؟
اگه جوابتون به سوال بالا منفیه ، از چه فرمتی استفاده کنم که در همه ی سیستمها بدون مشکل پخش شه؟ wmv خوبه؟

MahmoodM30

یه سوال کوچولوی دیگه!
می خوام از فرمت flv برای کلیپهام استفاده کنم ، به نظر شما این کار درسته؟ و اگه از این فرمت استفاده کنم ممکنه در بعضی از کامپیوترها که codec پخش فایلهای flv در اونها نصب نیست به مشکل بربخورم ، چه جوری میشه این مشکلو حل کرد؟
اگه جوابتون به سوال بالا منفیه ، از چه فرمتی استفاده کنم که در همه ی سیستمها بدون مشکل پخش شه؟ wmv خوبه؟

خوب خودتون بالا به سوال خودتون جواب دادید پس بهتره از فرمت های رایج که توی هر ویندوزی باز میشه و مدیاپلیر خود ویندوز قادر به پخش اونه استفاده کنید یا اگرم میخوایید از فرمت flv استفاده کنید میتونید به کاربر بگید که نرم افزار رو برای پخش نصب کنه به همین راحتی

جدیدترین ارسال ها

بالا