پروژه نهایی تحت یک فایل exe

khakandazit

New Member
سلام دوستان .ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدیه ....
من یه پروزه رو سیستمم آماده کردم که از فونت های خاص و کلیپ های فلش و .... استفاده کردم .می خوام این پروژه mmb رو تحت فقط یه فابل اجرایی رو کامپیوتر های دیگه هم داشته باشم .اما نمی دونم چه کار کنم که کلیپ ها و فونت ها هم منتقل شه .

توضیح : این برنامه قراره یه cd اموزشی برای همکارام باشه و اونا لتونن فقط با اجرای اون فایل ازش استفاده کنن .

مرسی

m javad

کاربر متخصص
سلام
برای اینکه بتونید تمام اطلاعات رو دورن فایل exe بیارید باید اونها رو Embedded کنید
برای Embedded کردن فایلها از منوی project>Embedded Files و برای آهنگها از project>Embedded Sounds استفاده کنید
حالا اگر برای مثال فایل pic.jpg رو Embedded کردید و حالا خواستید از اون استفاده کنید باید از روش آدرس دهی زیر استفاده کنید:
کد:
[LEFT]<Embedded>\pic.jpg[/LEFT]
برای مثال در کد زیر:​
کد:
[LEFT]ViewImage("<Embedded>\pic.jpg","CENTER")[/LEFT]

masoudnt

Member
با سلام شما میتوانید یک کار دیگر نیز انجام دهید اگر میخواهید آنرا در قالب یک سی دی عرضه کنید
کافیه که برای عناصر برنامتون از دستور زیر استفاده کنید مثلا یک فایل فلش دارید
کد:
[COLOR=black]Run[/COLOR][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]("<[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]SrcDir[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]>\[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][FONT=Courier New (Arabic)][SIZE=2][COLOR=#010101][FONT=Courier New (Arabic)][SIZE=2][COLOR=#010101][FONT=Courier New (Arabic)][SIZE=2][COLOR=#010101]example.swf[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#010101][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#010101][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#010101]","")
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
با این کد مشخص میکنید که برای مثال فایل فلش شما دور و ور فایل اجرایی تون هست یعنی توی یه جایی از سی دی شما
در ضمن میتوانید برای جلوگیری از کپی آنها با برنامه های قفل گذاری روی سی دی قفل بگذارید
****مزایای این کار نسبت به امبد کردن فایل ها که دوست عزیزمون اشاره کردند ****
1-اول اینکه پروژتون حجمش زیاد نمیشه وکند اجرا نمیشه
2-دوم اینکه اگر بخواهید فونت ها و فایل فلش در دسترس نباشه این کار بهتره چون دیگه مثل امبد کردن آنها، فایل ها در تمپ ویندوز ذخیره نمیشوند ودر دسترس نیستند.
@@موفق باشید@@

khakandazit

New Member
مرسی از راهنماییتون .فقط 2 سوال ...

1- اگه از روش embed استفاده کنم چون زیاد فیلم دارم ممکنه سرعت اجرا خیلی کم بشه و کیفیت پایین بیاد ؟

2- تو روش embed چون فقط یک فایل Exe هست کاربرها چطوری می تونن فیلم ها و ... رو از پروژه بردارن ؟

masoudnt

Member
مرسی از راهنماییتون .فقط 2 سوال ...

1- اگه از روش embed استفاده کنم چون زیاد فیلم دارم ممکنه سرعت اجرا خیلی کم بشه و کیفیت پایین بیاد ؟

2- تو روش embed چون فقط یک فایل Exe هست کاربرها چطوری می تونن فیلم ها و ... رو از پروژه بردارن ؟

بله در مورد سوال اول سرعت برنامه پایین می آید :wink:
و در مورد سوال دوم اینکه اگر فایل ها امبد شده باشند اگر کاربر در سیستم خودش برنامه را اجرا کند، فایل های شما در تمپ ویندوز او کپی میشن.
و از آنجا در دسترس اند.
میتوانید بعد از اجرای برنامه سری به فولدر
ویندوز بزنیدtemp
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا