بی بی کد پروژه مسکونی (فیروزه ای)

vpic

Well-Known Member
سلام به همه دوستای گلم.
بعد یه غیبت طولانی اومد.شرمنده بشدت درگیر بودم.:wink:
این یکی از کارهای هفته اخیر هست.
طراحی هال و پذیرایی و آشپزخانه رو انجام دادم.هر رندر در حدود 4 ساعت طول کشید.(رندر سقف 2 ساعت)
منتظر نظراتتونم.
ممنون از همه.
:rose:

پیوست ها

• majid1.jpg
    majid1.jpg
    737.3 کیلوبایت · بازدیدها: 450
  • majid2.jpg
    majid2.jpg
    761.7 کیلوبایت · بازدیدها: 399
آخرین ویرایش:

HR3D

کاربر فعال
با سلام دوست عزیز ، کارتون خوبه ولی باید مقداری Noise رو کم کنید ،
Subdivs های از نور ها گرفته تا متریال رو افزایش بدید مثلا 10 تا 20 و کارتون کمی زیاد چراغونی شده مثل اون چراغ های روی سقف ،
و اون تکسچر روی سقف که حالت بدی پیدا کرده و غیر طبیعی شده (بهتر بود از آبجکت درخت استفاده میکردید) ،
روی متریال ها هم کمی کار کنید که از یک نواختی و یک رنگی در بیاد ، من دارم توی اینکار فقط رنگ سفید رو میبینم فکر کنم کمی توی ترکیب رنگ آشپزخونه و توی هال باید تنوع ایجاد بشه ،

در کل خوبه و موفق باشید :rose::wink:

vpic

Well-Known Member
ممنوون از نظراتتون.این کار رو با دایرکت زدم بشدت نویزی میشه در حالی که با وی ری سان خیلی بهتره اما بنظرم دایرکت نور طبیعیتری میده.در مورد چراغانی بودم باید عرض کنم هالوژن ها عموما 1 وات یا نهایتا 3 وات هستن و نباید کمبود نور داشته باشیم.
ما کل کارهامون اجراییه پس باید مصالحی رو استفاده کنیم که بعد تایید بشه اجرا کرد و در ضمن زیاد هزینه بردار نباشه.اون سقف هم سقف شیشه ای منظر دار هست که تصویر لایه دوتا شیشه لمینت میشه پس آبجکت نمی تونیم بزاریم.
بازم دست گلت درد نکنه.

sina 2020

Well-Known Member
خسته نباشه یه مقداری نورت مشکل داره ولی در کل یه کار خوبه :rose:
قشنگه ولی به مسکونی نمیخوره مثل پاساژه ...

prince_Persia_7

Well-Known Member
ار طراحیش خیلی خوشم میاد . خیلی زیباست. فقط تو رندر کمی مشکل داره.
موفق باشی

vpic

Well-Known Member
ممنونم دوست گلم.خوشحال میشم اگه برای بهبود رندر مرودی مد نظرتونه بفرمایید تا رفعش کنم.

ali7848

Member
سلام کارتون خیلی عالیه . یه سوال راجع به استیکر هایی که رو دیوار انداختید دارم . این استیکر هارو از کجا میشه تهیه کرد چون من هرچی دنبال تکسچر این استیکر ها گشتم نیست تو اینترنت

جدیدترین ارسال ها

بالا