پروژه سيستم مديريت دانشگاه همراه با آموزش ويدئويي

rezaee

Member
پروژه حاضر پروژه اي از سيستم مديريت دانشگاه بهمراه آموزش تصويري (ويدئويي) نصب و راه اندازي و برخي از قطعه كدها و...

در حال حاضر يكي از بهترين روشهاي آموزش بعد از آشنايي با مقدمات، آموزش طي يك پروژه هست. به اين صورت كه طي آموزش پروژه اي ساده مفاهيم تئوري و كاربردي رو همزمان و يا مرحله به مرحله بررسي كنيم. با استفاده از اين روش تجربه نشان داده كه بالاترين بازده و رضايت از آموخته ها بوجود مياد.
تصميم داشتم پروژه اي رو كه الان شاهدش هست رو براي دانلود بزارم اما ديدم چه بهتر ميشه كه روي اين پروژه توضيحاتي رو بگم تا دوستاني كه آشنايي كمتري دارن و در سطح تئوري هستن بتونن با يه مرور خيلي خلاصه ديد بهتري نسبت به اين پروژه داشته باشن و بتونن از اون اطلاعات كسب بكنن و استفاده ببرن.
پروژه سامانه مديريت دانشگاه يه پروژه ساده است كه بيشتر مناسب آموزش هست تا استفاده. چون سيستم مديريت دانشگاه بسيار پيچيده و تحليلش بسيار زمان بر هست و چنين پروژه سنگيني براي آموزش مناسب نيست. به همين علت ما بخش هاي كوچيكي از يه سيستم دانشگاه رو جدا كرديم

حجم بسته آموزشی: 34 مگابایت

مدت زمان آموزش تصویری: 42 دقیقه

پسوند آموزش ویدئویی: SWF

نوع پروژه: وبسایت

طراحی بکمک ویژوال استادیو دات نت 2008

بزبان C#‎.Net ASP.Net

بانک اطلاعاتی SQL Server 2005

استفاده از آموزش با صلوات بر محمد و آل محمد

دوستان نظرشون رو درباره اين پروژه كه آموزشي هست و در سطح مقدماتي و متوسط قرار داره بگن.

دانلود و توضيحات بيشتر: پروژه آموزشي سيستم مديريت دانشگاه - سورس + آموزش ويدئويي

منبع:
درصورت تمايل به همكاري در گرايش هاي گوناگون حتما با ما تماس بگيريد

آخرین ویرایش:
درود .

دوست عزیر حتما پروژه شما رو می بینم .
البته بهره گیری از html5 و css3 و .net 4 or MVC امریست که باید به اون توجه کرد .

شاد باشید .

rezaee

Member
درود .

دوست عزیر حتما پروژه شما رو می بینم .
البته بهره گیری از html5 و css3 و .net 4 or MVC امریست که باید به اون توجه کرد .

شاد باشید .

ممنون از پاسخ و نظرتون

دوست عزيز پروژه اي كه هدفش تبديل مفاهيم تئوري و ابتدايي كه همه جا رايج هست به صورت كاربردي و ساده اصلا ضرورتي نيست كه html5 توش بكار برده شده باشه.. يا اينكه كاربرد css3 توي يه پروژه مقدماتي چي ميتونه باشه؟

من شخصا ضرورتي نميبينم ولي خيلي عالي ميشه كه كسي اين كار رو هم بكنه..
بازم تكرار ميكنم كه هدف از ارائه عمومي اين پروژه ساده، ديدن قطعه كدها و روشهاي مختلف ارتباط با ديتابيس هست. در asp.net
درهرصورت اگه شما به ايجاد اين نوع پروژه هاي آموزشي علاقه داشته باشيد خوشحال ميشم بيشتر حضور داشته باشين

بازم ممنون از نظرت

اميدوارم موفق باشي

ممنون از پاسخ و نظرتون

دوست عزيز پروژه اي كه هدفش تبديل مفاهيم تئوري و ابتدايي كه همه جا رايج هست به صورت كاربردي و ساده اصلا ضرورتي نيست كه html5 توش بكار برده شده باشه.. يا اينكه كاربرد css3 توي يه پروژه مقدماتي چي ميتونه باشه؟

من شخصا ضرورتي نميبينم ولي خيلي عالي ميشه كه كسي اين كار رو هم بكنه..
بازم تكرار ميكنم كه هدف از ارائه عمومي اين پروژه ساده، ديدن قطعه كدها و روشهاي مختلف ارتباط با ديتابيس هست. در asp.net
درهرصورت اگه شما به ايجاد اين نوع پروژه هاي آموزشي علاقه داشته باشيد خوشحال ميشم بيشتر حضور داشته باشين

بازم ممنون از نظرت

اميدوارم موفق باشي

درود .

شاید دیدگاه ما کمی متفاوت باشه ولی دوست عزیز html5 و یا css3 چیزه خاصی نیست که بخواهیم بگیم الان وقتش هست یا اینکه نیست .

من از شما ممنونم که آموزش مقدماتی گذاشتید . ولی بد نیست که پروژه ها رو با اهداف مناسب به سمت دیدگاهی حرفه ایی ببرید . تا دوستان بتونن با ساختار های جدید هم آشنا بشن و رشد کنن .

در رابطه با حضور بیشتر هم باید بگم که بسیار درگیر هستم و هر زمان که وقت کنم به اینجا سر می زنم و سوالاتی که کسی جواب نداده رو جواب می دم .
در هر صورت اگر کمکی از دست من بر می یاد حتما بگید .

شاد و پیروز باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا