یه dll رو توی hotspot نشون بدید !!؟سایز پروژم 800x600 هستش . می خوام یه فضا مثل HotSpot ایجاد کنم و با زدن یک کلید یه پروژه که بصورت DLL سیو شده و در ابعاد 150x200 هستش رو توش نمایش بدم . آیا این کار امکان پذیره ؟
دوستمون فرموده بودن dll نه فایل Mbdاگر منظور تان از نمایش دادن یک پروژه در خود فرم برنامه است (مثل باز کردن برنامه Notepad در شی Binding که به گونه ای در فرم برنامه قرار میگیرد) خیر این امکان در mmb وجود ندارد اما میتوانید توسط دستور RunMBD("MBD_PATH","NEW_WINDOW") فایل mbd ذخیره شده در بیرون پروژه را بصورت یک فرم جداگانه و البته در خارج پنجره پروژه باز کنید
میشه داخل پنجره هم ایجاد کردبیرون پروژه را بصورت یک فرم جداگانه و البته در خارج پنجره پروژه باز کنید
دوستمون فرموده بودن dll نه فایل Mbd
منظورشون این است که پروژه از نوع mbd است اما ما پسوند آنرا به dll تغییر داده ایم، همچنین اینگونه که گفته بودند "پروژه dllمون ابعاد دارد" خود گویای این مسئله است که فایل واقعی فایلی غیر از یک dll واقعیست (dllها اصولا" فقط حاوی یک کتابخانه کدنویسی هستند)یه پروژه که بصورت DLL سیو شده و در ابعاد 150x200 هستش رو توش نمایش بدم
بله، اما مستقلا" MMB همانند سایر زبان های برنامه نویسی این امکان را ندارد (بجز استفاده از شی Binding که قبلا" هم توضیحش رو عرض کردم)، اما شاید pluginهایی برای انتقال فرم به داخل پنجره نوشته شده باشند اما نه برای انتقال فایل های mbdمیشه داخل پنجره هم ایجاد کرد
امیدوارم شما تفاوت تغییر پسوند و تغییر فرمت رو بدونید !!!!!!منظورشون این است که پروژه از نوع mbd است اما ما فرمت آنرا به dll تغییر داده ایم،
بدون استفاده از پلاگین این امکان هستبله، اما مستقلا" mmb همانند سایر زبان های برنامه نویسی این امکان را ندارد (بجز استفاده از شی binding که قبلا" هم توضیحش رو عرض کردم)، اما شاید pluginهایی برای انتقال فرم به داخل پنجره نوشته شده باشند اما نه برای انتقال فایل های mbd
امیدوارم شما تفاوت تغییر پسوند و تغییر فرمت رو بدونید !!!!!!