بی بی کد پروژه جنت آباد ادیت نهایی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.بالاخره این پروژه عظیم به پایان رسید.عظمتی بود برای خودش.
به شدت مدلینگش سنگین بود.چون پلان هاشون داغون بود و مرتب عوض هم میکردن.
مدلسازی تقیربا 90 درصد توی اتوکد 2014 انجام شد وبعد وارد مکس شد.
برای مدیریت بهتر طبقه به طبقه وارد مکس شد.اول لابی بعد طبقات و مبلمان گذاری ها انجام میشد.
فضا زیاد داشت فقط رندر نمای بیرونی و لابی رو میزارم براتون.
توی مکس مدلسازی کف مثلا دستی کامل انجام شد.چون که باید بصورت شعاعی تایل های 60 در60 درست میشد.
آدم ها رو توسط مکس 2014 که خودش کلی آدم شبیه سازی میکنه گذاشتم.منتها برای اینکه بتونم توی فتوشاپ آدم گزاری اصولی انجام بدم 2 بار رندر گرفتم.فضای مخصوص آدم رو یه بار با آدم و یه بدون آدم ( برای نهایی ) گرفتم.بعد آدم های فتوشاپ رو دقیقا به اندازه واقعی جا نمایی کردم.
مدلسازی پنجره های نمای بیرونی دقیقا دونه دونه با اتوکد مدل شد.چون هیچ ترفندی جواب گو نبود برای اینکه طبق نقشه معماری به اندازه های مختلف در بیاد.
اون سنگ سیاه عمومی بدنه که توش چراغ کار شده با یه ترفند خودم!! ترکیب 6 لایه تکسچر با displacment مدل شد.اگه میخواستم مدل کنم شاید 1 روز کامل وقت میگرفت اما چون رو کم کنی بود توی شرکت کرنومتر زدیم توی 16 دقیقه جمع شد!
موقع رندر تقریبا 15 دقیقه توی هنگ بود بعد رندر تازه شروع میشد!! کلی طول کشید صحنه رو مدیریت کردم که هنگ به صفر رسید و تقریبا رندرها هرکدوم 4 ساعت طول کشید.
می دونم رندر خیلی هنری و آرتیستی نشده اما بچه هایی که تجربه چنین پروژه های بزرگی رو داشتن میدونن جمع کردن این جور کارها 1 نفره (البته فقط فاز مکس توی اتوکد 2 تا از همکارام بودن ) یه هفته ای کار هرکسی نیست.
سیستم هم core i7 رم 16 گیگ.

رندر نمای خارجی

Exterior1resize.jpg

Exterior2resize.jpg

Exterior3resize.jpg

Exterior4resize.jpg

Exterior5resize.jpg

Exterior6resize.jpg

Exterior7resize.jpg

Exterior8resize.jpg

bamresize.jpg

رندر داخلی فوت کورت
FoorCort1resize.jpg

FoorCort2resize.jpg

FoorCort4resize.jpg

FoorCort5resize.jpg

رندر داخلی لابی
Lobby1resize.jpg

Lobby2resize.jpg

Lobby3resize.jpg

Lobby4resize.jpg

رندر داخلی فضای پاتیناژ
Patinaj1resize.jpg

Patinaj2resize.jpg

Patinaj3resize.jpg

رندر داخلی فضای شهربازی
playgarden2resize.jpg

playgarden4resize.jpg

playgarden6resize.jpg

playgarden8resize.jpg

playgarden10resize.jpg

playgarden11resize.jpg

playgarden12resize.jpg

خسته نباشی عارف جان ! معلومه زیاد زحمت کشیدین !
رندر های داخلی یه خورده فانتزی شدن یا در واقع میشه گفت آنریل شدن! البته نظر منه و اینکه شما خودتون استادین !
ببخشید

راستی اگه دوست داشتین به سایت شرکت ما هم یه سری بزنین

AREF

سلام.ممنون.آره رندر داخلی شهربازی اینها خوب نشده.اما خب باید به زمان تحویل میرسوندم.
در مورد اوباما جان قبل این کار مال چند ماه پیش بوده.خود من پیشنهاد تلفن رو مطرح کردم!!

ashkanyeganeh

New Member
خسته نباشی.کاره زیبایی شده.ادما طبیعی شده.میشه بگین چطوری وبا چی انجام دادین

این مستطیلها روی نمای شیشه ای چیه ؟با چه متریالی میخان اجرا کنن؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

maxpin206

Well-Known Member
خسته نباشی عارف جان
مثل همیشه خیلی خوب جمع کردی کارو..
واقعا جمع کردن همچین پروژه هایی بسیار زمان بر هست و نمیشه رفت تو ژانر هنری...
من از اکستریورت خیلی خوشم اومد...

HR3D

کاربر فعال
عارف جان کارت مثل همیشه عالیه فکر کنم توسیستم من یه همچین چیزی بذاریم به معنای واقعی میپوکه اصلا این کارها به سیستم ما نمیخوره :green:
اون وسط زمین اسکیته (نمیدونم چی بهش میگن) خانوما همه حجاب اون بیرون زمین هم که دبی :lol: فکر کنم این مال چند سال آینده ی مذاکراته که حسین جون میاد تهران بولینگ بزنه :lol:
درکل عالیه استاد :rose:

راستی اگه دوست داشتین به سایت شرکت ما هم یه سری بزنین

داداش من از کارای سایتی که لینک کردید خیلی خوشم اومد یه چندتا از این کارا رو توی انجمن هم بگذاریم ممنون میشم ، ما هم یه چیزی یاد بگیریم :rose:

S.yadegari

Member
کاره عظیمیه وخسته نباشید
ممنون میشم بگید اون وسط که استیل زدید رو چطور اجرا میکنید واون شکل کرمی که پیچ خورده رو چطوری
خیلی دوست دارم با نحوه اجرا آشنا بشم
ممنون میشم کمک کنید تا از تجربیات شما استفاده کنیم تو اجرا

AREF

خسته نباشی.کاره زیبایی شده.ادما طبیعی شده.میشه بگین چطوری وبا چی انجام دادین
سلام ممنون.اینها به اصطلاح استوک ایمیج هستن. vis people خیلی تو این زمینه پیشگام هست.

این مستطیلها روی نمای شیشه ای چیه ؟با چه متریالی میخان اجرا کنن؟
شیشه و کامپوزیت. این طرح فاز یک هست. اگه فاز 2 بشه با دیتیل میشه.اما خب قرارداد 5.5 بیشتر نبود.در همین حد بسه.اگه رندر فاز 2 بخوان خب باید متری 5 هزار تومن در نظر بگیرین.حدود 30 میلیون تومن.

ممنون میشم بگید اون وسط که استیل زدید رو چطور اجرا میکنید واون شکل کرمی که پیچ خورده رو چطوری
ظاهرا این ابعاد رو توی اصفهان نورد میکنن و با تریلی انتقال میدن.این ایده کارفرما بود.ما خیلی باهاشون صحبت کردیم اما ظاهرا جایی دیده بودن و خوششون اومده بود

javadgonbadi

Well-Known Member
واقعا لذت بردم

واقعا خوب تونستی جمعش کنی رندر های بیرونی برا خودش رندرهای توپی شدن

من فقط الان تو هنگم که چطور این همه صحنه رو مدیریت کردی:shock:
خسته نباشی استاد

داداش من از کارای سایتی که لینک کردید خیلی خوشم اومد یه چندتا از این کارا رو توی انجمن هم بگذاریم ممنون میشم ، ما هم یه چیزی یاد بگیریم
:rose:

توضیحات مربوط به برنامه ها و پلاگین ها داخل سایت هست ! حالا نمیدونم اگه مدیر اجازه بده ما کلا شروع کنیم به معرفی و پرزنت !

جدیدترین ارسال ها

بالا