پروژه برای پکیج نرم افزاری

mmbnew

New Member
ohg29p4brumwgy5wmne8.jpg

سلام به mmb کاران محترم یه پروژه برای پکیج نرم افزاری ساختم امیدوارم خوشتون بیاد اگه بد در اومده به بزرگی خودتون ببخشید

http://up9.iranblog.com/images/teg9j0vp5y8f0ckehn4u.rar PART1
http://up3.iranblog.com/images/5lhrxyfbp3fhwt5l6.rar PART2

کد فایل زیپ و آتوران

کد:
www.gamebaran.com

=============================================

گیم باران بزرگترین پرتال دانلود بازی برای انواع کنسول ها

www.gamebaran.com

sslffhn9x2nsj16cchd.jpg

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
به نظر من خوبه بد نیست چند نکته که به ذهنم اومد بگم

حجمش زیاده و میتونستید بهتر از این ها رو گرافیکش کار کنید در ضمن صفحات آغازین اصلا به کارتون نمیاد و بهتره تغییرش بدید

قسمت پسورد اصلا نیاز نیست و بهتره برشدارید در ضمن نگفتین که پسورد ورود چی هست ؟

در کل من بیشتر از آهنگ هاش خوشم اومد

michelangelo

Well-Known Member
ایده ی آبشاری بودن منو ها خیلی خوبه ، اون حالت نوشته های سمت چپ پایین ناخواناست اگر همین افکت رو خوانا تر کنید بهتر میشه
یا میشه یه طرح بهتر به جای نوشته بزارید
بقیه ی موارد خیلی خوب هست.
البته اینا ایده های خودمه

آخرین ویرایش:

mmbnew

New Member
دوباره دانلود کنید درست شد الان

آقا محمود بالا بودن حجم فایل بخاطر اینکه 2 تا موزیک با کیفیت گذاشتم که حجمشون 6.59MB هست کل پروژه 10MB هست
آقای michelangelo افکت منو ها هم کاملا خواناست بنظرم البته نظرتون هم محترم هست

.

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوباره دانلود کنید درست شد الان

آقا محمد بالا بودن حجم فایل بخاطر اینکه 2 تا موزیک با کیفیت گذاشتم که حجمشون 6.59MB هست کل پروژه 10MB هست

من اسمم محمود هست بعد بهتره موزیک ها رو Embedded نکنید و کنار اتوران قرار بدید اینجوری بهتره و سرعت اجرا هم بالا میشه و حجم کار هم میاد پایین

michelangelo

Well-Known Member
شاید شما درست میگید
خیلی ها اینقدر قدرت بصری قوی ندارند که بخوننش
البته حرف های من همه نظره( :))

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

مستقیماً میرم سر اصل مطلب و ایراداتی که به ذهنم رسید رو عرض میکنم خدمتتون:

- صفحه ی خوش آمد گویی اصلاً نیازی به وجودش نیست و بهتره حذف بشه، فکر نکنم کسی دوست داشته باشه وقتی داری تو سی دی هاش دنبال یه برنامه میگرده، هربار چند ثانیه وقتش الکی تلف بشه، بهصوص که به زیبایی پروژه هم کمکی نمیکنه.

- قسمت رمز عبور اصلاً برای چی هست ؟ بنظر نمیاد در یک مجموعه ی نرم افزاری نیازی به وحود این قسمت باشه، اون هم در بدو ورود !
به هرحال بهتره بجای اینکه بگید Caps Lock باید روشن باشه، خودتون ورودی رو یکدست کنید (مثلاً UPP) تا از مچ شدن ورودی با پسوردتون اطمینان حاصل کنید.

- اگر اون گزینه ی فارسی رو قرار میدید سعی کنید در کل برنامه اعمال بشه و در اون حالت بمونه، چون الان اینطور نیست و با رفتن به یک بخش و برگشتن به منو، دوباره به حالت انگلیسی هست.

- موزیک هایی که گذاشتین بسیار زیبا هستن، اما بنظرم مناسب همچین پروژه ای نیستن، من شخصاً یک موزیک بی کلایم ملایم و با صدایی کم رو ترجیح میدم، که البته این مورد کاملاً سلیقه ای هست.

- گرافیک کار به نسبت خوبه از باز جای کار داره و میتونه بهتر بشه، بخصصوص در مورد فلش ها.

- افکت جابجایی دکمه ها جالب هست، اما تو یه پروژه ی مجموعه ی نرم افزاری کمی آزار داهنده ست که هربار این افکت ها رو برای وارد شدن به هر بخشی و برگشتن به منوی اصلی مشاهده کنی.

درکل جالب شده، اما باز هم جای کار داره

امیدوارم همیشه موفق باشید.

mmbnew

New Member
سلام

مستقیماً میرم سر اصل مطلب و ایراداتی که به ذهنم رسید رو عرض میکنم خدمتتون:

- صفحه ی خوش آمد گویی اصلاً نیازی به وجودش نیست و بهتره حذف بشه، فکر نکنم کسی دوست داشته باشه وقتی داری تو سی دی هاش دنبال یه برنامه میگرده، هربار چند ثانیه وقتش الکی تلف بشه، بهصوص که به زیبایی پروژه هم کمکی نمیکنه.

- قسمت رمز عبور اصلاً برای چی هست ؟ بنظر نمیاد در یک مجموعه ی نرم افزاری نیازی به وحود این قسمت باشه، اون هم در بدو ورود !
به هرحال بهتره بجای اینکه بگید caps lock باید روشن باشه، خودتون ورودی رو یکدست کنید (مثلاً upp) تا از مچ شدن ورودی با پسوردتون اطمینان حاصل کنید.

- اگر اون گزینه ی فارسی رو قرار میدید سعی کنید در کل برنامه اعمال بشه و در اون حالت بمونه، چون الان اینطور نیست و با رفتن به یک بخش و برگشتن به منو، دوباره به حالت انگلیسی هست.

- موزیک هایی که گذاشتین بسیار زیبا هستن، اما بنظرم مناسب همچین پروژه ای نیستن، من شخصاً یک موزیک بی کلایم ملایم و با صدایی کم رو ترجیح میدم، که البته این مورد کاملاً سلیقه ای هست.

- گرافیک کار به نسبت خوبه از باز جای کار داره و میتونه بهتر بشه، بخصصوص در مورد فلش ها.

- افکت جابجایی دکمه ها جالب هست، اما تو یه پروژه ی مجموعه ی نرم افزاری کمی آزار داهنده ست که هربار این افکت ها رو برای وارد شدن به هر بخشی و برگشتن به منوی اصلی مشاهده کنی.

درکل جالب شده، اما باز هم جای کار داره

امیدوارم همیشه موفق باشید.

بله شما درست عرض میکنید این پروژه رو من حدودا یک ساله پیش ساخته بودم برا اینکه یه مجموعه نرم افزاری بسازیم با یکی از دوستان بخاطر یه سری از مشکلات تصمیمون عوض شد دیگه کاملش نکردم ایراد زیاد داره اگه خواستم کاملش کنم حتما پیشنهاداتتون یادم میموننه

.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا