Mandana
Active Member
سلام خوبین؟
من نیستم
این زی براش 3 هنوز قلق !!! کارش دستم نیومده.داره حالم گرفته میشه
یه سوال دارم
میخوام با ابزار draw معمولی و یک آلفای خاص، روی یک آبجکت کروی، خط بندازم
ینی خط که نه، فقط میخوام شعاع هایی روش کشیده بشه که مرکز طلاقی این شعاع ها، یک سواراخ روی جسم ئه
حالا مشکل من اینه که وقتی ابزارم رو روی اون سوراخ بذارم ( ینی مرکز براش اونجا باشه تا شعاع ها به تقارن از اطراف اون سوراخ خارج بشند) بالطبع زی براش نمی ذاره و ابزار به rotate تبدیل میشه.خود به خود
حالا سوالماینه
اگه زی براش قبلی بود، حداقل می تونستم با پروجکشن مستر سر و ته قضیه رو ختم به خیر کنم.اما الان من توی زی براش 3، پروجکشن مستر به چشمم نخورده.باید چه کار کنم؟
چون آلفای من خودش حالت شعاعی داره و فقط میخوام باهاش یکبار روی کره، کلیک کنم، استفاده ازاستنسیل هم منتفی ئه
فقط نمی دونم باید چکار کنم
اگه کسی راهی سراغ داره، ممنون میشم کمک ام کنه
اینم عکس برای توضیح بهتر مشکل ام:
موفق باشید
من نیستم
این زی براش 3 هنوز قلق !!! کارش دستم نیومده.داره حالم گرفته میشه
یه سوال دارم
میخوام با ابزار draw معمولی و یک آلفای خاص، روی یک آبجکت کروی، خط بندازم
ینی خط که نه، فقط میخوام شعاع هایی روش کشیده بشه که مرکز طلاقی این شعاع ها، یک سواراخ روی جسم ئه
حالا مشکل من اینه که وقتی ابزارم رو روی اون سوراخ بذارم ( ینی مرکز براش اونجا باشه تا شعاع ها به تقارن از اطراف اون سوراخ خارج بشند) بالطبع زی براش نمی ذاره و ابزار به rotate تبدیل میشه.خود به خود
حالا سوالماینه
اگه زی براش قبلی بود، حداقل می تونستم با پروجکشن مستر سر و ته قضیه رو ختم به خیر کنم.اما الان من توی زی براش 3، پروجکشن مستر به چشمم نخورده.باید چه کار کنم؟
چون آلفای من خودش حالت شعاعی داره و فقط میخوام باهاش یکبار روی کره، کلیک کنم، استفاده ازاستنسیل هم منتفی ئه
فقط نمی دونم باید چکار کنم
اگه کسی راهی سراغ داره، ممنون میشم کمک ام کنه
اینم عکس برای توضیح بهتر مشکل ام:
موفق باشید