پرمير چرا باز نميشه ؟!

ehsun3d

Member
من Premiere Pro CS3 دارم كه از ديروزه هرچي رو ايكونش كليك مي كنم ، منوي نرم افزار كه داره فايلها رو چك مي كنه مياد بالا ولي تا مياد كه صفحه اصلي نرم افزار باز شه كرش ميشه و كلا محو ميشه !! موندم حالا چطور بازش كنم . با خودم گفتم شايد ويروس داره كامپيوترم و تا جاييكه تونستم تر و تميزش كردم ولي هيچ اثر نكرده . پرمير من تازه اوريجينال مال خود شركت ادوبي هستش . يه بار هم un-install و دوباره نصبش كردم ولي باز هم تا مياد كه برنامه رو باز كنه ، خود بخود كرش ميشه ! به نظزتون مشكل از كجاس ؟

jangaleshab7770

Well-Known Member
سلام آقا احسان
خودم اینجور مشکلی واسم پیش اومد، یکی از دوستای اهل فن گفت نرم افزارهای مولتیمدیا و ویرایششون مثل codec ها اغلب باعثشون میشن.
ببین دو تا کدک که رو سیستمت نصب نکردی.
حتی اگه شده یه عکس از صفحه add/remove نرم افزارات بذار، احتمالا دوستان بهتر بتونن کمکت کنن،چون میگی اورجیناله و uninstall کردی و درست نشده احتمالا مال نرم افزارای نصب شده روی سیستمت باشه.
موفق باشی
یا علی

ehsun3d

Member
موضوع با يه كلك رشتي حل شد . يه ويندوز اكانت جديد ساختم و كارمون كه فعلا راه افتاده .

مرسي از جواب سريعت . راستي ويديوهاي يوتيوب رو بذارم اينجا تو ايران ميشه ديدشون ؟

.

jangaleshab7770

Well-Known Member
دوباره سلام
خب خدا رو شکر مشکلت رفع شد.نمیدونم منظورت چه جور ویدئوهاییه و در چه زمینه ولی مشکل فیل.تر یوتیوب رو بیخیال، میشه یه کاریش کرد.هر چند فعلا که ویندوز سیستمم اعصابمو خورد کرده و واسه همین یه چند روزی میشه خیلی کم آن میشم ولی موضوع ویدئوها چیه،بگو تا یه روش خیلی راحت برا دیدنشون به دوستای دیگه بگم،ما رو هم دعا کنن
موفق باشین
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا