من مفهومه کار رو درک نکردم
M MEGA WAVE Active Member Oct 2, 2008 #3 امان از دست شما هوادارای فوتبال ، مخصوصاً لیگ برتر < کارت خوب شده آفرین ، فقط این آدمه گوشه پایین زیاد با طرحت مچ نیست و بیشتر میتونی روی نوشته پرسپولیس زلزله کار کنی < آفرین خوب شده < نمره من از 10 برای اینکارت 6 هست <<
امان از دست شما هوادارای فوتبال ، مخصوصاً لیگ برتر < کارت خوب شده آفرین ، فقط این آدمه گوشه پایین زیاد با طرحت مچ نیست و بیشتر میتونی روی نوشته پرسپولیس زلزله کار کنی < آفرین خوب شده < نمره من از 10 برای اینکارت 6 هست <<
D danial2085 Member Oct 2, 2008 #4 کار رو یکم ویرایش کردم چون نظر خودم هم اول این بود که اون ادمه و اون فونت چندان به کار نمیاد ولی دیگه ویرایشش نمیکنم و منتظر انتقادات میمونم آخرین ویرایش: Oct 2, 2008
کار رو یکم ویرایش کردم چون نظر خودم هم اول این بود که اون ادمه و اون فونت چندان به کار نمیاد ولی دیگه ویرایشش نمیکنم و منتظر انتقادات میمونم
Sisili boy Member Oct 2, 2008 #5 سلام اگر رنگ اون وکتور اصلی رو با طرحت مچ می کردی بهتر بود. تو حتی رنگ آماده ی اون رو یه کم هم تغییر ندادی.
سلام اگر رنگ اون وکتور اصلی رو با طرحت مچ می کردی بهتر بود. تو حتی رنگ آماده ی اون رو یه کم هم تغییر ندادی.
M MEGA WAVE Active Member Oct 2, 2008 #6 کار رو یکم ویرایش کردم چون نظر خودم هم اول این بود که اون ادمه و اون هونت چندان به کار نمیاد ولی دیگه ویرایشش نمیکنم و منتظر انتقادات میمونم کلیک کنید تا باز شود... الان خیلی بهتر شد <<
کار رو یکم ویرایش کردم چون نظر خودم هم اول این بود که اون ادمه و اون هونت چندان به کار نمیاد ولی دیگه ویرایشش نمیکنم و منتظر انتقادات میمونم کلیک کنید تا باز شود... الان خیلی بهتر شد <<
D danial2085 Member Oct 2, 2008 #7 والا چون مثل بک گراند راه راه بود و تا حدی به کار میومد تغییرش ندادم (البته به نظر خودم)