پرسش و پاسخ درباره CPGNuke

Jasem

Member
با سلام به تمامي دوستان
آقا اين برنامه و بحث cpgnuke اينقدر جالبه كه به نظر من بهتره قسمتي در مورد سوالات نحوه استفاده و كار اون ايجاد بشه تا همه بتونن از اون به صورت كامل استفاده كنن .
به عنوان اولين سوال هم چون براي خودم هم پيش اومده بود شروع مي كنم .
مي خواستم بدونم كه چطوري ميشه تو تنظيمات مديران مديري رو اضافه كرد كه فقط اجازه ارسال خبر رو داشته باشه به صورت مستقيم بدون اينكه اجازه دسترسي به مقالات ارسالي ديگران رو داشته باشه .

spsgorgan

Active Member
Jasem گفت:
با سلام به تمامي دوستان
آقا اين برنامه و بحث cpgnuke اينقدر جالبه كه به نظر من بهتره قسمتي در مورد سوالات نحوه استفاده و كار اون ايجاد بشه تا همه بتونن از اون به صورت كامل استفاده كنن .
به عنوان اولين سوال هم چون براي خودم هم پيش اومده بود شروع مي كنم .
مي خواستم بدونم كه چطوري ميشه تو تنظيمات مديران مديري رو اضافه كرد كه فقط اجازه ارسال خبر رو داشته باشه به صورت مستقيم بدون اينكه اجازه دسترسي به مقالات ارسالي ديگران رو داشته باشه .
اين بخش در كنترل پنل مديريت سايت آورده شده . در قسمت اعضا ميتوني به يه كاربر ترفيع بدي . يعني كاربر رو مدير يه بخش بكني . اميدوارم كه فهميده باشي چون من عادت به خلاصه گويي دارم .

موفق باشيد

Jasem

Member
سلام ممنون از لطفت sps جان اما با انجام اينكار مدير انتخاب شده امكان حذف كردن مقالات ارسالي توسط اعضا غير عضو رو داره يعني دو گزينه اضافه كردن خبر و مقالات ارسالي با هم ايجاد ميشن كه در اين حالات كاربر ترفيع داده شده اين امكان رو هم داره كه مقالات ارسالي رو هم پاك كنه .

spsgorgan

Active Member
خوب شما بايد يه مدير انتخاب كني كه زير دست خودت باشه ديگه !

Jasem گفت:
سلام ممنون از لطفت sps جان اما با انجام اينكار مدير انتخاب شده امكان حذف كردن مقالات ارسالي توسط اعضا غير عضو رو داره يعني دو گزينه اضافه كردن خبر و مقالات ارسالي با هم ايجاد ميشن كه در اين حالات كاربر ترفيع داده شده اين امكان رو هم داره كه مقالات ارسالي رو هم پاك كنه .

آره عزيز شما مي توني به مديرت اين اجازه رو بدي

Jasem

Member
سلام بچه ها ممنون
ببينيد من مراحلي رو كه ميگيد درست ميگم يا نه
تو قسمت مديريت ---> مديران --->اضافه كردن مديران
در اين قسمت براي ارسال اخبار به صورت مستقيم من گزينه موضوعات رو فقط تيك دار مي كنم . در قسمت ترفيع دادن هم همين مراحل رو ميشه انجام داد . حالا زماني كه با شناسه مدير جديد (‌كاربر ترفيع داده شده ) وارد ميشم دو گزينه به من ميده كه زير مجموعه پيغامها هستش
1- اضافه كردن خبر 2- مقالات ارسالي
من مي خوام كه مدير من اجازه دسترسي به مقالات ارسالي رو نداشته باشه .
راه حلي كه به نظر خودم رسيد اين بود كه تو ماژول Submit-News اجازه دسترسي رو فقط براي مديران بگذارم اما اون وقت با اينكار مراجعه كنندگان عادي نميتونن خبر بفرستن .

Jasem

Member
خوب مشكل اول كه اينگار كسي فعلاْ راه حلي براش نداره . سوال دوم رو هم اينگار خودم بايد بپرسم . مي خواستم اگر بشه كسي در مورد نحوه گرفتن پشتيبان از سايت ( ديتابيس) و برگردوندن اون و اينكه آيا برنامه اي هست كه بتون به صورت اتومات مثلاْ هر نيم ساعت از ديتابيس پشتيبان بگيره وجود داره يا نه ؟

spsgorgan

Active Member
Jasem گفت:
خوب مشكل اول كه اينگار كسي فعلاْ راه حلي براش نداره . سوال دوم رو هم اينگار خودم بايد بپرسم . مي خواستم اگر بشه كسي در مورد نحوه گرفتن پشتيبان از سايت ( ديتابيس) و برگردوندن اون و اينكه آيا برنامه اي هست كه بتون به صورت اتومات مثلاْ هر نيم ساعت از ديتابيس پشتيبان بگيره وجود داره يا نه ؟
عزيزم ميبخشيدا !!!
شما سوالهايي ميكني كه جوابش معلومه ؟! همه اينها داخل كنترل پنل فارسي شما هست .

spsgorgan

Active Member
راستي در مورد اتومات هم بايد بگم من كه برنامه اي نديدم كه اين كارو انجام بده .

Jasem

Member
اما اون تنظيمات به اون صورتي كه مي خوام نميشه . مثلاْ همون مورد اول رو امتحان كنيد . والا من هر كاري كردم به نتيجه نرسيدم . در مورد بكاپ گيري هم اول كه گرفتم و خواستم لودش كنم error گرفت و در مورد اينكه به صورت اتومات اينكار رو بكنه اصلاْ چيزي گير نياوردم . به خدا اينقدر ها هم خنگ نيستم درسته تازه كارم اما هرچي مي خوام اين مشكلات رو حل كنم به نتيجه نرسيدم ممنون ميشم كمك كنيد

Jasem

Member
آقا خواهشاْ من در مورد ساخت اين مدير كه اجازه فقط ارسال خبر به صورت مستقيم رو داشته باشه واقعاْ مشكل دارم يكي كمك كنه خيلي فوريه

Jasem

Member
آقا يك سوال ديگه هم دارم چطوري ميشه تو صفحه اول كه خبرها رو توش قرار دادم بيشتر از 10 تا خبر قرار داد براي نمايش مثلاْ 20 تا بعد خبر 21 به قست old Articles بره !!!!

راستي تاريخ اين قسمت old Articles رو به صورت فارسي نميشه درآورد .

بچه ها واقعاْ ببخشيد اينقدر سوال ميكنم ها :oops: تازه كار بودن هم بد درديه نگيد نيومده كلي هي سوال ميكنه

spsgorgan

Active Member
عزيزم براي n ام بار !!!!
همه اينا تو تنظيمات سيستم هست ؟
يه نگاه كوچولو بنداز عزيز دل برادر 8O

Jasem جان
sps راس ميگه ديگه خدارو شكر برنامه مديرت محتواي شما هم كه فارسيه فقط كافيه يه خورده حوصله كني عزيز جان

Jasem

Member
آقا يا اين مورد اينقدر ساده است كه من اصلاً متوجه نميشم يا من خيلي گيجم . آقا الان چند روزه حسابي من رو سر كار گذاشته هر كاري مي كنم كه كاربري رو كه ترفيع دادم و فقط مي خوام بتونه خبر ها رو بصورت مستقيم ارسال كنه و ديگه اصلاً اجازه نداشته باشه به خبرهاي ارسالي كابرهاي عادي كه در ليست انتظار تاييد من قرار گرفته دسترسي نداشته باشه نميشه . يعني يا بايد گزينه موضوعات رو فعال كنم يا قسمت ارسال خبر رو به صورت كامل از تو سايت فقط به قسمت مديريت انتقال بدم .
آقا خداييش بدجوري دارم سر اين موضوع گيج مي زنم ها
آخرش اگه ديديد به سبك هاريگيري خودم رو وسط اين انجمن كشتم خونم گردن شما ها ميشه ها

Jasem

Member
...... خوب خود كشي كه جواب نداد .. يك سوال ديگه
چه جوري ميشه تاريخ Old Articles يا همون قسمت نوشته هاي قديمي رو فارسي كرد ؟
اصلاْ ماژولي جدا براي اينكار وجود داره ؟

zanis

Member
كسي لينك دانلود CPGNUKE فارسي رو براي مت بذاره ممنونم از لطفتون .

zanis

Member
مرسي spsgorgan من دانلودش كردم راستي نگفتي فارسيه يا نه چون هنوز بازش نكردم

جدیدترین ارسال ها

بالا