پرسش در مورد سيستم هاي مديريت محتواي Groupware .

a Truth Seeking

Active Member
تاکنون چندمرتبه برنامه هايي تحت عنوان Groupware مانند dotProject و eGroupWare و ... را دريافت و نصب کردم اما متاسفانه اطلاعات خيلي کمي در مورد زمينه کار اينگونه برنامه ها دارم لطفا درصورت آگاهي و امکان در مورد زمينه و نحوه کار با اونها بنده را راهنمايي کنيد.
متشکرم.

zfarhad2003

Member
اونجوري كه من مي‌دونم dotproject يك برنامه بسيار قوي مديريت پروژه‌هاي گروهي است و امكانات خيلي زياد و گسترده‌اي داره.
با اون يكي برنامه آشنايي ندارم

kami_mz

Well-Known Member
فرهاد جان من با خيلي از اينا کار کرده ام. يکيش همين dotproject امکانات چنداني نديدم ( مطمئنا بلد نبودم باهاش کار کنم) شما لطف مي کني يه کم در موردش توضيح بدي؟
ممنون.

zfarhad2003

Member
شما توي dotproject مي تونيد براي پروژه خود اعضا و مدير تعيين كنيد و سپس بودجه‌اي رو هم براي اون در نظر بگيرد بعدش بر اساس تقويم وظايفي رو براي اعضا بگزاريد و همچنين هر كاري كه تمام شد فايلهاي اون رو سرور قرار مي‌گيره كه بقيه استفاده كنن. آمارهاي پروژه رو ملاحظه كنيد و پيشرفت اون رو ببينيد. يك محيط كاملا كابرپسند براي اعضا ايجاد مي شه كه به راحتي مي‌تونن با هم تبادل اطلاعات كنن.
بازهم اگه مي‌خواي بگم...

a Truth Seeking

Active Member
فرهادجان تشكر يعني تمام برنامه هايي كه با عنوان هستن براي مديريت پروژه هاي گروهي هستن؟

zfarhad2003

Member
من فقط در مورد dotproject اطلاعاتي داشتم راجع به بقيه برنامه‌ها چيز زيادي نمي‌دونم

جدیدترین ارسال ها

بالا