سلام
بهترین سخت افزار برا پردارش تصویر چیه؟
چون من میخوام حرکات یه نفر رو بررسی کنم و طبقش یه کار هایی انجام بدم، مثلا اگه دستاش رفت بالا بفهمم، اگه نشست بفهمم اگه....
و این کار باید هر 0.1 ثانیه یه بار انجام بشه
و این که دوربینش باید چند پیکسش و ... باشه رو هم نمیدونم
حالا خواستم ببینم میکرو کنترلر برا این کار مناسبه یا باید برم سراغ میکرو پروسسور؟
و این که حداقل فرکانس باید چقدر باشه؟
این MINI PC ها که دیدم قیمتشون حدود 500 به بالا بود، که اگه فرض کنیم بچه پولداریم و ... | میتونید روش سیستم عامل نصب کنیم و با OPENCV، MATLAM و لب ویو(به قول یکی از دوستان) کار پردارش تصویر رو انجام بدیم
حالا نمیدونم پرداش تصویر با سخت افزار چطوریه، آسونه سخته؟ کتابخونه آماده داره نداره و...
ولی با نرم افزار رو آشنایی یکمکی! :mrgreen: دارم(یه کتاب گرفتم و عکس هاش رو دیدم
)، و به نظرم پردارش تصویر با نرم افزار از سخت افزار آسون تر باشه، حالا اساتید و داشای گلم نظرشون چیه؟
این embedded system سیستم ها داستانشون چیه؟ اون طوری که میخوندم رو اینا هم سیستم عامل نصب میشه و اونجا میشه مثلا از طریق OPENCV کار رو انجام داد، اینا میکرو کنترلر هستن؟ چی هستن؟
حالا نمیدونم آرم هم مثل این که میشه روش سیستم عامل نصب کرد و اونجا برم و برنامه OPENCV رو نصب کنم و ....
جان داش راهنمایی کنید دوستان، کوچکترین جواب و نکته هم خودش کلی مهم و با ارزش هستش برا من
جان داش اگه کمک کنید و یاد بگیرم میام به همتون یاد میدم
یا علی مدد، رمان نوشتم، شرمنده
پاسخ:
سلام
سخت افزارهایی که میشه باهاش پردازش تصویر انجام داد مینی کامپیوترها و FPGA هست
روی کامپیوترم میشه پردازش رو به عهده ی کارت گرافیک گذاشت
با میکرو کنترلر ها فقط میشه پردازش های خیلی ساده انجام داد اونم دنگ و فنگ داره
مثلا میشه باهاشون ov76 راه انداخت و فقط یک رنگش رو پردازش کرد
بهترین سخت افزار از نظر سرعت FPGA هست
در ضمن بردهای مثل رسپری یا کوبی قیمتش مناسبه زیر 300
پردازش تصویر با سخت افزار اگه منظورتون با FPGA هست سختتره و بیشتر وقت میبره هر چند در مورد یکسری مدلهاش میشه این کارو بدون کد نوشتن هم انجام داد ولی خوب اون مدلها گرونه
اکثر بردهای توی بازار مثل رسپری و ... هسته پردازشی با معماری آرم دارند (مثلا ARM Cortex A7 ) ولی بردهایی با پردازنده های اینتل هم هست
راحتترین کار خرید یک برد مینی کامپیوتر چه لینوکسی چه ویندوزی ...
و سپس نصب کتابخونه opencv و نوشتن برنامه های پردازش تصویر مورد نظرتون هست.
البته مسلما کار با opencv نیاز داره شما پیش زمینه های زبان c++ و image processing را بلد باشید
بنابراین شما میتونید فعلا پردازش تصویرشو یاد بگیرید بعد برید سراغ بردی که بتونه اون پردازش را روان انجام بده
بهترین سخت افزار برای پردازش تصویر (میکرو یا...؟)
سلام بهترین سخت افزار برا پردارش تصویر چیه؟ چون من میخوام حرکات یه نفر رو بررسی کنم و طبقش یه کار هایی انجام بدم، مثلا اگه دستاش رفت بالا بفهمم، اگه نشست بفهمم اگه.... و این کار باید هر 0.1 ثانیه یه بار انجام بشه و این که دوربینش باید چند پیکسش و ... باشه رو هم نمیدونم :cry: حالا خواستم ببینم...
www.eca.ir
نیازی به هزینه میلیونی نیست شما همین ابتدا میتونید با نرم افزار متلب یه کاره شبیه سازی انجام بدید؛
در مرحله عمل هم میتونید از میکرو کنترلر های AVR 32 بیتی + یه وبکم 30 هزار تومنی استفاده کنید.
میکرو های 32 بیتی AVR:
Microchip Technology is a leading provider of microcontroller, mixed-signal, analog and Flash-IP solutions that also offers outstanding technical support.
www.atmel.com
قیمت AVR های 32 بیتی هم اگه یه فروشنده با انصاف گیر بیاری زیر 30 40 هزار تومان برات میاره.
این لینک Avrfreaks هم مفیده:
Hello, I'm willing to make an image processing embedded system, which means i'm gonna use microcontrollers but to get started i want to know some tips on what's
www.avrfreaks.net