پردازشگرهای برداری

sara_she

Member
با سلام خدمت دوستان
من واسه درس معماری پیشرفته باید در مورد معماری پردازشگرهای برداری (vector processing) تحقیق کنم. کسی می تونه در این زمینه به من کمک کنه؟

با سلام خدمت دوست عزیز من فکر می کنم شما موضوعی که شما در مورد آن بحث کردید خارج از بحث معماری می باشد.
معماری پردازشگرهای برداری در مبحث کامپیوتر است. شاید منظور معماری برداری باشد شاید هم چیز دیگری. ولی تا آنجا که من می دانم این مساله کامپیوتر است. در اینجا منظور از لغت معماری , چیز دیگری است.

sara_she

Member
پردازشگرهاي برداري دسته هاي بزرگ اطلاعات (به شكل بردار) را احضار مي كنند و محاسبات را به طور همزمان انجام مي دهند. اين طرح زمان انتظار پردازشگر براي اطلاعات را از ميان برمي دارد اما براي ساخت بسيار پرهزينه است و به همين دليل عمدتا در ابررايانه ها به كار مي رود

باید تحقیق کنم که معماری ساخت این پردازشگر ها چطوریه؟
نمی دونم این سوال رو جای درستی مطرح کردم یا نه . اما همونطور که قبلا گفتم این تحقیق مربوط به درس معماری پیشرفته دوره کارشناسی ارشد کامپیوتر می شه.

دوست گرامی شما سوالتان را جای اشتباهی پرسیدین.
در این جا سوالات و مباحث مربوط به رشته معماری (ساختمان یا همان هنر خلق فضا) مطرح می شود. و منظور از لغت معماری در سوال شما (همانطوری که قبلا اشاره کردم) چیز دیگری است. شما این سوال را در بخش مربوط به کامپیوتر بپرسید. امیدوارم که جواب درست را بگیرید.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا