بی بی کد پذیرایی

men

Well-Known Member
سلام به همه.
این داخلیه همون تجاری مسکونی نشتاروده که توو امضام هست.
vray 1.5
max 2010
time:55.53 min
ram 2gig
cpu:athlon x4 620
قیمت:چون آشنامون بود با 625 متر طراحی پلان و کلیه پلان های اجرایی و 3d نما و این رندرها با پرینت 50 هزار تومن:lol:البته به زور دادشو گفت پول پرینت

پیوست ها

• Living Room 01.jpg
    Living Room 01.jpg
    770.3 کیلوبایت · بازدیدها: 87
  • Living Room .jpg
    Living Room .jpg
    664.4 کیلوبایت · بازدیدها: 62
  • 0titled-1.jpg
    0titled-1.jpg
    633 کیلوبایت · بازدیدها: 61
  • GFH-1.jpg
    GFH-1.jpg
    781.5 کیلوبایت · بازدیدها: 65
  • c7.jpg
    c7.jpg
    545.2 کیلوبایت · بازدیدها: 51
آخرین ویرایش:

ahoorass

Member
سلام men

چند نكته كه لازم مبينم بگم .. :cool:
1- شدت نورهات زياد ميزنه . visible كن كه تورندر نزنه تو ذوق . ميتوني از يه پلان با متريال vray light material و عكس از يك منظره كار بهتري نشون بدي :paint: ( پشت پنجره )
2- tile متريال كف اصلا مشخص نيست اگه bump و reflect بهش بدي خيلي بهتره . اگه سراميكت ماته حد اقل بند كشي هاشو يكم نشون بده . :mad:
3- با اين همه وقت گذاشتن روي يك پروژ اصلا كار خوبي نكردي كه اين هزيه رو گرفتي . و بيشتر كار و تخصص خودتو زير سوال بردي :snap:.

من بهت پيشنهاد ميدم اگه براي بهترين دوستتم كاري انجام ميدي اگه رفاقتت خيلي زياده اصلا پول نگير تا هم رفاقتت به جاي خودش باشه و هم ارزش كارت پايين نياد . وگرنه اين هزينه اي كه شما گفتي ( 50000 تومان ):shock: اگه درست گفته باشي !!!!!!! من فقط براي چاپ يك پوستر 50*70 از مشتري ميگيرم .

خسته نباشی کارت خوب شده ولی سه تا نکته هست فکر می کنم باعث بهتر شدن کارت بشه . ( البته از دید یه مخاطب میگم )
1- نور پشت پنجره ها یه مقدار شدید
2- رنگ و بافت فرش کار رو ضعیف کرده
3- نوردپردازی فضا کم هست . اگر بخواهی دید شب این فضا رو بگیری احتمالا به مشکل می خوری . منابع نور فقط روی میز جلوی کاناپه ، روی میز نهار خوری و کنار قاب تصویر هستن و من فکر میکنم که با این تعداد نمیشه این سالن رو روشن کرد .
راستی جنس کف از چیه که اینقدر ابعادش بزرگ ؟

• Like
Reactions: men

men

Well-Known Member
سلام.ممنون بابت نظرها.اصلا نمیخاستم پول بگیرم دیگه یارو به زور دادو گفت پول پرینت.نور پشت پنجره vray light plane که invisibel هم هست.نور محیطی vray sun.آره شاید light material استفاده میکردم و میذاشتم خودشو نشون بده خیلی بهتر میشد.
بنظر خودم کفش خیلی باحال شده ها:)باشه عوضش میکنم.
فرش هم فکر میکردم خیلی معرکه شده.
نه بابا کلا 2تا نور پشت پنجره دارم فقط با vray sun با اون 2تای کنار تابلو.دیگه اصلا نور ندارم.پشت دوربینو دیوارشو سوراخ کردم که نور hdri بیاد توو.

آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام men

چند نكته كه لازم مبينم بگم .. :cool:
1- شدت نورهات زياد ميزنه . Visible كن كه تورندر نزنه تو ذوق . ميتوني از يه پلان با متريال vray light material و عكس از يك منظره كار بهتري نشون بدي :paint: ( پشت پنجره )
2- tile متريال كف اصلا مشخص نيست اگه bump و reflect بهش بدي خيلي بهتره . اگه سراميكت ماته حد اقل بند كشي هاشو يكم نشون بده . :mad:
3- با اين همه وقت گذاشتن روي يك پروژ اصلا كار خوبي نكردي كه اين هزيه رو گرفتي . و بيشتر كار و تخصص خودتو زير سوال بردي :snap:.

من بهت پيشنهاد ميدم اگه براي بهترين دوستتم كاري انجام ميدي اگه رفاقتت خيلي زياده اصلا پول نگير تا هم رفاقتت به جاي خودش باشه و هم ارزش كارت پايين نياد . وگرنه اين هزينه اي كه شما گفتي ( 50000 تومان ):shock: اگه درست گفته باشي !!!!!!! من فقط براي چاپ يك پوستر 50*70 از مشتري ميگيرم .

اووووووووووووووف. پرینت 50*70 50 تومن؟؟؟
من 7000 تومن میگیرم. چه خبره بابا. کدوم شهری؟

madmaster_3d

Well-Known Member
حاجی کاره قشنگی شده. ایول . مدل ها رو همه رو خودت زدی یا چیدی؟!. منم به عنوان یک دوست 2تا نکته بگم. این راحتی سفیدا سمت چپ عکس پشتیش نسبت به کفیش کوچیکه. دوم اینکه میزی هم که جلوی راختی هاس خیلی پایین و کوتاهه. بقیش هم که بچه ها گفتن. موفق باشی. از کار های منم دیدن کنی نظر بدی خوشحال میشم. :mad:

• Like

men

Well-Known Member
سلام سعید جان.ممنون.آره آمبینت زیاده گوشه هاش خط انداخنه.چشم حتما کار میکنم.
علی عزیز ممنون.نه بابا فقط چیدم توو کار.چشم میام نظر میدم ولی نظرهای من در حد spam ها.فقط میگم خوبه عالیه معرکست.چون اصلا صاحب نظر نیستم.
ممنون حمید جان لطف کردی.

m.n1362

Member
50 تومان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا وجدانی بازار کار رو خراب نکنید..تو مجید انلاین باید یه قسمت قیمت بذارن تا این جوری نشه..ارزش کار خودتونو میارید پایین البته ببخشید ولی واسه خوتون میگم...مممنونم:rose:

• Like

foadby

Active Member
آقا کارت عالیه فقط به جز شدت نوری که ملت گفتن ، حتما لازم نبود از عمق صحنه استفاده کنی (Depth of Field)
معمولا در فضای ایندور کوچک جواب نمیده
ولی کارت عالی شده

• Like

men

Well-Known Member
ممنون رفیق.خاستم شات ها همچین ارتیستیک بشه.مثلا رو چیزای بیخودی و بی ربط فوکوس کنم و کار اصلی تار باشه.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خیلی شایسته ای شده.واقعا دست مریزاد.
قیمت:چون آشنامون بود با 625 متر طراحی پلان و کلیه پلان های اجرایی و 3d نما و این رندرها با پرینت 50 هزار تومن:lol:البته به زور دادشو گفت پول پرینت
بچه ها از این به بعد قیمت پروژ هامون رو نگیم.چون یه جورایی جو درست میشه.دوستانی هستن با 1 نما 3 تومن میگیرن ما بد بخت بیچاره ها هتل میزنیم 2 تومن.! به نظرم اصلا بحث قیمت نشه
تازه خلاف قوانین هم هست.

کار خوبی شده اما چند تا توی همه کارهات دیده شده.
نتونستی با کالر مپینگ ارتباط خوبی برقرار کنی.ببین کالر مپینگ برای هر ویو متفاوت هست.اگه تو 1 ویو خوب جواب بده الزاما نباید توی بقیه ویو ها صورت بگیره.
پدیده اور برایت خیلی توی کارهات هست.
بخث دیگه اینه که باید توی تنظیمات جی آی عدد satioration رو کم کنی. اینجوری اگه کف کارت قرمز باشه دیگه در اثر بازتاب دیوار هات قرمز نمیشن.
ویوهات خوب نشده.تنها راهی که میتونی تو این زمینه قوی بشی عکاسی کردن و البته دیدن کارهای تاپ هست تا چشمت آشنا بشه با ویوها
پارچه روی لیوان رو ساختی؟ خیلی رئال شده.
موفق باشی.

• Like

men

Well-Known Member
ممنون عارف جان واسه نظرت.
قمیت چون 1تالاری هست که تایمز زده زاجع به قیمت.من رفتم نظر دادم که هر کی اگه قیمت کاراشو زیر مشخصات سیستم و تایم رتدر ایناش بنویسه بچه ها قیمت دستشون میاد.بعد از خودم شروع کردم.شما اگه فکر میکنی جو میده باشه چشم نمیگیم.
آره کالر مپینگو اوربرایتو موافقم.آره ساچوریشن یا همون اشباع نور رو هم 1کم کمتر کن بهتر میشه ممنون.
من کارهای اورموشنو دنبال میکنم انقد ویو دیدم تازه شات هام شده این ببین اگه نمیدیدم دیگه چیمیشد:lol:
من فقط دیورها رو کشیدم بالا و پنجره در آوردم باقیش آبجکته.
ممنون واسه نظرت.همیشه راهنماییات واسم درسه.

جدیدترین ارسال ها

بالا