چطور می تونم در سایتم دکمه های کنترلی برای پخش چند موسیقی داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟ با برنامه Dreamweaver
teshneh Active Member Apr 8, 2006 #1 چطور می تونم در سایتم دکمه های کنترلی برای پخش چند موسیقی داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟ با برنامه Dreamweaver
bahy_my Active Member Apr 8, 2006 #3 براي چند تا رو نمي دونم ولي براي يكي از embed استفاده كن.كدش رو مي ذارم .
teshneh Active Member Apr 9, 2006 #4 جناب aminflash چطور یه پنل موسیقی طراحی کنم ، منظورتان چیه میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟ جناب bahy_my منتظر کد شما هستم. از اینکه جواب دادید ممنون.
جناب aminflash چطور یه پنل موسیقی طراحی کنم ، منظورتان چیه میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟ جناب bahy_my منتظر کد شما هستم. از اینکه جواب دادید ممنون.
bahy_my Active Member Apr 9, 2006 #5 خواهش ميكنم : <embed src="yourilf.(swf)(swt)(rl)" width="404" height="205" autostart="true" loop="true"></embed> البته يادتون باشه كه هر فايلي رو نميشه با اين ديد. پسوند هاي مجاز
خواهش ميكنم : <embed src="yourilf.(swf)(swt)(rl)" width="404" height="205" autostart="true" loop="true"></embed> البته يادتون باشه كه هر فايلي رو نميشه با اين ديد. پسوند هاي مجاز
aminflash Member Apr 11, 2006 #6 teshneh گفت: جناب aminflash چطور یه پنل موسیقی طراحی کنم ، منظورتان چیه میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟ جناب bahy_my منتظر کد شما هستم. از اینکه جواب دادید ممنون. کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم توی یه تاپیک دیگه دارید جواب هاش رو می گیرید!
teshneh گفت: جناب aminflash چطور یه پنل موسیقی طراحی کنم ، منظورتان چیه میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟ جناب bahy_my منتظر کد شما هستم. از اینکه جواب دادید ممنون. کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم توی یه تاپیک دیگه دارید جواب هاش رو می گیرید!