Fa پخش فایل صوتی

eblue

Member
با سلام.
من یه صفحه دارم که روش اسم چند تا فایل صوتی نوشته شده. می خوام امکان پخش و توقف رو تو این صفحه داشته باشم.یعنی کاربر هر کدوم رو انتخاب کرد پخش شه و بتونه فایل رو جلو و عقب و متوقف کنه و با کلیک رو اسم دیگه فایل صوتی اون پخش شه و قبلی قطع .لطفا کمک کنید خیلی سعی کردم اما نشد

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

شما جستجو نميكنيد؟ راجع به اين موضوع مباحث زيادي هست كه !!!

براي پخش فايل صوتي و قطع ساير فايلها از اين كد استفاده كنيد:
کد:
AudioStop()
AudioOpen("<SrcDir>\mymusic.mp3")
AudioPlay()

اما براي جلو يا عقب كشيدن فايل صوتي اگه منظورتون استفاده از seekbar ها هست كه بنده تو يه مبحث به طور كامل راجع به اين موضوع توضيح دادم

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=147590

eblue

Member
شما درست میگید مطلب زیاد هست اما اونی که من میخوام نیست.
منظورم رو متوجه نشدید منظورم از جلو عقب کشیدن همون مدیا پلیر هست و اینکه میخوام با آهنگی که انتخاب شده مرتبط باشه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
... منظورم از جلو عقب کشیدن همون مدیا پلیر هست و اینکه میخوام با آهنگی که انتخاب شده مرتبط باشه
يعني همون seekbar ديگه !

خب اون لينكي دادم رو مطالعه كنيد تا ياد بگيريد چطور ميشه ساختش.

اگه هم نميخوايد از seekbar استفاده كنيد و ميخوايد با يك كليد فايل صوتي رو چند ثانيه به جلو يا عقب منتقل كنيد Audio FW يا Audio BW تو بخش External command استفاده كنيد.

eblue

Member
تقریبا یه چیزایی خوندم اما سردر گمم.منو خیلی ببخشید که پر رو هستم . اما خواهش میکنم روی این فایل که پیوست کردم درستش کنید.میخوام با کلیک رو سخنان بزرگان فایلم پخش شه . خواهش .یک دنیا ممنون:rose:

پیوست ها

• ELHAM.rar
    425.2 کیلوبایت · بازدیدها: 54

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
قبلا يه نمونه براي يكي از دوستان ساخته بودم. براتون پيوست ميكنم همون چيزي هست كه مدنظرتونه.

www.ravagh.org/data/audioseekbar.zip

اما در كل توصيه ميكنم تلاش كنيد براي يادگيري. اينكه فايل شما رو بنده يا ساير دوستان بسازيم در واقع فقط به شما يك ماهي داديم و شما هيچوقت ماهيگيري ياد نميگيريد. :wink:

eblue

Member
سلام دوست مهربان من evil_gates عزیز
نمی دونم پستی که دادم چرا نرسید .به هر حال گفته بودم شما درست میگید اما متاسفانه وقت من کمه و فرصت یاد گیری رو ندارم.
سوالی که داشتم اینه من از روی فایل پیوستی شما الگو گرفتم ولی من 6 فایل دارم و شما 3 تا گزینه گذاشتید . تا فایل سوم درست کار می کنه ولی با کلیک روی چهارمی دوباره فایل اول پخش میشه با اینکه آدرسش فرق میکنه.ممنون میشم راهنمایی کنید:rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست من

تو فايل پيوستي تو كليدهاي موسيقي1 و موسيقي2 و موسيقي3 اگه دقت كنيد ميبينيد كه كدها كاملا شبيه به هم هستن فقط يه تفاوت داره اونم تو خطي كه دستور AudioOpen نوشته شده:
کد:
ep$=''
DisplayValue("playinf","ep$")
l=ObjectX(sldr_back$)
t=ObjectY(sldr_back$)
h=ObjectHeight(sldr_back$)
MoveObject("sldr_obj$","l,t,0,h")
vtim$='00:00'
DisplayValue("CBK_Time","vtim$")
AudioStop()
[COLOR="Red"]AudioOpen("<SrcDir>\music\file1.ogg")[/COLOR]
ep$='Play'
DisplayValue("playinf","ep$")
ScriptTimer("TimerA=sldscript","0")
AudioPlay()
تو اين خط به جاي آدرس فايلي كه من نوشتم شما آدرس فايل خودتون رو بنويسيد. به ازاي هر موسيقي كه دارين لازمه كليدي بسازيد و تو اون كليد اين كدها رو كپي كنيد و تو قسمت AudioOpen آدرس فايل صوتي مربوطه رو بدين. در اينصورت مشكلتون حل ميشه.

موفق باشيد

eblue

Member
من که کفتم این کار رو کردم . ولی فقط تا فایل سوم درست کار می کنه!!!!!!!!!

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
به لحاظ برنامه نويسي همه چيز صحيحه و نبايد مشكلي وجود داشته باشه. شما مطمئن هستيد تو نامگذاري فايلهاي صوتي كنار برنامتون اشتباه نكرديد؟
يادمه قبلا هم يكي از دوستان مشكلي شبيه به مشكل شما داشت و وقتي دقيقتر بررسي كرد ديد به جاي فايل صوتي 4 واقعي مجددا فايل صوتي 1 رو ولي با نام 4 قرار داده بود.

يكبار ديگه همه چيز رو چك كنيد و اگه باز مشكل باقي بود لطفا فايلهاي كنار برنامه رو هم همراه برنامتون پيوست كنيد تا بهتر مشكلتون رو بررسي كنيم.

موفق باشيد

eblue

Member
ممنون . چک کردم . نمیدونم چرا این جوری میشه دفه قبل که اجرا کردم اشتباه میشد. اما حالا نه
اما یه مشکل دیگه رو متوجه شدم فایل آخرم اسمش جوانیه . وقتی برای بار اول وارد صفحه پخش فایلا میشم اگه اول رو جوانی کلیک کنم مدیای اول پروژه که تو صفحه اول بود پخش میشه.
اگه هم اول رو اسم فایل دیگه ای کلیک کنم بعد رو جوانی ،آخرین فایلی که کلیک کردم و پخش شده بود پخش میشه!!!!!!!!!!
وا!!!!!!!!!!:-?

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ممنون . چک کردم . نمیدونم چرا این جوری میشه دفه قبل که اجرا کردم اشتباه میشد. اما حالا نه
اما یه مشکل دیگه رو متوجه شدم فایل آخرم اسمش جوانیه . وقتی برای بار اول وارد صفحه پخش فایلا میشم اگه اول رو جوانی کلیک کنم مدیای اول پروژه که تو صفحه اول بود پخش میشه.
اگه هم اول رو اسم فایل دیگه ای کلیک کنم بعد رو جوانی ،آخرین فایلی که کلیک کردم و پخش شده بود پخش میشه!!!!!!!!!!
وا!!!!!!!!!!:-?

دوست عزيز
يكبار ديگه با دقت و حوصله تمام كدها رو بررسي كنيد و مطمئن بشيد كه هيچ اشتباهي به لحاظ كدنويسي نداريد و مخصوصاً آدرسها همه صحيح هستند. بعد يكبار سيستمتون رو ريسيت كنيد و مجددا تست كنيد.

eblue

Member
با سلا مجدد.
اسم فایلا و مسیر رو عوض کردم درست شد.
اما یه مشکل در زمینه تعویض آیکن دارم دو تا آیکن 16 و 256 رنگ دارم سایزش هم 32*32 اما نمیدونم چرا آیکن اتوران قبولش نمیکنه؟

پیوست ها

• a.rar
    1.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
آیکن برنامه رو توسط ابزار mmb_iconchanger.exe که در مسیر نصب MMB موجود هست تعویض کنید.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با سلا مجدد.
اسم فایلا و مسیر رو عوض کردم درست شد.
اما یه مشکل در زمینه تعویض آیکن دارم دو تا آیکن 16 و 256 رنگ دارم سایزش هم 32*32 اما نمیدونم چرا آیکن اتوران قبولش نمیکنه؟

دوست عزيز
ظاهرا مود رنگي آيكنهاي شما صحيح نيست. من آيكنها رو اصلاح و پيوست كردم.

پیوست ها

• 256icon.zip
    946 بایت · بازدیدها: 5
آخرین ویرایش:

eblue

Member
سلام.
از مسیری که nevercome عزیز گفتن درست شد. با همون آیکن های قبلی خودم.
منتها فقط 256 رنگ رو انتخاب کردم . مشکلی نداره؟
evil_gates عزیز آیکن های شما رو امتحان کردم اما دوباره ارور داد. متشکرم.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
از مسیری که nevercome عزیز گفتن درست شد. با همون آیکن های قبلی خودم.
خوشحالم كه مشكلتون حل شد

منتها فقط 256 رنگ رو انتخاب کردم . مشکلی نداره؟
خير مشكلي وجود نداره.

evil_gates عزیز آیکن های شما رو امتحان کردم اما دوباره ارور داد.
من اين آيكنها رو تست كردم و بدون مشكل قابل استفاده بود دوست عزيز.

جدیدترین ارسال ها

بالا