پخش صدا با قرار گرفتن ماوس روی باتن

omidparkour

Member
سلام
من یک باتن طراحی کردم و میخوام وقتی ماوس از روش رد میشه یک صدا پخش بشه اما نمیدونم چه اسکریپتی باید بنویسم لطفا راهنمایی کنین

سلام.
مثلا اسم باتن شما BTN است.ابتدا یک گوش دهنده ی رخداد براش تعریف می کنید:
[PHPS]BTN.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_OVER, onOver);[/PHPS]

سپس تابعی که هنگام روی دادن رخ داد انجام می شه رو می نویسید:
[PHPS]function onOver(e:MouseEvent){
var s:Sound = new mouseUp();
s.play();
}[/PHPS]

البته تابعی که من نوشتم صدا رو از توی لایبری صدا می کنه.شما صدای مورد نظرت رو توی فلش ایمپرت میکنی بعد در پراپرتیس روی لینکیج کلیک میکنی و اسم کلاسش رو mouseUp می زاری

آخرین ویرایش:

omidparkour

Member
سلام
بخوام وقتی کلیک کرد صدا بده چی باید بنویسم؟؟؟؟
راستی شما افکت صدایی برای ماوس ندارین؟؟؟؟؟البته خودم چند مورد گرفتم ولی زیاد جالب نبود
اگه دارین لطف کنین بدین

سلام البته شما می تونید بدون کدنویسی این کارها رو انجام دهید. روی دکمه ی مورد نظر دابل کلیک کنید تا به نوار ویرایشی آن وارد شوید حال فریم Up را به فریمهای Over و Down کپی کنید سپس صداهای مورد نظر خود را در فریم های Over و Down قرار دهید.
دو صدا هم براتون پیوست کردم ببینید. اگه نتونستید وارد فلش کنید فرمتشو تغییر دهید.

پیوست ها

• Audio.rar
    6 کیلوبایت · بازدیدها: 17
سلام.ظهر به خیر
رویداد کلیک کردن:
[PHPS]BTN.addEventListener(MouseEvent.CLICK, onClick);

function onClick(e:MouseEvent){
var s:Sound = new mouseUp();
s.play();
}[/PHPS]

فقط این دوتا رو پیدا کردم ببین به دردت می خورن

پیوست ها

• Sounds.zip
    1.7 کیلوبایت · بازدیدها: 21
آخرین ویرایش:

omidparkour

Member
سلام
من هر دو کدی که دادین رو نوشتم برای دوتا رویداد تا وقتی که کد اولیه بود درست کار میکرد اما الان وقتی جفت کدها رو نوشتم ارور میده و اصلا صدا پخش نمیکنه
مشکل چیه
اول ارورش هم call بود(ببخشید کل ارورش یادم نیود)

خب نام و لینک صداها نباید مثه هم باشن. در کد دومی نام صدای s و لینک آن یعنی mouseUp را تغییر بده.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
روش راحت تر همان قرار دادن صدای مربوطه در فریم های رویدادی دکمه می باشد ، که نوع پخش نیز از پنل خصوصیات قابل تنظیم هست
ولی روش استفاده توسط کد اکشن توصیه می شود و برای بهنیه سازی و پویایی کار بهتر می باشد ، رویدادهای مربوطه به شی ها می تواند شما را در کنترل تکرار صدا ها در موارد حرکت سریع موس روی دکمه ها کمک کرده و از ایجاد صداهای ناهنجار جلوگیری کند
موفق و پیروز باشید

خب نام و لینک صداها نباید مثه هم باشن. در کد دومی نام صدای s و لینک آن یعنی mouseUp را تغییر بده.

در صورتی که یک صدا برای Mouse Over و Click و یا حالت های دیگه بخواهید استفاده بکنید نیازی به تغییر نام کلاس(mouseUp) نیست بلکه تنها نام متغییر باید تغییر داده بشه
اما اگه برای هر حالت یک صدای جداگانه بخواهید استفاده کنید باید هر صدا رو به صورت جداگانه با نام کلاسی متفاوت لینکیج کنید و اون ها رو در رویداد مربوطه صدا بزنید.
برای متغییرها من از یک نام توی تمام توابع استفاده کردم و به مشکلی برنخوردم.نمونه زیر رو ببینید

پیوست ها

• sound.zip
    12.8 کیلوبایت · بازدیدها: 11
در صورتی که یک صدا برای Mouse Over و Click و یا حالت های دیگه بخواهید استفاده بکنید نیازی به تغییر نام کلاس(mouseUp) نیست بلکه تنها نام متغییر باید تغییر داده بشه
اما اگه برای هر حالت یک صدای جداگانه بخواهید استفاده کنید باید هر صدا رو به صورت جداگانه با نام کلاسی متفاوت لینکیج کنید و اون ها رو در رویداد مربوطه صدا بزنید.
برای متغییرها من از یک نام توی تمام توابع استفاده کردم و به مشکلی برنخوردم.نمونه زیر رو ببینید

اگر بخواهیم از دو صدای مختلف برای موس اوور و کلیک موس استفاده کنیم آیا نباید نام صداها و لینک آنها از هم متفاوت باشد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا