پایین آمدن کیفیت رندر بعدر از save کردن؟

behzad999

Member
با سلام دوستان

میخواستم بدونم چرا موقعی که رندر میگیرم، وقتی سیو میکنم رندر رو کیفیتش حدود 10 درصد میاد پایین.با بیشتر پسوند ها هم سیو کردم.ولی همشون کیفیتشون.اومد پایین

خب این 10 درصد که میگی خیلی زیاد به نظر میاد . ولی چون هر فایلی کدگذاری مخصوص خودش رو داره معمولا یه تغییرات کوچیکی تو تصویر ذخیره شده به وجود میاد که این بیشتر بعد از زوم کردن معلوم میشه !!! ولی اگه تصویر با کیفیت بالا میخای معمولا png با کیفیت ترینشونه . ولی اگه یه تصویر بذاری که مثلا چیش تغییر کرده بهتر میشه نظر داد !! هرچند فک نمیکنم مشکل از پسوندا باشه !!

behzad999

Member
دوست عزیز اون تصویری که من میگم وقتی منوی رندر باز میشه و رندر میگیره کارش تموم میشه یه عکس به ما تحویل میده که باید ذخیره کنیم.تفاوتی که من توی اون عکس میبینم با اینی که ذخیره کردم.مثل تیره شدن عکس و کمی تغییر رنگ متریال ها ست. وانگار یسری رنگ ها پخش شدن تو فضا

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
یرای تیره یا روشن نشدن عکس سیو شده، توی پنجره ی سیو از قسمت پایین گاما رو روی override و با مقدار پیشفرض 1 بذار، با این کار احتمال داره کیفیت هم تغییر کنه و همونطور که دوستمون گفت پسوند png کیفیت بسیار خوبی داره.
موفق باشد

behzad999

Member
یرای تیره یا روشن نشدن عکس سیو شده، توی پنجره ی سیو از قسمت پایین گاما رو روی override و با مقدار پیشفرض 1 بذار، با این کار احتمال داره کیفیت هم تغییر کنه و همونطور که دوستمون گفت پسوند png کیفیت بسیار خوبی داره.
موفق باشد
مرسی دوست عزیز .تغییری نکرد.شما که سیو میکنی.کیفیتش پایین نمیاد؟

شما که سیو میکنی.کیفیتش پایین نمیاد؟
برای من که تا حالا همچین مشکلی پیش نیومده . عکسایی که سیو میکنم تقریبا هیچ فرقی با عکس تو پنجره رندر نداره !
با این چیزایی که داری میگی احتمالا یا مشکل از ویندوزته یا برنامه ای که باهاش عکسارو نگاه میکنی . یا احتمالا برنامه ای که باهاش عکسا رو باز میکنی تنظیماتش بهم ریخته !!! احتماله دیگه !!:-?
عکسو تو فوتوشاپ باز کن ببین همونجوریه ؟؟؟!!

جدیدترین ارسال ها

بالا