پایه هستین یه مسابقه با p30world بذاریم

Vias

Member
سلام به نظر من بد نیست یه مسابقه با بچه های p30world بذاریم
البته حرفه ای های p30world خیلی زیرک هستند و تا می توانند از بهترین رندر ها و ... استفاده می کنند ولی بچه های majidonline هم می تواند با آن ها مقابله کنند
ولی در کل majidonline یه چیزه دیگست. چون حرفه ای زیاد داریم
البته خودم عضو p30world هم هستم
کسانی که پایه هستن بیان.
اگر توانستم خودم در p30world این مطالب را می نویسم تا با هماهنگی کامل پیش رویم
حالا نظر شما چیه؟
در ضمن من دوستان عزیزی در p30world دارم که از آن ها درخواست می کنم در این مسابقه شرکت کنند

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اول باید هماهنگی کامل بین بچه های مجید انلاین باشه
در ضمن باید این مورد توسط مدیران این سایت تصویب بشه

این هم بگم که از زمانی که ما در این سایت هستیم دوستان بسیار حرفه ای رو شناختیم و به نظر ما حرفه ای تر از این دوستان جای دیگه پیدا نمیشه

در ضمن اگر هم روزی قرار باشه بین این 2 سایت مسابقه ی رخ بده مطمئن باشید ما پشت تمام این دوستان هستیم

Sherlock_Holmes

Active Member
كار خوبيه بشرط اينكه قضيه رو كم كني نباشه!
تو ايران من تا حالارقابت انساني نديدم بي تعذف بگم همش جر و بحث و آخر ضايع شدن و ضايع كردنه...
اين مسابقه يه هماهنگي كامل توسط مديران دو سايت ميخواد چون خيلي از دوستان هستند كه عضو هر دو سايتند..و بهتره با ايجاد پستهايي در دو سايت امكان بوجود اومدنش رو از بين نبريم و مزش رو از بين نبريم...
ضمنا يهويي نميشه بايد چند وقت آماده شد...
...
عالي ميشه فقط (وفقط!) به اين شرط كه معذرت ميخوام پوز زني رو فراموش كنيم...

hellboy3d

Member
سلام
منم هستم اما با نظر اقا حامد موافقم
دوم موضوع رو کی انتخاب کنه
:twisted::twisted::twisted:

siavashmusic

Active Member
پیشنهاد جالبی هست
با وجود اینکه زیاد توی این قبیل کارها نیستم اما میدونم یه چیزی رو اونم اینه که همیشه برای یک مسابقه باید دو طرف توی یک سطح باشن

و خیلی واضحه که فرومی که یاد کردید هنوز توی اندازه بچه های مجید انلاین نیستند پس بهتره یک فروم قوی تر و تخصصی رو انتخاب کنید تا شاید بتونند کارهای خودشون رو بین شاهکارهای بچه های مجید آنلاین برای مدتی هم شده به نمایش بزارند

سپاسگذارم

Sherlock_Holmes

Active Member
پیشنهاد جالبی هست
با وجود اینکه زیاد توی این قبیل کارها نیستم اما میدونم یه چیزی رو اونم اینه که همیشه برای یک مسابقه باید دو طرف توی یک سطح باشن

و خیلی واضحه که فرومی که یاد کردید هنوز توی اندازه بچه های مجید انلاین نیستند پس بهتره یک فروم قوی تر و تخصصی رو انتخاب کنید تا شاید بتونند کارهای خودشون رو بین شاهکارهای بچه های مجید آنلاین برای مدتی هم شده به نمایش بزارند
آره تا حدودي موافقم. اما خب مسابقه هم يكي از هدفاش تعيين سطح رقباست... همينجوري نميشه تعيين سطح كرد.
احسان جان فكر ميكني اصلابشه همچين كاري كرد يا ما بيخودي داريم تاپيكو كش ميديم؟!

ehsan_3dmax

Active Member
آره تا حدودي موافقم. اما خب مسابقه هم يكي از هدفاش تعيين سطح رقباست... همينجوري نميشه تعيين سطح كرد.
احسان جان فكر ميكني اصلابشه همچين كاري كرد يا ما بيخودي داريم تاپيكو كش ميديم؟!

خجالت نمیکشی این موقع شب پست میزنی؟ مگه خواب نداری؟:lol:
بنظر من همچین مسابقه ای فواید خوب و بد زیادی داره. اما در برگزاری اون با مشکل مواجه میشیم. شک نکنید!
بهر حال داوری کارها مورد دار میشه. هرچند به نظر من اینکارا لازم نیست. بچسبین به یادگیریتون این فکرا رو هم از سرتون بیرون کنین!:lol:
در مورد سطح بچه های اینجا هم باید بگم من که به شخصه قویتر از بچه های این سایت کسی رو ندیدم. اگه کسی جای بهتری سراغ داره، بگه. ممنون میشم.
موفق باشید.

ُسلام دوستان ما هم يك تيم داريم اگر مايل باشيد مي توانيم بين سه فروم با هم مسابقه بگذاريم... البته حرفه اي كملا نيستيم ولي كاره تيمي حرفه اي هم انجام مي ديم :
:d

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
به نظر من مسابقه لازم نیست شما فقط طرح هاتون آماده کنید بگذارید برا نظر سنجی بد ببینید کسی می پسنده یا نه ، به کارتون مطمئن بشید

Vias

Member
عزیزان به نظر من نباید گفت "ما قوی تر هستیم"
حالا ببینم چی می شه؟
ولی واقعا majid online هم عجب گرافیست هایی را داره که...
من به افراد p30world تهمت نمی زنم چون خودم هم عضو آن هستم , ولی در کل بهتر است مسابقه ای شکل بگیرد

Sherlock_Holmes

Active Member
خجالت نمیکشی این موقع شب پست میزنی؟ مگه خواب نداری؟:lol:
:lol:
منم فكر ميكنم شدني نيست هم داوري مشكل داريم هم قضيه همون رو كم كني ميشه. بيخيال بشيم. حداقل تا شرايط بهتري فراهم بشه...

من به افراد p30world تهمت نمی زنم چون خودم هم عضو آن هستم , ولی در کل بهتر است مسابقه ای شکل بگیرد

تهمتي نزد كسي!!
شرايطش فراهم نيست مسابقه ضمن اينكه هر كدوم از اعضاي دوسايت يه سري توانايي و يه سري ضعف دارن. چي كار داريم كي قوي تره....

s_mostafa_h

Well-Known Member
من شخصا با مسابقه موافق نیستم ، چون شرایط آن وجود ندارد ، تازه فرضا که برنده شدیم ، چه چیزی عاید می شود . منظورم از نظر مادی نیست . بهر حال نتیجه کارست . اگه هدف یاد گیری است ، خوب بچه هایی که توی این سایت عضو هستند معلومه که به تری دی علاقه دارند و دنبالش را می گیرند . من فکر می کنم اگه دنبال یک کار تیمی باشیم و کسانی که واقعا می تونند کاری انجام بدم ، حال در هر زمینه ای ، مثلا یکی تخصصش در نورپردازی عالی است ، یکی در مدل سازی ، یکی در ... . با این کار هدف مشخص می شود .
حتما می دونید که کسانی که فیلم هایی همچون باربی ، شرک و ... را ساختن ، یک تیم متخصص بودند .
این تیم شامل نویسنده ، روانشناس ، کارگردان ، کلیه کسانی که با نرم افزار کار می کنند و .... می باشند .
این طوری هدف مشخص است که چه کاری را باید انجام داد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا