بی بی کد پایان نامه : مرکز سرگرمی های الکترونیک

martin eco

Well-Known Member
سلام خدمت دوستان..امیدوارم حالتون خوب باشه
این کار پایان نامه من هست که با همکاری دوست گلم آقای اسد طیبی انجام دادم..عنوانش هست مرکز سرگرمی های الکترونیک یا همون EEC
کار چند ایده همزمان داره...شکل خارجی احجام از سیستم های خنک کننده مایع کامپیوترها گرفته شده...استفاده از فضای منفی و دلالت و غلبه اون بر فضای مثبت..ایجاد فضای انسانی با طراحی فضای کنش گر و غیره..
این کار ورود ما به حیطه پارامتریک دیزاین بود بهرحال...
نرم افزارهای مورد استفاده :
Grasshopper+Rhinoceros
AutoCad
3dsmax with plugin+vray
Ps & AE

اینم شیت کار واسه کسایی که به ایده های کار علاقه مند هستن :
http://www.coroflot.com/Hamidreza_echo/Electronic-Entertainment-Center-of-Iran-Mashhad

پیوست ها

• 1_00000.jpg
    1_00000.jpg
    396.6 کیلوبایت · بازدیدها: 151
  • 2_00000.jpg
    2_00000.jpg
    452.1 کیلوبایت · بازدیدها: 128
  • 4_00000.jpg
    4_00000.jpg
    354.3 کیلوبایت · بازدیدها: 104
  • 5_00000.jpg
    5_00000.jpg
    259.4 کیلوبایت · بازدیدها: 99
  • 6_00000.jpg
    6_00000.jpg
    253.7 کیلوبایت · بازدیدها: 98
آخرین ویرایش:

martin eco

Well-Known Member
اینم بقیه رندرها...
مدیران عزیز اگر اینارو مدیریت کنن در پست اول ممنون میشم

پیوست ها

• 7_00000.jpg
    7_00000.jpg
    241.8 کیلوبایت · بازدیدها: 61
  • fgb_00000.jpg
    fgb_00000.jpg
    446.8 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • hfhgf_00000.jpg
    hfhgf_00000.jpg
    536.2 کیلوبایت · بازدیدها: 60
درود بر دوست عزیز و معمارم
طراحی فضاهای اینتریور و اکستریور بسیار عالی و معمارانه شده خیلی خوشم اومد از کار طراحی داخلی خیلی جالبه کاملا حس می کنم که اثر یک معمار بین المللیه خطوط کاملا هایتک بودن و تکنولوژی رو در برداره در کنارش طبیعت گرایی و ارگانیک بودنش هم که دیگه به زیبایی زاتی پرژه اضافه کرد واقعا لذت بردم از طراحیت درک فضاییت تو حلقم فرم
طراحی منحنی توی سایت اون پشت واقعا خوبه ولی لوپلی شده ولی خوش به حالت گرس شوپر رو کار کردی :green:
از کارت لذت بردم حتما نمره بالایی کسب کردی
جالب دوست منم دفاعیش بود موضوعش یادم نیست ولی واسه اکستریورش از همین خطوط فضایی استفاده کرده بود و ماکتش رو هم با 3d پرینت ساخت
موفق باشی مهندس اگه شاگرد خواستی بگو من میام

+plus

Member
با سلام
با سلام واقعا که عالی بود
واسه پایان نامه ارشد طراحی کردید یا پروژه نهایی کارشناسی..............!!!!!!!:rose:

martin eco

Well-Known Member
درود بر دوست عزیز و معمارم
طراحی فضاهای اینتریور و اکستریور بسیار عالی و معمارانه شده خیلی خوشم اومد از کار طراحی داخلی خیلی جالبه کاملا حس می کنم که اثر یک معمار بین المللیه خطوط کاملا هایتک بودن و تکنولوژی رو در برداره در کنارش طبیعت گرایی و ارگانیک بودنش هم که دیگه به زیبایی زاتی پرژه اضافه کرد واقعا لذت بردم از طراحیت درک فضاییت تو حلقم فرم
طراحی منحنی توی سایت اون پشت واقعا خوبه ولی لوپلی شده ولی خوش به حالت گرس شوپر رو کار کردی :green:
از کارت لذت بردم حتما نمره بالایی کسب کردی
جالب دوست منم دفاعیش بود موضوعش یادم نیست ولی واسه اکستریورش از همین خطوط فضایی استفاده کرده بود و ماکتش رو هم با 3d پرینت ساخت
موفق باشی مهندس اگه شاگرد خواستی بگو من میام

درود بر دوست گلم سعید عزیز
ممنونم ازت بخاطر اینکه حس کار رو گرفتی و فضای کلی کار رو تونستی درک کنی..اون تعریفات که از سر ما خیلی هم زیادیه..خودتم میدونی...کار سعی شده بود همزمان وجه مدرن و هایتک داشته باشه بخاطر موضوع کار که میطلبید و از طرفی سعی شده بود کار ماهیتی انسانی داشته باشه و تحت تاثیر وجه مدرن خودش قرار نگیره و خشک سرد نشه چون استفاده کنندگان قشری هستند که سر زندگی باید جزو الزامات زندگیشون باشه...
در مورد اون لو پلی حق داری چون اونو تو کد ساختم کدم که مدلهاش مشکلش همین لو پلی بودنشون هست..
گراس هاپر واقعا فوق العاده است...کار باهاش رو به همه دوستان معمار توصیه میکنم.
این پرینت 3 بعدی دوستت کجا انجام شد..ما گشتیم نتونستیم پیدا کنیم"؟!!
شما استاد ما هستی بدون شک....
ممنون که توجه کردی و نظر دادی:rose:

با سلام
با سلام واقعا که عالی بود
واسه پایان نامه ارشد طراحی کردید یا پروژه نهایی کارشناسی..............!!!!!!!:rose:

سلام خدمت شما..
ممنونم از لطفتون
این والا واسه کارشناسی بود.:paint:

Ultra3D

Well-Known Member
این توضیحاتی که درباره طرحش گفتی فارسی بگو ما هم چیزی حالمون بشه :).... مثبت .. منفی ... ورود به پارامتریک ! ... به قول معروف ... هاااا !

از نظر CG مدل ها رو خیلی دوست دارم ... با راینو زدی خوبه ولی تو نمای بیرون اون حجم های موج موج و پله ای فکر کنم Low poly هستن که خط شکسته دارن یا اینه طرحشون اون طوریه ؟

نور پردازی و پست پروداکشن به نظر من می تونست بهتر صورت بگیره ... البته این نظر شخصی من هست و شاید این نوع نور پردازی و پست پروداکشن مربوط به اون مثبت منفی هاست :lol:

موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام چقدر خوبه که کار یه استاد معماری باعث میشه نوابغ مثل سعید مغور بیان و اطلاعات رو بریزن وسط
راستش نصف اصطلاحات معماری که گفتین رو بلد نیستم!
شوخی کردم... معماری کار خیلی قوی شده.نمی دونم مغز ناقصم درست فهمیده یا نه یه ذره حال و هوای فولدینگ هم داره.از این دیدگاه که تو ارتفاع نرفته رو روی زمین پخش شده و میشه گفت تواضع رو شبیه سازی میکنه.
فرم های مثلثی به خاطر محدودیت مدلسازی بود یا خود خواستی.هر چی هست خیلی قشنگ در اومده
لوپلی بودنش مهم نیست.خوش درخشیده.
خیلی دیوارهای داخلی رو خوب نشون دادی.نور ها واقعا دوست داشتنی هستن.رنگهاش تضاد قشنگی دارن و حرکت رو کامل شبیه سازی میکنن
فقط از نظر سازه تونستی خوب دفاع کنی؟ چون به نظر ستون متون تعطیل هست
شبش عالی شده.مثل الماس میدرخشه.
اما یه سوال برام هست.
الان توی همین سایت مارتین سعید فرشید ... بچه هایی هستن معماریشون خیلی قوی هست.از اینها بالاتر اساتید دانشگاه ( منظورم رده بالا هست ) چرا خلاقیت توی پروژه های بزرگ نمی بینیم؟ حالا کوچیک میگیم محدودیت هست و اینها اما پروژه های بزرگ چطور؟؟
مثلا رئیس دانشگاه بوعلی همدان.به لحاظ تئوری معماری خدائیش استاد وافعی هست.نه این تعارفات اجتماعی.کرسی استادی داره.اما تو محوطه یه مقبره طراحی کرد که خیلی مورد نقد بوده. نمی دونم انگار کسی نیست تئوری و عمل رو با هم قوی کنه.البته بازهم سلیقه ای هست معماری...
به لحاظ تکنیکی هم نمره قبولی میگیره.چون این جور پروژه ها دست و پنجه نرم کردن باهاش مهارت خاصی میخواد.
موفق باشی عزیزم.

درود محمد رضا 3D پرینت زیاده که چه جوری پیدا نکردین حالا اگه شمارشو خواستی بگو بهت بگم
و درادامه تکشر از عارف عزیز به خاطر لطفی که داره ارادتمندم مهندس
راستش تو ایران عنضری که ارجهیت داره همش توجیه اقتصادیه واقعا حتی از لحاظ سازه معلوم نیست زلزله بیاد چی اتفاقی بیفته به خاطر همین دغدغه های کارفرماها که واقعا از زیرساختهای اقتصادی کشور نشات میگیره مجبور میشن قید همه چیز رو بزنن جالبه طراحی نما تو ایران که دیگه واسه خودش سبکی شده دیگه خودتون می دونین چه جوریه تو بازار میخوای نهایت خلاقیت و مدرنیته به تصویر بکشی ترکیب بتن اکسپوز با چوب افرای 2500 ساله کار می کنی میای میبینی کارفرما واسه خودش رفته سنگ بجستون قرمز کرده تمام حجم هارو هم از اختلاف عمق 1 متر کرده 10 سانت دقیقا کارفرما سره پروژه این شکلیه :green:

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
نکته جالبی رو سعید اشاره کردی! هیچ جای دنیا سبک آپارتمان های ما نیست .. یه آبگوشت ... تو دنیا صاحب سبک شدیم

martin eco

Well-Known Member
این توضیحاتی که درباره طرحش گفتی فارسی بگو ما هم چیزی حالمون بشه :).... مثبت .. منفی ... ورود به پارامتریک ! ... به قول معروف ... هاااا !

از نظر CG مدل ها رو خیلی دوست دارم ... با راینو زدی خوبه ولی تو نمای بیرون اون حجم های موج موج و پله ای فکر کنم Low poly هستن که خط شکسته دارن یا اینه طرحشون اون طوریه ؟

نور پردازی و پست پروداکشن به نظر من می تونست بهتر صورت بگیره ... البته این نظر شخصی من هست و شاید این نوع نور پردازی و پست پروداکشن مربوط به اون مثبت منفی هاست :lol:

موفق باشی

سلام...شرمنده ام به خدا از این ساده تر نمیتونستم بگم...قبول دارم یکم بعضی واژه ها ثقیله ولی معماریه دیگه..یه سرش وصله به فلسفه کاریش نمیشه کرد:)
در مورد اون نمای بیرون هم اون لوپلی نیس هر کدوم از اونها یه لوله هستن که روی هم سوار شدن و حجمو ساختن...
در مورد نور و پست هم حق با شماست مطمئنا ازین بمراتب میتونس بهتر باشه..
ممنون از نظرت:rose:

martin eco

Well-Known Member
سلام چقدر خوبه که کار یه استاد معماری باعث میشه نوابغ مثل سعید مغور بیان و اطلاعات رو بریزن وسط
راستش نصف اصطلاحات معماری که گفتین رو بلد نیستم!
شوخی کردم... معماری کار خیلی قوی شده.نمی دونم مغز ناقصم درست فهمیده یا نه یه ذره حال و هوای فولدینگ هم داره.از این دیدگاه که تو ارتفاع نرفته رو روی زمین پخش شده و میشه گفت تواضع رو شبیه سازی میکنه.
فرم های مثلثی به خاطر محدودیت مدلسازی بود یا خود خواستی.هر چی هست خیلی قشنگ در اومده
لوپلی بودنش مهم نیست.خوش درخشیده.
خیلی دیوارهای داخلی رو خوب نشون دادی.نور ها واقعا دوست داشتنی هستن.رنگهاش تضاد قشنگی دارن و حرکت رو کامل شبیه سازی میکنن
فقط از نظر سازه تونستی خوب دفاع کنی؟ چون به نظر ستون متون تعطیل هست
شبش عالی شده.مثل الماس میدرخشه.
اما یه سوال برام هست.
الان توی همین سایت مارتین سعید فرشید ... بچه هایی هستن معماریشون خیلی قوی هست.از اینها بالاتر اساتید دانشگاه ( منظورم رده بالا هست ) چرا خلاقیت توی پروژه های بزرگ نمی بینیم؟ حالا کوچیک میگیم محدودیت هست و اینها اما پروژه های بزرگ چطور؟؟
مثلا رئیس دانشگاه بوعلی همدان.به لحاظ تئوری معماری خدائیش استاد وافعی هست.نه این تعارفات اجتماعی.کرسی استادی داره.اما تو محوطه یه مقبره طراحی کرد که خیلی مورد نقد بوده. نمی دونم انگار کسی نیست تئوری و عمل رو با هم قوی کنه.البته بازهم سلیقه ای هست معماری...
به لحاظ تکنیکی هم نمره قبولی میگیره.چون این جور پروژه ها دست و پنجه نرم کردن باهاش مهارت خاصی میخواد.
موفق باشی عزیزم.

سعید استاده عارف جان رو نمیکنه:green:
درسته..سعی شده به مخاطب با شکستن نما بوسیله اون لوله ها ورنگی کردنشون و شکستن ارتفاع احترام گذاشته بشه...
فرم مثلث انتخابی بود ...برای سقف باید یه فرم پایه رو واسه کار انتخاب میکردیم و با توجه به شناختمون از احجام ژئودزیک و وقت کممون مثلث رو انتخاب کردیم...
در مورد سازه با توجه به ایده کارمون یه سرچی انجام دادیم و به سیستم سازه ای به نام ترانکو که از لوله هایی به قطر 30 تا 50 سانت استفاده میکرد و از ستون بی نیاز بود...در ضمن این لوله هایی که در جاهایی مثل ووید ها میبینید سیستم سرمایش سیستمهای کامپیوتری مجموعه است که آب رو در سیستم ها به گردش در میاره و اونو برای تهویه در اختیار ساختمان قرار میده و به صورت اکسپوز در منظر دید قرار داره...
در مورد این سوالت سعید خوب گفت....واقعا آدم کار بلد زیاد هست ولی کارفرمایی که به این افراد اعتماد کنه و سرمایه شو در اختیار قرار بده بسیار بسیار کمه....در کشور ما هم که همه ماشالا از بقال و قصاب تا دکتر و غیره همه یه پا معمار هستن...اصلا انگار نه انگار طرف چندین سال درس خونده تا این تخصص رو فرا بگیره...در هر مورد به خودشون حق اظهار نظر و دخالت میدن...بهرحال پول واسه طرفه..شما تا یک جایی میتونی مقاومت کنی..از آخر ساختمونت تبدیل به یک فرانکشتاین میشه که همه نظایرشو دیدیم..
ممنون عارف جان:rose:

martin eco

Well-Known Member
درود محمد رضا 3D پرینت زیاده که چه جوری پیدا نکردین حالا اگه شمارشو خواستی بگو بهت بگم
و درادامه تکشر از عارف عزیز به خاطر لطفی که داره ارادتمندم مهندس
راستش تو ایران عنضری که ارجهیت داره همش توجیه اقتصادیه واقعا حتی از لحاظ سازه معلوم نیست زلزله بیاد چی اتفاقی بیفته به خاطر همین دغدغه های کارفرماها که واقعا از زیرساختهای اقتصادی کشور نشات میگیره مجبور میشن قید همه چیز رو بزنن جالبه طراحی نما تو ایران که دیگه واسه خودش سبکی شده دیگه خودتون می دونین چه جوریه تو بازار میخوای نهایت خلاقیت و مدرنیته به تصویر بکشی ترکیب بتن اکسپوز با چوب افرای 2500 ساله کار می کنی میای میبینی کارفرما واسه خودش رفته سنگ بجستون قرمز کرده تمام حجم هارو هم از اختلاف عمق 1 متر کرده 10 سانت دقیقا کارفرما سره پروژه این شکلیه :green:
آره باو بگو...قیمتاشون چه جوریه؟؟
کاملا درسته عرایضت...:there:

+plus

Member
خیلی خوبه شده اگه واسه ارشد بخوام این موضوع رو ور دارم مطالعات روش رو داره که یه پیشینه تحقیق داشته باشم!!!!!!!!!!!!
ویا نمونه خارجی یا داخلی واسه تحلیل وبررسی.؟؟
با تشکر

martin eco

Well-Known Member
خیلی خوبه شده اگه واسه ارشد بخوام این موضوع رو ور دارم مطالعات روش رو داره که یه پیشینه تحقیق داشته باشم!!!!!!!!!!!!
ویا نمونه خارجی یا داخلی واسه تحلیل وبررسی.؟؟
با تشکر
این کار تقریبا جدید و بدون نمونه مشخصه....ریز فضاها رو باید خودتون تعیین کنید..همینطور نوع مطالعات وغیره....
سمتش برین باید وقت بزارین خلاصه...

madmaster_3d

Well-Known Member
مارتین جان اون رندر داخلی که عکس دکمه های پلی استیشن روی زمین بود جالب بود :) . نیستی؟

جدیدترین ارسال ها

بالا