sunimoonlover
Member
سلام دوستان
من چند وقتیه دارم تحقیق میکنم تا ببینم پاور بانک کانفلون برای استفاده روزمره (مثل شارژ گوشی، هدفون و گجتهای کوچک) واقعاً چقدر دوام میاره و آیا ارزش خرید داره یا نه.
چند تا از تجربهها و نکاتی که خودم و بقیه کاربرا تو استفاده روزمره دیدیم رو اینجا میذارم تا اگر شما هم قصد خرید دارید، بتونید بهتر تصمیم بگیرید:
بسیاری از کاربرها (از جمله خودم) بعد از چندین ماه استفاده روزمره از پاور بانک کانفلون نتیجه گرفتیم که:
✔ برای شارژ روزانه گوشی و هدفون کاملاً کافیست
✔ در استفاده معمولی داغی زیادی نداره
✔ ظرفیتش تا حد زیادی قابل قبول باقی میمونه
برای مثال:
یه نکته مهمی که خیلی وقتها باعث تعجب میشه اینه که:
ظرفیت واقعی پاوربانک معمولاً کمتر از عدد درجشده روی دستگاهه
برای پاور بانک کانفلون هم همینطوره — یعنی اگر روی جعبه نوشته ۱۰,۰۰۰ میلیآمپر، در عمل حدود ۶,۰۰۰ تا ۸,۰۰۰ میلیآمپر اون انرژی قابل استفاده میشه (بسته به کابل، نوع گوشی و شرایط شارژ).
این موضوع طبیعیه و اتفاقی نیست، چون در تبدیل ولتاژ مقداری انرژی از دست میره.
سؤال خیلی از دوستان اینه:
«آیا بعد از چند ماه ظرفیتش شدیداً کم میشه؟»
جواب منطقی اینه:
✔ پاور بانک کانفلون اگر اصل باشه در استفاده معمولی اصلاً از حد نرمال بیشتر داغ نمیکنه
✔ افت ظرفیت معمولا تا حدودی وجود داره (مثل هر پاوربانک دیگه)
✔ ولی نه به اون شدتی که باعث بشه دستگاه غیرقابل استفاده بشه
نکته مهم اینکه، اگه مدل تقلبی تهیه بشه ممکنه خیلی زود دچار افت شدید ظرفیت یا حتی مشکلات سختافزاری بشه.
برای اینکه بیشترین بهرهوری و بهترین طول عمر رو از پاور بانک کانفلون داشته باشید، این چند تا نکته رو رعایت کنید:
از کابل با کیفیت استفاده کنید
پاوربانک رو تو دمای خیلی بالا یا خیلی پایین شارژ نکنید
اجازه ندید که بهطور کامل تخلیه بشه
موقع شارژ، از شارژر استاندارد استفاده کنید
این نکات ساده باعث میشه پاوربانک مدت بیشتری سالم بمونه و ظرفیتش بهتر حفظ بشه.
mypowerbank.ir
من چند وقتیه دارم تحقیق میکنم تا ببینم پاور بانک کانفلون برای استفاده روزمره (مثل شارژ گوشی، هدفون و گجتهای کوچک) واقعاً چقدر دوام میاره و آیا ارزش خرید داره یا نه.
چند تا از تجربهها و نکاتی که خودم و بقیه کاربرا تو استفاده روزمره دیدیم رو اینجا میذارم تا اگر شما هم قصد خرید دارید، بتونید بهتر تصمیم بگیرید:
تجربه عمومی در استفاده روزمره
۱) دوام واقعی
بسیاری از کاربرها (از جمله خودم) بعد از چندین ماه استفاده روزمره از پاور بانک کانفلون نتیجه گرفتیم که:
✔ برای شارژ روزانه گوشی و هدفون کاملاً کافیست
✔ در استفاده معمولی داغی زیادی نداره
✔ ظرفیتش تا حد زیادی قابل قبول باقی میمونه
برای مثال:
- مدل ۱۰,۰۰۰ میلیآمپر برای اکثر روزها جواب میده
- اگر چند دستگاه رو همزمان شارژ کنید یا بیرون طولانی باشید، بهتره مدلهای ظرفیت بالاتر رو انتخاب کنید
ظرفیت واقعی چقدر هست؟
یه نکته مهمی که خیلی وقتها باعث تعجب میشه اینه که:
ظرفیت واقعی پاوربانک معمولاً کمتر از عدد درجشده روی دستگاهه
برای پاور بانک کانفلون هم همینطوره — یعنی اگر روی جعبه نوشته ۱۰,۰۰۰ میلیآمپر، در عمل حدود ۶,۰۰۰ تا ۸,۰۰۰ میلیآمپر اون انرژی قابل استفاده میشه (بسته به کابل، نوع گوشی و شرایط شارژ).
این موضوع طبیعیه و اتفاقی نیست، چون در تبدیل ولتاژ مقداری انرژی از دست میره.
داغ شدن، افت توان و عمر مفید
سؤال خیلی از دوستان اینه:
جواب منطقی اینه:
✔ پاور بانک کانفلون اگر اصل باشه در استفاده معمولی اصلاً از حد نرمال بیشتر داغ نمیکنه
✔ افت ظرفیت معمولا تا حدودی وجود داره (مثل هر پاوربانک دیگه)
✔ ولی نه به اون شدتی که باعث بشه دستگاه غیرقابل استفاده بشه
نکته مهم اینکه، اگه مدل تقلبی تهیه بشه ممکنه خیلی زود دچار افت شدید ظرفیت یا حتی مشکلات سختافزاری بشه.
نکات مهم برای افزایش دوام پاوربانک
برای اینکه بیشترین بهرهوری و بهترین طول عمر رو از پاور بانک کانفلون داشته باشید، این چند تا نکته رو رعایت کنید:
این نکات ساده باعث میشه پاوربانک مدت بیشتری سالم بمونه و ظرفیتش بهتر حفظ بشه.
خرید و قیمت انواع پاوربانک کانفلون شارژ سریع ارزان ⚡
پاوربانک کانفلون دارای بیشترین تنوع ظرفیتی از 10000 شروع شده تا 120 هزار میلی امپر با تنوع وات خروجی فست شارژ و سوپر فست برای انواع دوایس قابل استفاده است