پاسخ به موضوع مخفی کردن نوار ابزار پایینی در برخی گوشی ها

سلام
به علت اینکه نمیدونم چه اشکالی در سایت پیش اومده هر کار کردم در قسمت پاسخ این متن را ارسال کنم نشد و ارور میده و تازه هر صفحه ای از فروم هم میرم مجددا ازم کاربری و رمز می خاد .

سلام ممنون از پاسخ فانوس عزیز ولی این مشکل کوچک و نادری نیست. حتما دوستان راه حلهای قابل قبولی در این خصوص دارند چون امکان ندارد کسی در این زمینه کاری تولید کرده باشد و به این مشکل برنخورده باشد. و همچنین نمیشود بی خیال این اشکال که برای گوشی های زیادی پیش می آید شد.
حداقل باید راهی باشد که بتوان اندازه این نوار را بدست آورد تا در محاسبات اجزاء برنامه را به صورت مناسب چید تا این مشکل رفع شود. یعنی زیر این نوار قرار نگیره.

Fanous

Well-Known Member
سلام
بهتر دیدم همراه با مقایسه تصویری گوشی هایی که دکمه های سخت افزاری دارن ( مثل سامسونگ ) و گوشی هایی که دکمه های اونها روی صفحه نمایش قرار داره ( مثل سونی ) توضیحات خودم رو ارائه کنم

هدف ما قرار دادن مووی کلیپ با نام my_menu در پایین ترین قسمت صفحه نمایش هستش ، دقت کنیم که نقطه رجیستر این مووی کلیپ ، وسط و پایین مووی کلیپ هستش

اگر ما قطعه کدی که توی عکس مشخص هستش رو توی 2 گوشی مختلف تست کنیم ، نتیجه رو توی تصویر می تونیم ببینیم
در گوشی های دارای دکمه های سخت افزاری ( مثل سامسونگ ) ، کد capabilities.screenResolutionY به ما پایین ترین نقطه صفحه نمایش رو میده
ولی !!!
در گوشی های فاقد دکمه های سخت افزاری ( مثل سونی ) ، کد capabilities.screenResolutionY به ما پایین ترین نقطه صفحه نمایش رو نمیده ، بلکه ارتفاع نوار پایینی که مربوط به دکمه های منو و برگشت خود گوشی هست رو از کل ارتفاع صفحه نمایش کم می کنه و نتیجه رو به ما برمیگردونه
این چیزی هست که توی فلش تعریف شده هست و ما نمیتونیم اون رو تغییر بدیم

درحالت دوم مووی کلیپ my_menu در جای صحیح قرار میگیره و زیر نوار پایینی نمیفته ، فقط نسبت به گوشی دیگه کمی بالاتره

شاید با استفاده از یک ANE بشه این محدودیت رو دور زد ، چون بازیهایی دیدم که روی گوشی هایی مثل سونی از کل صفحه استفاده می کنن و این یعنی اندروید این قابلیت رو داره ، فقط باید کاری کرد که فلش هم بتونه از این قابلیت استفاده کنه

امیدوارم توضیحاتم مورد استفاده قرار بگیره
موفق باشین

پیوست ها

• csy.jpg
    csy.jpg
    190.6 کیلوبایت · بازدیدها: 5
سلام این جواب بر اساس امتحات و تست عملی بود یا تئوری؟ من هم فکر می کردم باید اینجوری باشه. ولی از وقتی که به این مشکل برخوردم شک کردم که بین تئوری و عمل انگار فاصله هست. و مقداری هم به کدهام شک می کنم. در تست در کامپیوتر مشکلی نیست ولی در گوشی سونی با اینکه منطقا نباید اینجوری باشه ولی حدود چند ده پیکسل از کارم میره زیر منو پایینی.

Fanous

Well-Known Member
فرض کنیم در برنامه ما 100 دکمه زیر هم قرار داره که هرکدوم کار خاصی انجام میدن
اگر قرار باشه همه این 100 دکمه همزمان برای کاربر قابل رویت باشن ، اندازه اونها خیلی ریز میشه
پس باید اندازه اونها منطقی باشه و در این صورت تعدادی از اونها ، خارج از صفحه قرار می گیرن که باید فکری براشون کرد ، مثلا با اسکرول صفحه ، بقیه رو هم بشه دید

به نظر من شما توی چیدمان المانهای برنامه تون ، به این نکته که هر گوشی ابعاد صفحه نمایش مخصوص به خودش داره رو رعایت نکردین
مثلا توی کامپیوتر نسبت کار رو 4:3 در نظر گرفتین و توی تست هم هیچ مشکلی نیست و همه المانها بخوبی دیده میشه ولی رو گوشی که مثلا نسبت ابعاد 16:9 داره ، تعدادی از المانها دیده نمیشه که باید براشون فکری کرد

اگر فایلتون رو ارسال کنین بهتر میتونم کمک کنم

سلام ممنون از راهنمایی تون من مواردی که فرمودید را مد نظر دارم و اجزا صفحه ام به صورت شناور تعریف شده و گاهی که نیاز باشه اسکرول هم داره. ولی اشکال که باعث این شک در من شد به خاطر ایرادی در کدم بود که پیدا کردم و حل کردم و الان اون مشکل را ندارم. دوست دارم نوار پایینی را هم بتونم مخفی کنم. امیدوارم با اون وان که گذاشتید و هنوز نتونستم تست کنم بتونه به صورت کامل فول اسکرین بشه و از فضای مربوط به نوار پایینی هم بتونم استفاده کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا