پابليش ناك (نيوك)

pboy

Member
سلام يكي مي تونه به من كمك كنه كه چطوري ناك (نيوك) رو روي يك هاست مجاني پابليش يا آپلود كنم
منظورم طريقه آپلود كردن فايل ها نيست اونو ميدونم ولي مشكلم با بانك اطلاعاتي هستش
ممنون مي شم اگه يكي كمكم كنه :arrow:

ehsan-ets

Member
بايد سروري كه ازش استفاده مي كني MySQL رو ساپورت کنه تا بتونی فایل دیتابیس رو ایمپورت کنی
اگر داشت وارد بخش مربوطه می شی و یه دیتابیس می سازی و فایل رو توش ایمپورت می کنی.بعد از اینکار تنظیمات مربوطه رو روی فایل کانفیگ انجام می دی
--------چون فکر نکنم که هاست مجانی دیتابیس رو قبول کنه یکم سربسته گفتم ;) -----

pboy

Member
ehsan-ets گفت:
بايد سروري كه ازش استفاده مي كني MySQL رو ساپورت کنه تا بتونی فایل دیتابیس رو ایمپورت کنی
اگر داشت وارد بخش مربوطه می شی و یه دیتابیس می سازی و فایل رو توش ایمپورت می کنی.بعد از اینکار تنظیمات مربوطه رو روی فایل کانفیگ انجام می دی
--------چون فکر نکنم که هاست مجانی دیتابیس رو قبول کنه یکم سربسته گفتم ;) -----
مي شه يك كم بيشتر توضيح بدين؟؟؟

ehsan-ets

Member
چشم ولي قبلش بگو ببينم هاستت ديتابيس (MySQL) رو پشتیبانی می کنه یا نه؟

ehsan-ets

Member
خوب پس
وارد مدیریت دیتابیس هاست می شی(فکر کنم phpMyAdmin باشه) بعد یه دیتابیس با اسم مورد نظرت می سازی
حالا براش یه یوزر با تمامی اختیارات درست می کنی و وارد خود دیتابیسی که ساختی می شی. حالا فایل sql که همراه نوک هست رو ایمپورت می کنی و بعد تنظیمات کانفیگ رو انجام می دی
(بخش اصلی و کلی کار رو گفتم-اگر هنوزم مشکلی توی فایل کانفیگ داری یا می تونی از مقاله آموزشی که اولین مقاله این انجمنه استفاده کنی(تقریبا که چه عرض کنم، کامله) و فایل کانفگ رو تنظیم و بعد سایت رو اداره می کنی)
اگر بازم مشکلی بود بگو تا با کمک دوستان حلش کنیم ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا