سلام از چه سایزی برای فول اسکرین استفاده کنم من 800*600 گذاشتم ولی وقتی فول می شود scale می شود
hamidhp Active Member Mar 25, 2011 #1 سلام از چه سایزی برای فول اسکرین استفاده کنم من 800*600 گذاشتم ولی وقتی فول می شود scale می شود
mohammadbasri کاربر فعال Mar 25, 2011 #2 از کد زیر در کنار کد فول اسکرین استفاده کنید PHP: fscommand("allowscale", "true");
++Hadi++ Active Member Mar 25, 2011 #3 اگه اکشن 3 کار هستی : PHP: stage.scaleMode=StageScaleMode.SHOW_ALL; باعث می شه در هیچ شرایطی ، صحنه ات ، scale نشه .
اگه اکشن 3 کار هستی : PHP: stage.scaleMode=StageScaleMode.SHOW_ALL; باعث می شه در هیچ شرایطی ، صحنه ات ، scale نشه .
A ali512 Active Member Mar 25, 2011 #4 دستورات زير را در فريم اول در هر لايه اي كه خواستي بنويس . ائلي براي فول اسكرين و دومي براي از كار انداختن دكمه esc fscommand("fullscreen", true); fscommand("trapallkeys","true");
دستورات زير را در فريم اول در هر لايه اي كه خواستي بنويس . ائلي براي فول اسكرين و دومي براي از كار انداختن دكمه esc fscommand("fullscreen", true); fscommand("trapallkeys","true");