ٍبت دامنه آي آر با قيمت استثنايي !!!

usefee

Member
ثبت دامنه های آي آر با قيمت استثنايي !!!

با سلام خدمت تمام دوستان و همكاران عزيز ، قيمت ثبت دامنه هاي آي آر بدين وسيله خدمت شما ارائه ميگردد :

ثبت دامنه آي آر يك ساله : 3800 تومان
ثبت دامنه آي آر 5 ساله : 11400 تومان
هزينه انتقال دامنه : 1900 تومان

اطلاعات بيشتر در : www.domain24.ir/ir-payment

آخرین ویرایش:

Mohammadreza

Well-Known Member
سلام ،
دامنه هاي ديگه هم ثبت مي كنيد ؟ ws و bs , bz , biz , de و ...
اگه آره لطفا قيمت و شرايط رو هم بزاريد ،
موفق و مؤيد

usefee

Member
بله دوست عزيز ، تمام پسوندهاي دامنه ثبت ميشه كه قيمتش بسته به رجيسترار هست . هم در دايركتي و هم در نيم ميتونين دامنه هاتون رو ثبت كنين .

Mohammadreza

Well-Known Member
كاش قيمت ها رو يكي يكيمي نوشتيد ، در ضمن يه پيشنهاد براتون دارم ، اينكه
شما دامنه ي دامين 24 رو تبديل به يك سايت تمام حرفه اي واسه ثبت دامين بكنيد ،
انواع دامين ها رو whois كنيد ، و اگه آزاد بودن قيمت و نحوه ي پرداخت و اينارو ليست كنيد ،
كلا يه سايت حرفه اي بياريد بالا تا مشتري هاتون ثابت شن !
مطمئنا اگه پرداخت از طريق حساب اينترنتي رو هم بزاريد ، بنده هم مشتري پر و پا قرص شما مي شم !
راستي نيم با تحريم ايران مشكلي نداره ؟!

usefee

Member
در مورد پيشنهادتون واقعا ممنونم . در فكرش هستم كه ايشالا همين كار رو هم انجام بدم .
سيسم پرداخت آنلاين هم از طريق بانك سامان به زودي روي سايت نصب ميشه تا بتونيم با كيفيت و سرعت بيشتري به دوستان گلي مثل شما سرويس دهي كنيم . البته در حال حاضر هم اگه كسي حساب سامان داشته باشه اين كار رو ميتونه به صورت آنلاين و لحظه اي انجام بده .
در مورد نيم هم تا الان كه مشكلي نداشته با ايراني ها و هستند كساني كه دارن با نيم كار ميكنن و مشكلي تا الان براشون پيش نيومده . در مورد ثبت دامنه هاي بين المللي هم امري بود ، در خدمت هستيم .

usefee

Member
پيرو درخواست دوستان مبني بر قرار دادن سيستم چك كردن وضعيت دامنه ها در سايت www.domain24.ir ، اين سيستم نصب و از هم اكنون در آدرس www.domain24.ir/whois در دسترس تمام دوستان و همكاران مي باشد .

usefee

Member
امكان ثبت دامنه هاي بين المللي نيز از طريق آدرس www.domain24.ir/register به طرح اضافه گرديد . به اميد همكاري هاي بيشتر در آينده اي بهتر

usefee

Member
سرويس هاي پشتيباني آنلاين و پنل نمايندگي دامنه هاي بين المللي براي همكاران به www.domain24.ir اضافه شد . در حال حاضر سرويس ها به صورت زير در دسترس شما عزيزان مي باشند :

ارتباط با ما : www.domain24.ir/contact
پشتيباني آنلاين : www.domain24.ir/support
ثبت دامنه هاي ملي : www.domain24.ir/ir-payment
خريد دامنه هاي شما : www.domain24.ir/yourdomain
بررسي وضعيت دامنه : www.domain24.ir/whois
ثبت دامنه هاي بين المللي : www.domain24.ir/register
پيشنهاد قيمت براي دامنه هاي : www.domain24.ir/offer

به زودي سرويس پرداخت آنلاين هم به سايت اضافه مي شود .
موفق باشيد .​

mrtnet

Member
با سلام

دوست عزیز ببخشید شما پنل نمایندگی ir خریداری کردید که میتوانید انقدر دامین ها با قیمت ارزان ارائه بدید ؟ و اگر امکان داره بفرمایید اسم شرکت شما چیه ممنون از لطف شما ...

موفق و پیروز باشید ...

takhoster

Member
سلام و خسته نباشید .
چند سوال :
1. اگر ما 3800 واریز کردیم می تونید پنل ما رو شارژ کنید که هر موقع که خواستیم دامنه رو ثبت کنیم ؟
2. قیمت دامنه های خارجی ؟
3. در مورد طراحی سایتتون هم می تونم با 200 هزار تومان . حساب شما رو به سامان وصل کنم ( بدون ثبت شرکت ) و ثبت آنلاین بزاریم و کلا یه سیستم مدیریت کامل کامل . 09139179335

مممنون

آخرین ویرایش:

usefee

Member
با سلام

دوست عزیز ببخشید شما پنل نمایندگی ir خریداری کردید که میتوانید انقدر دامین ها با قیمت ارزان ارائه بدید ؟ و اگر امکان داره بفرمایید اسم شرکت شما چیه ممنون از لطف شما ...

موفق و پیروز باشید ...
سلام و تشکر
پنل subreseller خریداری کردیم . در حال حاضر هم به صورت حقیقی (و نه حقوقی) در حال فعالیت هستم . خوشحال میشم شما رو هم در لیست مشتریان و همکارانی که با بنده کار میکنن ، زیارت کنم . . .

ما فقط پیشنهاد می دهیم ، انتخاب با شماست . . .​

usefee

Member
سلام و خسته نباشید .
چند سوال :
1. اگر ما 3800 واریز کردیم می تونید پنل ما رو شارژ کنید که هر موقع که خواستیم دامنه رو ثبت کنیم ؟
2. قیمت دامنه های خارجی ؟
3. در مورد طراحی سایتتون هم می تونم با 200 هزار تومان . حساب شما رو به سامان وصل کنم ( بدون ثبت شرکت ) و ثبت آنلاین بزاریم و کلا یه سیستم مدیریت کامل کامل . 09139179335

مممنون
سلام و تشکر ، متشکر از لطفی که نسبت به بنده داشتید .

1- در حال حاضر فقط امکان پرداخت مالی دامنه ها برای ما مقدور هست اما طی صحبت هایی که انجام شده ، به امید خدا از سال جدید ، این امکان هم به مجموعه خدمات ارائه شده توسط وب سایت تخصصی دامنه در ایران اضافه خواهد شد .

2- قیمت دامنه های ملی در آدرس http://www.domain24.ir/ir-payment و تعرفه ثبت دامنه های بین المللی در آدرس http://www.domain24.ir/register قابل دسترسی هستند . در ضمن میتونین از طریق صفحه http://www.domain24.ir/testimonial گواهی حسن انجام کار رو نیز مشاهده بفرمایین .

3- در مورد مسائل خارج از موضوع تاپیک ، لطف بفرمایین از پیام خصوصی استفاده کنین . مرسی

ما پیشنهاد می دهیم ، تصمیم گیرنده شمائید . . .​

جدیدترین ارسال ها

بالا