يه چند تا سوال به درد بخور

amirasef

Member
آقايون خانوما من جديدا يه چند تا چيز كشفيدم مي خواستم از صحت موضوع با خبر بشم.
يكي اينكه من توي فتوشاپ يه عكس با سايز 36 كيلويي رو با استفاده از تيك زدن گزينه هاي interlaced، progressive به 16 كيلو بايت رسوندم آقا من گيجم همه اينو مي دونستيد يا برم اداره ثبت اينو به اسم خودم ثبت كنم.
يه چيز ديگه اينكه وقتي يه عكس يا بيت مپ رو توي فلش با پسوند save ، swf كني كلي از ساز فايل مي ياد پايين جريان چيه كه از اين كار استفاده نمي شه البته من خودم حدس مي زنم قدرت مرورگر واسه خوندن اينجور فايلا پايينه....
هان؟؟؟؟؟؟؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام
درمورد اون موضوع اولي راستش من در جريان نبودم يعني دقت نكرده بودم اميدوارم واقعيت داشته باشه..

در مورد اون موضوع دوموي بله درسته آخه خود Flash مياد و اون عكس رو فشرده ميكنه (يك قسمتي براي تنظيم اون وجود داره) كه براي همين حجم فايلتون كم ميشه

مجيد

amirasef

Member
فتوشاپ يعني زندگي

آقا من كه فكر كنم مال اين فتوشاپ كار درست باشه كه وقتي save to web رو ميزني حجم عكس رو مياره پايين و ربطي به اين يارو گزينه ها نداره

Amir2003

Member
سلام آقا امير آسف !!
آقا خودت مي پرسي خودتم جواب و توضيح
بابا اي ول !!
خداحافظ

Amir2003

Member
آقا يادم رفت بگم من جايه شما بودم خودم را ثبت احوال ميبردم
ثبت ميكردم :lol:
موفق باشي بايدم ببخشي!! :oops:

amirasef

Member
اي بابا مارو شرمنده مي كني دهنمونو صاف كردي تو پسر اي بابا از همين حالا بوي معروفيت به مشامم مي خوره حالم از شهرت به هم مي خوره واسه اينه كه عمرا به اسم خودم ثبتش نمي كنم شايد برم به اسم بيل گيتس بثپتمش تا اين مادر مرده هم از وجود با بركت ما يه چيزي عايدش بشه. :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا