يه پيشنهاد كوچيك !!!

به نظر شما آيا اين كار خوبه ؟؟

• خيلي عاليه و حتما عملي ميشه !

رای: 0 0.0%
  • خوبه ولي شايد عملي نشه !

رای: 1 100.0%
  • اصلا لازم نيست

• بده و نبايد عملي شه !!!

• مجموع رای دهندگان
    1

psamipour

Member
سلام به همه دوستان مجيد آنلايني
40.gif

اميدوارم حال همه خوب باشه
39.gif

راستش من يه پيشنهاد كوچيك دارم كه اگه عملي بشه فكر ميكنم خوب باشه:lol:

مي خواستم بدونم آيا ميشه يه كاري كرد كه كاربر هاي حرفه اي و تازه كار بتونن جدا از هم مسابقه بدن
42.gif

يعني اين كه تو اين سايت كاربر هاي حرفه اي يه جايي براي مسابقات خودشون و كاربرهاي تازه كار هم يه جايي واسه خودشون

البته منظورم اين نيست كه همه بخش ها جدا بشه منظورم اينه كه فقط مسابقات جدا داشته باشن

چون كه كارهاي كاربراي تازه كار بيشتر وقتا قابل مقايسه با كارهاي حرفه اي ها نيست

و نظرم اينه كه اگه ميشه مسابقات جدا گانه اي برقرار بشه:lol:

در ضمن من فقط خواستم كه يه پيشنهاد داده باشم قصدم اصلا فضولي تو كاره مديرا نبوده

حالا اگه ميشه دوستان عزيز و مديرا نظرشون رو بگن ...:wink:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقاي سميع پور پيشنهادتون پيشنهاد خوبيه. منتها ما قراره به يه شكل ديگش رو اجرا كنيم.

اول اينكه يه عذرخواهي از همه بچه ها براي اينكه مسابقه كريسمس اينقدر طول كشيد. چون خودمون هم دنبال يه راهي بوديم كه انتخابها درست باشه و براساس زحمتي كه هر كس كشيده امتياز بديم كه متاسفانه نشد يعني وقت كافي براي اينكه يكي يكي كارا رو بررسي كنيم نبود. اما فكر كنم تا آخر امشب برنده ها رو هم اعلام كنيم.

اما در مورد پيشنهاد شما. ببنيد جدا كردن بچه ها و ايجاد دسته هاي مختلف باعث ميشه كه بچه هايي كه سطحشون پايين تره هيچوقت به فكر پيشرفت كردن نيفتن. يعني هميشه خودشون رو در يه سطح پايينتري آزمايش ميكنن و اين باعث ميشه به فكر بالا بردن سطحشون نباشن. اصلا هدف ما از برگزار كردن مسابقه اينه كه بچه ها سطح خودشون رو متوجه بشن و سعي كنن خودشون رو بالا بكشن.

با صحبتي كه با بقيه مديرا كرده بوديم قرار شد از مسابقات بعدي كارها رو امتياز دهي كنيم. يعني بگيم مثلا آقاي سميع پور يه كار ارائه دادن حالا نقاط قوت اين كارشون مثلا رنگ آميزيشه. براي رنگ آميزي فلان قدر امتياز در نظر ميگيريم. يا مثلا كار آقاي فلاني از نظر اسكچ اوليه قوي بوده پس فقط امتياز اسكچ رو ميگيره. اينطوري باعث ميشه كه هر كسي به نسبت كاري كه كرده امتياز بگيره و حق كسي ضايع نشه.

psamipour

Member
اينجوري واقعا عاليه اگه مي دونستم مي خواييد اين كار رو بكنيد اين تاپيك رو نميزدم
18.gif

مرسي
215.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا