يه مقاله توپ پيدا كردم

سلام

اينم يه مقاله ديگه اميدوارم خوشتون بياد

درست کردن حاشیه براي عکس های WebPage اتون.
(این یک مقاله ترجمه شده است )

در این مقاله شما میتوانید با استفاده از یک روش ساده برای عکستان حاشیه خیلی قشنگی درست کنید.
(البته خیلی قشنگ درست کردنش بستگی به خودتون هم داره)

مرحله اول:

اول یه New بزنید و یه عکس با ابعاد 640x400 و با Background رنگی درست کنید هر رنگی خواستین.(اینجا سیاه استفاده می کینم)

مرحله دوم:

یه لایه جدید بزنید و ابزاره polygonal lasso انتخاب کنید و یک حاشیه بکشید

splash1.gif

مثله شکل پائین:
splash2.gif

مرحله سوم:

در این مرحله احتیاج به یه عکس داریم (مثله عکسه پائینی باشه بهتره) .
حالا برین اینجا : FILTER > BLUR > MOTION BLUR و angle رو رویه 0 تنظیم کنید و distance رو رویه 999 تنظیم کنید.

مرحله چهارم:

برین اینجا FILTER > BLUR > GUASSIAN BLUR و Radius رو بین 8 تا 20 تنظیم کنید.(ما اینجا 15 گرفتیم)

مرحله پنجم:

حالا با استفاده از rectangle marquee ناحیه مورده نظرتون رو انتخاب کنید. اگر ناحیه انتخابی تون مه آلود باشه بهتره
منظورم اینه:

splash3.jpg

بعد از این که انتخاب کردین برین اینجا EDIT > DEFINE PATTERN و به عنوان PATTERNثبت اش کنید.

مرحله ششم:

اون حاشیه که درست کرده بودین رو انتخاب کنید و برین اینجا EDIT > FILL وبه عنوان PATTERN انتخاب اش کنید.

splash4.gif

مرحله هفتم:

حالا شما یه عکس شبیه به این باید داشته باشید

splash5.jpg

شما می تونید به FILTER > BLUR > GUASSIAN BLUR بر گردید و نسبت به عکستون Radius رو بین 5 تا 15 تغییر بدین .

اگر هم دوست داشتین یه کمی Effect بهش بدین تا خوشگل تر بشه میتونین اینجا ها رو تنظیم کنید ::> Drop Shadow ,Inner Shadow ,Inner Glow ,Bevel and Emboss

بعد از Effect :
splash11.jpg

و در آخر هم می تونید چندتا حاشیه پیچیده در بیارین و تو Banner سایت تون استفاده کنید مثله این :

splash12.jpg

دیگه تموم شد

به همین سادگی میشه به یه عکس روح داد

امیدوارم خشتون اومده باشه از مقاله.
اگر خشتون اومد یه دعایی برا ما بکنید ممنون

اگر استقبال شد از این آموزش ها سعی میکنم زودتر مقاله بدم
موفق باشین برگرفته شده از http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=5156

باريكلا سعيد باريكلا
خوشحالم كه به اين سايت اومدي
(ببخشيد من يه كم زيادي خودموني شدم)

Peyman-Pop

Active Member
سعید جان بابت مقاله مفیدت ممنون ، ولی‌ سعی‌ کن از این به بعد عنوان مناسب برای موضوع ارسالی انتخاب کنید که توضیح مختصری از آموزشت باشه .

با تشکر .

Norik

Active Member
راستی امضاتو watch out
saeedonline

بابت مقاله هم , اگه از اين تخصصی تر هم باشه ممنون

راستي اينارو من بلد بودم اما حال تايپ نداشتم از يكي از تاپيكهاي پرشين ورداشتم راستي مي خوايم آموزشگاه رو راه بندازيم

Norik

Active Member
saeedonline گفت:
راستي اينارو من بلد بودم اما حال تايپ نداشتم از يكي از تاپيكهاي پرشين ورداشتم راستي مي خوايم آموزشگاه رو راه بندازيم
اگه توی همون تاپيک که زدين بحث بشه بهتره

Masih

Well-Known Member
بسيار خوب و مناسب. فقط همونطور كه پيمان گفت سعي كن يك عنوان مناسب براي مقالاتت پيدا كني.

موفق باشي.
مسيح.ر

جدیدترین ارسال ها

بالا