يه مشكل خيلي كوچك وجزئي قراردادن دو بنر كنار هم

bahman22

Member
باسلام
من يه مشكل دارم كه دوتا بنر رو هر كاري ميكنم كنار هم به طور موازي باشن نميشه و يكي بالا هست وديگري مياد زير اون براي اينكه دو بنر كنار هم وموازي هم بشن بايد چيكار كنم عكس قبلي رو كه گذاشتم درست ميشد يعني عكس(مكان تبليغات)اما كد بنر ميزارم اونطوري ميشه اينم ادرس سايت ببينيد منوي سمت چپ بیست دانلود-دانلودرايگان-دانلودنرم افزار-بازی-فیلم-عکس وکلی امکانات دیگر -20DL.IR -

بهتر بگم تو عكس همه چيز واضحه

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    38.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
برای بنده درست نمایش داده شد، چند بار هم refresh کردم تا تبلیغات عوض بشه ، ولی درست نشون داد ، آیا کس دیگه ای هم این مشکل رو گزارش کرده بهتون؟

bahman22

Member
باسلام بر شما من تو سايت درست كردم وتبليغاتو حذف كردم اما مشكل سر جاشه وبنرها رو كه ميزارم همونوري ميشه - وعكس گذاشتم ديگه شما طبق عكس بگيد ممنون

bahman22

Member
سلام بر شما درست متوجه نشديد چون من خيلي پيچيده نوشتم
من تو سايت وقتي دو تا بنر از يه شركت ميزارم زير هم قرار ميگيرن الان هم دقت كنيد يكي عكسه يكي بنر كه درست شده
ولي دوباره ميخوام دوتا بنر كنار هم باشه باز هم خراب ميشه
تو سايت هم الان درسته چون فقط يه بنره ويه عكس الكي

pouya saadeghi

Active Member
باید از خاصیت float برای 2 تا المنتی که میخواین کنار هم قرار بگیرن استفاده کنید.
شما نه کدی قرار دادید نه تو سایتتون میشه مشکل رو دید. چطور بهتون بگم چیکار کنید؟ :-?

bahman22

Member
باسلام واحترام وتشكر از شما
ببينيد وقتي كدهاي جاواي تبليغاتي رو ميزارم پشت سر هم بنرها توي سايت به شكلي كه توي تصوير ديد زير هم قرار ميگيرند اما الان كه ببينيد يه بنر جاوا اسكريپته ويه عكس كه درست قرار گرفتن حالا بايد چيكار كنم وقتي دوتا كد جاوا قرار ميدم بنرها زير هم نرن كنار هم باشن
مرسي

جدیدترین ارسال ها

بالا