من توي 3dmax7 تابع cloth رو ندارم. چطور مي تونم اين تابع رو پيدا كنم؟
M moeinkhi New Member Jul 23, 2008 #1 من توي 3dmax7 تابع cloth رو ندارم. چطور مي تونم اين تابع رو پيدا كنم؟
Sherlock_Holmes Active Member Jul 26, 2008 #2 دوست من تاپیکتون رو به بخش خود مکس منتقل کردم شاید زودتر به جواب برسید...
:Mohsen: کاربر باتجربه Jul 26, 2008 #3 دوست عزيز فكر نمي كنم مكس 7 تابع cloth داشته باشه، البته من تا حالا باهاش كار نكردم، شايد داشته باشه ولي اگه ميخواي باهاش كار كني بهتره كه سراغ ورژن 8 به بالا بري موفق باشي
دوست عزيز فكر نمي كنم مكس 7 تابع cloth داشته باشه، البته من تا حالا باهاش كار نكردم، شايد داشته باشه ولي اگه ميخواي باهاش كار كني بهتره كه سراغ ورژن 8 به بالا بري موفق باشي
roohollah Banned Jul 26, 2008 #4 پلاگین کلود از توی مکس 8 برداشتم، ولی باید روی ورژن 7 هم کار کنه... بریزش تو فولدر پلاگین در پوشه خود مکس... آخرین ویرایش: Sep 30, 2008
پلاگین کلود از توی مکس 8 برداشتم، ولی باید روی ورژن 7 هم کار کنه... بریزش تو فولدر پلاگین در پوشه خود مکس...
H hellboy3d Member Jul 27, 2008 #5 سلام مکس 7نداره از 9به بعد اومد البته از ریکتور و داینامیک باید استفاده کنی توی ورژن7 موفق باشی