يه كمك فوري در مورد پلاگينهاي genart Sapphire

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام خدمت همه دوستان
من يه سري پلاگين Sapphire داشتم كه با كرك درست اجرا ميشدن . تاوسطاي 2007 فقط كركه درست كار كرد ، حالا هر وقت ميرم تو پريمير سراغ افكتهاي Sapphire خراب شدن و صفحه سياه هست. كسي ميتونه راهنمايي كنه يا يه كرك سالم برام بزاره
يه دنيا ممنونش ميشم

omid sarmad

Active Member
سلام،دوست عزیز این Plug-in تو کلیپهای 4 راد هست،کرکش هم درسته.من خودم خیلی دنبال نسخه کرک شدش گشتم ولی پیدا نکردم تا اینکه تصادفی تو این مجموعه پیداش کردم.

binahayat

Active Member
لطفا اگه كركش رو داريد بگزاريد يا بگيد اين مجموعه رو از كجا تهيه كنيم چون من هم همين مشكل رو دارم

کاربر باتجربه
ممنون از راهنماييتون ولي يه ورژنشو پيدا كردم كه كركش سالمه
يه سوال ديگه پلاگينهايي كه كيفيتشون در همين حد يا بالا تر باشه و به صورت افكت به پرمير اضافه شن چي سراغ داريد

omid sarmad

Active Member
لطفا اگه كركش رو داريد بگزاريد يا بگيد اين مجموعه رو از كجا تهيه كنيم چون من هم همين مشكل رو دارم
سلام،من تمام نرم افزارهامو از فروشگاه تکنو 2000 تو بازار رضا تهیه می کنم.ولی می تونی بری تو سایت Rad و آدرس نماینگیهای دیگش رو ببینی.ضمن اینکه محسن عزیز کرک سالمشه پیدا کرده اگه بزاره منم دانلود می کنم،چون مال راد کرک بخشی از آتورانه.

ممنون از راهنماييتون ولي يه ورژنشو پيدا كردم كه كركش سالمه
يه سوال ديگه پلاگينهايي كه كيفيتشون در همين حد يا بالا تر باشه و به صورت افكت به پرمير اضافه شن چي سراغ داريد
سلام(دوباره)، من همه نرم افزارهای راد رو دارم و از همش هم راضی ام،تو هم یه سری به سایتش بزن.http://www.radsoftwareteam.com

کاربر باتجربه
بچه ها من كرك نسخه 1.3 رو پيدا كردم
اگه به كارتون مياد آپ كنم

omid sarmad

Active Member
سلام.محسن جان دستت درد نکنه،این فایلرو من خیلی وقته دارم.بعد از یه مدت وقتی داری پروژه رو رندر می کنی به افکتای Genarts که برسی برنامه بسته میشه.بازم ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا