يه كار كوچيك توي يك محيط بزرگ

zfarhad2003

Member
با سلام خدمت دوستانم در انجمن

موضوع خاصي بود كه مي‌خواستم با همه شما در ميان بزارم. راستش من چند تا موژول عالي و زيبا رو فارسي كردم كه مي‌دونم همه مشتاق هستن با اين موژولها كار كنن و البته چند تا موژول فارسي ديگه همه ساختم توجه كنين كه اين موژولهاي دومي رو خودم شخصا برنامه‌نويسي كرده 8O و ساختم حالا تصميم دارم كه اينها رو روي اينترنت در دسترس همه بزارم ولي چون فكر مي‌كنم اين كارهايي كه كردم خيلي جالبن و به درد همه مي‌خورم نمي‌خوام بي خودي ارزش اونها رو خراب كنم به همين دليل تصميم گرفتم يك سايت مفيد در اين زمينه بسازم. 8) ولي مشكل كار كجاست مشكل اينجايه كه من دست تنهام و ساخت سايت ومديريت آن دست تنها خيلي مشكله براي همين از همه اونهايي كه مي‌تونم به من چه در ساخت و چه در مديريت سايت كمك كنند مي‌خواهم به من جواب بدن.

يك نكته بسيار مهم ديگه اينكه من طرحهاي بسيار جالب زيبا و فوق‌العاده‌اي دارم كه مي‌تونم سايت رو به يكي از بهترين و اولين سايتهاي فارسي زبان تبديل كنم. و همه اين طرحها تا حالا توي هيچ سايت فارسي اجرا نشده و تازه است. :roll:

منتظر جواب همه حرفي كارها و برنامه نويسها هستم.
باتشكر فرهاد

zfarhad2003

Member
بابا تورو به خدا يكي پيدا بشه يه جوابي به ما بده اينقدر اومدم توي بخش فروم تا جواب بگيرم خسته شدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا