يه قسمت جديد واسه سايت

سلام به همه دوستان :oops:

يه نظر خيلي خوب دارم.که اگه بشه خيلي خوب ميشه.مي شه يه قسمتي تو سايت گذاشت که اعضا بتونن قالب هاي سايت و وبلاگشون رو بفروشن.مثل سايت هاي خارجي.چطوره؟ حتما عمليه.نظر شما چيه؟ :roll:

iRWEBDES

Active Member
amirhossin گفت:
سلام به همه دوستان :oops:

يه نظر خيلي خوب دارم.که اگه بشه خيلي خوب ميشه.مي شه يه قسمتي تو سايت گذاشت که اعضا بتونن قالب هاي سايت و وبلاگشون رو بفروشن.مثل سايت هاي خارجي.چطوره؟ حتما عمليه.نظر شما چيه؟ :roll:
نه خوب نيست !
هر چي باشه رايگان باشه ... به نظرم خوب نيست !
ما براي كمك كردن به صنعت نت كشورمون اينجاييم .. تو ايرن پرداخت پول و خريد از اينترنت مشكل و ما هم براي رفع اشكال و بالا بردن سطح علمي خود و ديگران اينجا دست تو دست هم داديم !
هر كاري داريد رايگان بزاريد ؛ براي كشورتون .

aghahamidgol2

Active Member
واقعا حرف قشنگي زد آقا مهرداد گفت همه چيز فري باشه
واقعا موافقم نه به خاطر اينكه پول نديم به خاطر اينكه كساني نمي تونن واقعا بخرن

NextWorld IT

Active Member
اگه قرار به خريدن باشه خيلی از سايت ها ريختن منتظر 5 دلار هستند فقط 5 دلاّر بهشون بدی 10000 تا مقاله و تمپلت و عکس و گرافيک و هرچی بخوای بهت ميدن

اينجا فري هست و بهتر كه بماند.....

sp-sky

Member
منم با رايگان بودم موافقم
شايد خيلي از راهنمايي هايي كه دوستان تو اين انجمن به بقيه ميدن اگه پيش متخصص بري و ازش كمك بخواي چند هزار تومن خرج داره تا مشكلت حل بشه اما تو فروم نه
اصل وجودي مسيج بردها هم بر همين مبنا بنا شده
پس سعي نكنيم اين اساسو خدشه دار كنيم

سلام من هم با آقا امير موافقم ولي آقا حميد گل شما اگر اينقدر به فري علاقمند هستيد اون دوستيابي خودتون رو فري كنيد !‌ البته ببخشيد من جسارت كردم .

aghahamidgol2

Active Member
ehsan_lord_cracker گفت:
سلام من هم با آقا امير موافقم ولي آقا حميد گل شما اگر اينقدر به فري علاقمند هستيد اون دوستيابي خودتون رو فري كنيد !‌ البته ببخشيد من جسارت كردم .
ببخشيد كدوم دوست يابي ما فري نست عزيز؟
ما تو سايتمان هيچ پولي نمي گيريم يا غير آزاد نيست
كمي توضيح مي دي عزيز؟

اي بابا حالا دعوا نكنيد ديگه.يكم مهربون تر باشيد با هم ديگه.خوب اينطور كه معلومه نظر خوبي نبود.
ممنونم كه نظرتون رو گفتيد.

aghahamidgol2

Active Member
amirhossin گفت:
اي بابا حالا دعوا نكنيد ديگه.يكم مهربون تر باشيد با هم ديگه.خوب اينطور كه معلومه نظر خوبي نبود.
ممنونم كه نظرتون رو گفتيد.
نگفتيد ما چي پولي مي ديم آقا شما سايت ما را بينيد چيزي پولي ديديد بگيد!!!!!!!!!!!!!!!!

MrMohi

Active Member
حالا بخواید پول هم بگیرید ... خوب چجوری میگیرید ... با چی؟ ... اینجا که حساب کتاب نداره...نه کردیت کارد نه هیچی ... پس تلاشتون بیهوده ست

جدیدترین ارسال ها

بالا