يه سيستم با امكانات بلاگ اسكاي ميخوام

amin-asemi

Member
يه سيستم با امكانات بلاگ اسكاي ميخوام.امكاناتش نه كمتر نه بيشتر.

سلام
دوست عزيز يعني شما ميخواهيد يك وب سايت مثل بلاگ اسكاي راه اندازي كنيد تا بلاگ رايگان بدهيد؟

kami_mz

Well-Known Member
سلام. اگه مي خوايد توش ثبت نام كنيد و شروع به وبلاگ نويسي خود blogsky دوباره ثبت نامشو باز كرده. يه دونه ديگه هم هست ولي فارسي نيست. blogdrive
اينم بد نيست :wink:

amin-asemi

Member
نه جانم.براي نصب روي سايت كنم. (پولم كجا بود سرويس مفتي بدم؟!) - فقط چون طرف ما آماتوره (اونيكه ميخوام براش نصب كنم) ميخوام يه سيستم ساده به امكانات بلاگ اسكاي داشته باشم.
ok?

kami_mz

Well-Known Member
سلام.با همون امكانات كه بعيده بشه پيدا كرد. ولي اگه سرورتون perl و cgi رو ساپورت مي كنه پيشنهاد مي كنم از MT استفاده كنيد.

dashti

Member
آقا من هم خيلي دنبال همچين سيستمي گشتم و اون رو هم پيدا هم كردم فقط با قيمت 450 هزار تومن !!!

miladmovie

Active Member
dashti گفت:
آقا من هم خيلي دنبال همچين سيستمي گشتم و اون رو هم پيدا هم كردم فقط با قيمت 450 هزار تومن !!!

چه سيستمي رو خريدي 450 هزار تومن؟ 8O 8O

(راستي اون فايلي كه خواستي برات ميفرستم به زودي)

pesararyaie

New Member
سلام يه نرم افزاري رو قبلا ديده بودم الان يادم نيست قيمتش 80 هزار تومن بود اون موقع ولي خيلي شبيه پرشين بلاگ بود و هم ميشد وبلاگ رو كنترل كنه هم اخبار اسمش news بود اهان راستي يه نرم افزار هم سايت www.bimax.ir داده واسه وبلاگ نويسي قيمتش 10 هزارتومنه و خيلي هم باحاله ولي تحت سرور ويندوزه ... فكر اين به درتون بخوره چون خيلي ساده است و در عين حال خيلي امكانات داره و فكر كنم بيشترين شباهت رو با محيط بلاگ اسكاي و پرشين بلاگ داره و خب طبيعتا فارسيه :wink: پسر آريايی

جدیدترین ارسال ها

بالا