يه سوال در مورد query ها

hakamn

Member
ببخشید اگه سوالم برای شما پیش پا افتاده است.
من از cpanel استفاده می کنم. فقط یه بانک اطلاعاتی می تونم توش بسازم. اما اگه بخوام با query ها از یک بانک برای مثلا دو تا پرتال phpbb و phpnuke رو باهم روی سایت نصب کنم.( این دوتا پرتال فقط مثالند ) اینو برای کار دیگه ای میخوام

oxygenws

Active Member
معمولا این پرتال ها امکان ایجاد prefix برای جداولشون رو دارند.
از امکان فوق باید استفاده کنی.

hakamn

Member
ببینید دوست عزیز من منظورتون رو از perfix نمی دونم. اما بزارید منظورم رو بهتر بگم:
من یه سایت دارم با cpanel و امکان ساخت یه دونه دیتابیس تو اون هست. حالا من می خوام برای انجمن سایت از phpbb استفاده کنم که این یه دونه دیتابیس رو می گیره. حالا می خوام از یه دونه نظرخواهی توی سایت استفاده کنم که نیاز به دیتابیس داره. اما دیتابیس رو قبلا با phpbb پر کردم. دوستی بهم گفت که با استفاده از query ها می تونم از یه دیتابیس چندین استفاده برای برنامه های مختلف رو بکنم. می خواستم ببینم که طرز استفاده از این query به چه صورت هستش. فکر کنم که منظورم رو دقیق بیان کردم. فقط لطفا راهنمایی دقیق بکنید. و چون من تازه کار با mysql رو شروع کردم واضح و روشن منظورتون رو بیان کنید که درکش برام راحت باشه.

Amnhak / hakman = Ahmad Mohamady Nasab + Hossein Alaiy Kakhky

oxygenws

Active Member
هر دیتابیس، دارای تعدادی جدول می باشد.
مهم جدول ها هستند، که برای سیستم های مختلف (مثل بی بی و نظر خواهی و ...) جدا از هم تعریف بشن.
اوکی؟

Dark Man

Member
خوب شما میتونید از یک پیشوند برای نام جداول خود استفاده کنید ، این پرتال ها خودشون چنین کاری روی رو انجام میدن.شما هم میتوانید برای اینکه جدول ها با قاطی نشن از یک پیشوند برای جداول یک برنامه مشخص اشتفاده کنید.برای مثال اگه شما میخواهید از 2 برنامه روی هاست خود استفاده کنید و هر دوی این برنامه ها نیاز به بانک اطلاعاتی دارند. ( برای مثال phpnuke و phpbb ) و هر دو یک جدول به نام User دارند میتوانید از nuke_user برای phpnuke و از bb_user برای phpbb استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا