يه سوال در مورد قيمت طراحي؟

iman1981

Member
همه دوستان ببخشيد. جاي ديگه پيدا نكردم اين سوالا بپرسم چون يه جورايي به كورل مربوط مي شد.
ما يه جا به يه كورل كار احتياج داشتن براي طراحي و صفحه بندي مجله منم رفتم ولي چون تاحالا صفحه بندي نكرده بودم نمي دونم درباره قيمت بايد تو چه حدود انتظار داشته باشم.
صفحه بنديش چيز خاصي نبود يه صفحه بندي عادي بود ولي كارش فشرده بود تقريبا از صبح تا شب روزي 12-13 ساعت. حدودا هم 55 صفحه شده توي 3-4 روز اگه لطف كنين رنج قيمت بهم بدين ببينم بايد روي چند انتظار داشته باشم اصلا نمي دوونم صفحه اي حساب مي كنن يا جور ديگه اي.
ممنون

noavaran

New Member
ايمان عزيز سلام
من جديدا عضو اين انجمن شده‌ام و پيام شما را ديدم البته با اينكه شايد ديگر اين نظر كمكي به تو نكند ولي از لحاظ حرفه كاري خودم و شما (صفحه آرايي) حدود قيمتي كه براي كار صفحه‌آرايي مناسب است بسته به اين كه سطح كار چيست متفاوت است.
البته كار مجله‌اي كه شما انجام مي‌دهيد تقريبا فشرده و ساعات كارش خيلي زياد است كه اين خود يك فاكتور براي قيمت اضافي است.
ولي در كل براي هر صفحه مجله قيمتي حدود 3 تا 5 هزار تومان بد نيست و اگر بيشتر باشد كه بهتر!!
خواهشي كه از شما به عنوان يك همكار دارم اين است كه قيمت كار را پايين نياوريد و بدانيد اين يك كار كاملا حرفه‌اي است.
البته من نمي‌دانم اين كار شما در چه سطحي است مثلا كارهاي حرفه‌اي مانند مجلات هنري داراي قيمت‌هاي به مراتب بالاتر از آنچه پيشنهاد دادم هستند.
به اميد موفقيت شما

iman1981

Member
ممنون
منم توي همين رنج حساب كرديم.
براي 80 صفحه 350 تومن گرفتيم ميشه حدودا هر صفحه 4000 تومن.
سطح كارش از نظر طراحي متوسط بود چون مجله اي نبود كه بشه روش زياد كار هنري كرد.

roozbeh007

Member
برای اطلاعات شما:

اینجا دیزاینرهای پروفشنال ساعتی 70-250 دلار پول میگیرند. من خودم ساعتی ۲۵ دلار میگیرم. من فکر میکنم اگر ساعتی چارژ کنی بهتره تا صفحه‌ای

جدیدترین ارسال ها

بالا