يه سواله غير فتوشاپي...

SEPINAZ

Active Member
سلام بچه ها...
ميدونم جاي اين سوال اينجا نيستا ولي نميدونستم به جز اينجا كجا بايد بگمش...

از اون موقع كه سرور سايت عوض شده يه مشكلي برام پيش اومده
tissue.gif

...همين كه آدرس فورم و ميزنم اين پيغام مياد:
The Server Is Too Busy At The Moment.Please Try Again.

33y5buc.jpg

واسه هيشكي اينطوري نميشه؟!!!
gaah.gif

SEPINAZ

Active Member
[FONT=&quot]سلام[/FONT]
[FONT=&quot]از راهنماييتون ممنونم دوست عزيز.بنده قصد دعوا نداشتم كه اينطوري جواب دادين...فقط يه سوال پرسيدم تا به جوابش برسم.[/FONT]
[FONT=&quot]در ضمن اونقد سوادم قد ميده كه اين مشكلات سيستمي رو تشخيص بدم! فقط ميخواستم مطمئن بشم كه مشكل از سرور سايته نه سيستم جستجوگر من![/FONT]
[FONT=&quot]اگه دقت كرده باشين بعد از ثبت كردن يه سايت رو يه جستجو گر حتي وقتي جستجو گر وپاك و دوباره نصب كنيم آي پي موجود تو سيستم باقي ميمونه چون به طور كامل از رجيستري ويندوز حذف نشده منم فقط ميخواستم از اين مطلع بشم كه ايراد از كجاست...[/FONT]
[FONT=&quot]در مورد جاي سوال هم عرض كردم اطلاع دارم كه اينجا جاي مناسبي نيس فكر نميكنم نيازي به يادآوري بود...[/FONT]
[FONT=&quot]در هر صورت انشالله كه بنده ي حقير و بخاطر اين اشتباهم عفو كنيد.[/FONT]
[FONT=&quot]پيروز باشيد/يا علي مدد[/FONT]

آخرین ویرایش:

belderchin

Member
[FONT=&quot]سلام[/FONT]
[FONT=&quot]از راهنماييتون ممنونم دوست عزيز.بنده قصد دعوا نداشتم كه اينطوري جواب دادين...فقط يه سوال پرسيدم تا به جوابش برسم.[/FONT]
[FONT=&quot]در ضمن اونقد سوادم قد ميده كه اين مشكلات سيستمي رو تشخيص بدم! فقط ميخواستم مطمئن بشم كه مشكل از سرور سايته نه سيستم جستجوگر من![/FONT]
[FONT=&quot]اگه دقت كرده باشين بعد از ثبت كردن يه سايت رو يه جستجو گر حتي وقتي جستجو گر وپاك و دوباره نصب كنيم آي پي موجود تو سيستم باقي ميمونه چون به طور كامل از رجيستري ويندوز حذف نشده منم فقط ميخواستم از اين مطلع بشم كه ايراد از كجاست...[/FONT]
[FONT=&quot]در مورد جاي سوال هم عرض كردم اطلاع دارم كه اينجا جاي مناسبي نيس فكر نميكنم نيازي به يادآوري بود...[/FONT]
[FONT=&quot]در هر صورت انشالله كه بنده ي حقير و بخاطر اين اشتباهم عفو كنيد.[/FONT]
[FONT=&quot]پيروز باشيد/يا علي مدد[/FONT]

عرض سلام و ادب

مگه چي گفتم من ! :neutral: به نظر خودم كه اصلن قصدم بي احترامي نبوده بلكه فقط قصد كمك داشتم :oops: حالا اگه طرز نوشتاريم باعث شد شما دوست گرامي ناراحت بشي من معذرت ميخوام .

در مورد سوادتون هم مطمئن هستم كه در درجه بالايي هست ( با توجه به بيان كردن نظرات و جملاتتون ) . من بي احترامي نكردم به شما . شايد از لحن صحبتم اين فكرو كرديد كه من ميگم اينطور نبوده و من همچين جسارتي نكردم ! بازم ببخشيد

موفق و سربلند باشيد
ياعلي

[REZA]

Member
همونطور که آقا مجید و ماندانا خانم فرمودن در حین عوض کردن سرور یه سری مشکلات دیگه بوجود اومده که 1-2 روز دسترسی به سایت محدود میشه!!
من هم امیدوارم مشکل هر چه زودتر حل بشه...
موفق باشید

AMiR

Active Member
فكر كنم بحث تو اين تاپيك كافي باشه !
همون اون يكي رو ادامه بديد
ممنون

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا