سلام يه سرور خوب براي اپلود فايل مي خوام اگه آموزش اپلود تو اون سايت رو هم بگيد ممنون مي شم
M mohsen121 Member Jun 27, 2005 #1 سلام يه سرور خوب براي اپلود فايل مي خوام اگه آموزش اپلود تو اون سايت رو هم بگيد ممنون مي شم
d@nial Well-Known Member Jun 27, 2005 #2 اگر برای عکس میخواین : www.imageshack.us اگر برای انواع فایل میخواین، ایمیلتون رو بدید تا براتون دعوتنامه PersianGIG ارسال کنم
اگر برای عکس میخواین : www.imageshack.us اگر برای انواع فایل میخواین، ایمیلتون رو بدید تا براتون دعوتنامه PersianGIG ارسال کنم
M mohsen121 Member Jun 29, 2005 #3 دستت درد نکنه اگه دعوتنامه PersianGIG رو بفرستی ممنون می شم چون خیلی دنبالش بودم
d@nial Well-Known Member Jun 29, 2005 #4 تو انجمنم مسایل عمومی وب و اینترنت یه مقاله هست، اونجا ایمیل رو بنویس
d@nial Well-Known Member Jul 1, 2005 #6 mohsen121 گفت: سلام اگه به این ایمیلم بفرستی ممنون می شم azari12002@yahoo.com کلیک کنید تا باز شود... ارسال شد!
mohsen121 گفت: سلام اگه به این ایمیلم بفرستی ممنون می شم azari12002@yahoo.com کلیک کنید تا باز شود... ارسال شد!
d@nial Well-Known Member Jul 11, 2005 #8 یه مقاله تو انجمن عمومی وب و اینترنت هست، اونجا درخواست کنید
J j-jay New Member Jan 5, 2006 #9 agha danial lotfan baraye ma ham persian gig befrest masoud_scooter@hotmail.com mer30 bye
M Mahdi-GHoghnus Member Mar 12, 2006 #10 سلام منم خیلی احتیاج دارم لطفا اینویتمون کن bergostovan@yahoo.com