Sifeet
New Member
من به تازگی جاوا رو شروع کردم. يه کاری هست که بايد به زودی تحويل بدم ولی يه جورايی توش موندم راستش.
سو ال اينجوريه که بايد يه بازی شبيهه بازی حافظه بسازيم. برايه شروع يه کلاس(که زير مجموعه JButtonهست ) به نام Kort درست کردم
که هر Object تويه اين کلاس نشانگره يه کارت هست. هر کارتی بايد يه عکس از کلاس Icon داشته باشه.
بعد هر کارتی در هر لحظه بايد يکی از status هايه "مخفی"، "آشکار" يا "وجود ندارد"رو نشون بده.
يه کنستراکتر که يه رفرنس به يه Icon به عنوان پارامتر داره.
يه کنستراکتر که دو تا پارامتر داره که يکيشون refer میکنه به Icon يکيشون هم status رو نشون ميده.
يه متد setStatus که status کارت رو تعغير ميده و status جديد به عنوان پارامتر داده ميشه.
يه متد getStatus که status کارت رو ميخونه و status رو return ميکنه.
يه متد که از کارت حاضر يه کپی ميسازه. ]Icon و status کارته کپی بايد با اصلی يکی باشه.
يه متد equals که ميبينه آيا دو کارت Icon يکسان دارند يا نه.
من خودم نوشتم کد رو ،ولی وقتی تستش ميکنم جواب نميده.(يه test program آماده هست که باهاش تست ميکنم.)
اين کدی هست که من نوشتم. کسی هست که حوصله داشته باشه، ببينه ايراد کار از کجاست؟
سو ال اينجوريه که بايد يه بازی شبيهه بازی حافظه بسازيم. برايه شروع يه کلاس(که زير مجموعه JButtonهست ) به نام Kort درست کردم
که هر Object تويه اين کلاس نشانگره يه کارت هست. هر کارتی بايد يه عکس از کلاس Icon داشته باشه.
بعد هر کارتی در هر لحظه بايد يکی از status هايه "مخفی"، "آشکار" يا "وجود ندارد"رو نشون بده.
يه کنستراکتر که يه رفرنس به يه Icon به عنوان پارامتر داره.
يه کنستراکتر که دو تا پارامتر داره که يکيشون refer میکنه به Icon يکيشون هم status رو نشون ميده.
يه متد setStatus که status کارت رو تعغير ميده و status جديد به عنوان پارامتر داده ميشه.
يه متد getStatus که status کارت رو ميخونه و status رو return ميکنه.
يه متد که از کارت حاضر يه کپی ميسازه. ]Icon و status کارته کپی بايد با اصلی يکی باشه.
يه متد equals که ميبينه آيا دو کارت Icon يکسان دارند يا نه.
من خودم نوشتم کد رو ،ولی وقتی تستش ميکنم جواب نميده.(يه test program آماده هست که باهاش تست ميکنم.)
اين کدی هست که من نوشتم. کسی هست که حوصله داشته باشه، ببينه ايراد کار از کجاست؟
//Kort.java
import javax.swing.*;
import java.awt.*;
class Kort extends JButton{
enum Status { DOLT, SYNLIGT, SAKNAS };
//Instansvariabler
private Status s;
private Icon i;
//Konstruktorer
public Kort(Icon i){
}
public Kort(Icon i,Status s){
if (s==Status.DOLT)
setBackground(Color.blue);
else if (s==Status.SYNLIGT)
setIcon(i);
else if (s==Status.SAKNAS)
setBackground(Color.white);
}
//metoder
public void setStatus(Status nyStatus){
s = nyStatus;
}
public Status getStatus(){
return s;
}
public Kort copy(){
Kort cardcopy = new Kort(i , s);
return cardcopy;
}
public boolean equals (Kort k){
return(this.i==k.i);
}
}
وقتی الان کد رو کپی پیست کردم که اینجا بزنم نمیدونم چرا اینجوری نشون میده !!!!!!!!!!!!!!!!! پرانتز و یه سری چیزا ازاول میپره آخر

مرسی