يه بار ديگه يكي تو تايپيك من دعوا راه بندازه من مي دونم با اون!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdisoft

Member
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ببخشيدا ولي اعصابمو حسابي خورد كرديد!
اگه ميخوايد حرف هاي چرت و پرت بزنيد يه تايپيك جديد باز كنيد كه وقتي قفل شد! مزاحم بقيه نشيد! ازمدير انجمنم ميخوام يا تايپيك منو باز كنه يا مطالب مرتبطشو منتقل كنه!!!

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

4shir

Member
سلام
نميدونم شما از اون تاپيك چي ميخواستي گيرت بياد جواب تك تك سوالاتت رو من دادم كاري با باقي هم ندارم اگر هنوز فكر ميكني مشكل داري بگو تا جواب بدم باز هم ميگم ضعف خودتون و تنبلي و بي اطلاعاي خودتون رو پاي برنامه نزاريد اصلان ببينم لينوكس كه اين همه ادعاي امنيت و ... ميكنه الان روزي 2 تا يا 3 تا باگ مياد براش ببين كسي چيزي ميگه اونوقت بي بي رو بايد اينطوري متاسف هستم در هر صورت شما هدفت رو از راه اندازي تاپيك بگو تا من خودم جوابت رو بدم

iman_ebru

Active Member
مهدي جان.
اين كار شما خودش ايجاد بي نظمي ميكنه خوب.
معمولا همه مديران انجمن هر روز يه بار به سايت سر ميزنن و تاپيكاي انجمن خودشون رو مطالعه ميكنن.

من نميدونم كدوم تاپيك شما به دعوا كشيده شده. ولي دليلي نداره كه ناراحت بشي.

اين موضوع رو هم بهتر بود حداقل تو اين انجمن مطرح نمي كردي.

kami_mz

Well-Known Member
جانم دلبندم عزيزم مي توني اينارو توي پيغام خصوصي به بنده بگي. اين تاپيک هم به علت بي زبط بودن به اينجا مقفول مي گردد.
در ضمن توي اون تاپيک کذايي فکر کنم شما کامل حوابتونو گرفتيد. اگرم نگرفتيد لطف کنيد دوباره تاپيک باز کنيد و بپرسيد.
ممنون.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا