saman_sweden گفت:
iRWEBDES گفت:
saman_sweden گفت:
اگر به فلش هاي بغل پروانه دقت كنيد پشت اونا لينك ها قرار داره فقط عكس خالي نيست
اگر اين دو سه روز اخير اين مشكل سنگيني بوحود اومده علتش اشكال از سرور است
آقا سامان اونها هم يه موقعي بود ديگه نيست برش داشتند ...
مهرداد كوهي
آره من توجه نكرده بودم اما الان ديدم
در ضمن اصافه كنم آقا پوريا نبايد از اين مسله گله داشته باشه براي اينكه حالا همون يك عكس خالي است كه مد نظر پوريا جان است و اندازه اش 91 كيلو است كلا همه اون فلش بالا 91 كيلو است
بله درسته آقاسامان ولي شماوقتي كه مي تونيد91كيلوبايت رونصف كنيد حتي كمترازنصف وهيچ اتفاق خاصي هم نيفته وبه اون طرح ضربه نخوره آيامنطقيه كه حجم بالاروانتخاب كنيم چون آقاسامان اوضاع خطاي ايران خيلي خرابه سرعت ما گاهي اوقات 28 گاهي اوقات 33وخيلي زيادبشه 36هست واين درموردخيلي هاصدق مي كنه بنابراين چون صفحه اول فقط 91 كيلوبايت كه نيست بقيه اجزاي صفحه هم بهش اضافه مي شه .
سايتهاي اينچنيني اول مسپله اطلاع رساني ومحتواش موردتوجه مي گيره بعدمسپله گرافيك وظاهرش درضمن نبايد گرافيك سنگين صفحه ها سدي بشه كه عموم كاربران سخت بتونن به محتويات دسترسي داشته باشندمن توي نمايشگاه وب هم حضورن به آقامجيددرموردسنگيني صفحه ها گله كردم ولي ترتيب اثرنداد...
ضمنا من پوياهستم نه پوريا
(صفحهاتي هم هستند مثلاگالري عكس و... كه مدتي زيادي است كه هنوزراه نيوفتاده مي دونم كه واقعا زحمت مي كشيدوازتون تشكرمي كنم شما چهارچوب اون صفحاتي كه مدت زياديه ساخته نشده وانگارتوي سطل زباله افتادن وهيچ كس به دادشون نمي رسه مشخص كنيدما خودمون كمكتون مي منيم كه كامل بشن)
باتشكر