سلام يك والپيپر طراحي كردم كه دوست دارم نظرات شما رو راجع به اون بدونم ! :wink: مهرداد كوهي
iRWEBDES Active Member Apr 13, 2004 #1 سلام يك والپيپر طراحي كردم كه دوست دارم نظرات شما رو راجع به اون بدونم ! مهرداد كوهي
Lorcca New Member Apr 13, 2004 #2 از يه طراح وب حرفه اي و گرافيست ايران ( به گفته ي خودت ) كمتر از اين هم انتظار نميره // لوركا
iRWEBDES Active Member Apr 13, 2004 #3 اصلا متوجه منظورت نشدم بالاخره خوبه يا بده ! D: بابا ما نوشتيم شما چرا باور ميكني ؟ مهرداد كوهي
sara_gonjeshk Member Apr 13, 2004 #4 جالب بود .مرسي از همون روشي كه من اموزششو دادم استفاده كردي نه؟ افرين
B Babak Sateli Active Member Apr 13, 2004 #6 بابا ما چند دفعه بگیم اینجا جای نظر خواهی نیست. از شما دیگه انتظار نداشتم مهرداد جان. خودت این مورد را تائید میکنی بعدش ...
بابا ما چند دفعه بگیم اینجا جای نظر خواهی نیست. از شما دیگه انتظار نداشتم مهرداد جان. خودت این مورد را تائید میکنی بعدش ...
iRWEBDES Active Member Apr 13, 2004 #7 sara_gonjeshk گفت: ميگم الان اين تاپيكو قفلش نكنن. يادته خودت گفتي نظرخواهي ممنوع؟ کلیک کنید تا باز شود... من گفتم ؟ مهرداد كوهي
sara_gonjeshk گفت: ميگم الان اين تاپيكو قفلش نكنن. يادته خودت گفتي نظرخواهي ممنوع؟ کلیک کنید تا باز شود... من گفتم ؟ مهرداد كوهي