يك منوي اينجوري را چجوري بايد درست كرد؟

izone

Active Member
سلام.

من دنبال يك منوي اينجوري هستم. آيا برنامه ويژه اي براي اون وجود داره يا بايد خودم درستش كنم؟ چجوري؟ ممنون ميشم كمك كنيد!

pboy

Member
والا تا اونجايي كه ما مي دونيم يه اين مي گن بلاك از سايت www.irantraining.com می تونی بگیریش البته با یک قیافه دیگه

guilanict

Member
بلوك ايران ترينينگ چيز جالبي است اما اگر دقيقا همين بالايي را مي خواي فقط بايد عكس هاي كناري اش را ذخيره كني و در كد بلوك جايگذاري كني مثلا مثل همين گيلان آي سي تي .

sutinevis

Member
اقا ببخشيد ميگما.ولي اين قالب سايت پي سي وايپر هستش كه قالبش رو براي دانلود تو همين فروم گذاشته.گفتم شايد بخواسي ست كني!

guilanict

Member
عزيز
1- اولا اين بلوك است نه قالب
2- من نگفتم اين را من نوشته ام همانطور كه سايت من ناك است ولي وقتي مي گم سايت من منظورم اين نيست كه من ناك را نوشته ام.
3- ايكاش زودتر مي گفتيد تا من مجبور نشم اين بلوك رو از view source بنويسم.
بهرحال اميدوارم موفق باشيد در امور . . .

izone

Active Member
guilanict عزيز

دست شما درد نكنه . من اين منو را درست كردم و از تاپيكهاي ديگر شما كه يكي ديگه را راهنمايي كرديد هم ياد گرفتم چجوري اونرا تغيير بدهم تا به دلخواه خودم در بياد. باز هم ممنون از اينكه زمان گذاشتي و پاسخ من را و ديگران را دادي.

اين عكس بالا را هم راستش يادم نيست از كدوم سايت گرفتم (فكر ميكردم از سايت شما برداشتم) و لي از سايت يكي از دوستان همين جا آوردم تا بتونم منظورم را نشان بدم.

اين دوستمون sutinevis هم منظورش اينه كه منو راهنمايي كنه و تا بتونم تم هم رنگ منوي بالا را گير بيارم. كه از ايشان هم سپاسگزارم.

سايه شما اساتيد از سر ما كم نشه.

guilanict

Member
خواهش عزيز
هدف اصلي اين انجمنها هم همينه كه هممون بتونيم به هم يه چيزي ياد بديم يا ياد بگيريم.
اما بهتره بعضي دوستان تفكر مچ گيري و اينجور چيزا رو كنار بذارن.
در اينجا دوستان عزيزي بلوكها و ماژولهاي بسياري را در اختيار ما گذاشته اند و من بشخصه هيچگاه نيومدم اونهارو وردارم و به خودم نسبت بدم.
به هر حال اميدوارم شما توانسته باشي منويي كه مي خواي درست كني و اگر باز هم سوالي داشتيد من هستم در خدمتتون.

guilanict

Member
اختيار داريد عزيز
اميدوارم در آينده گفتگوهايمان حال و هواي علمي تري داشته باشه و بتونم از اطلاعات شما استفاده كنم.
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا