يك مشكل دارم درباره حركت دادن متن تو پروژه

من بوسيله كدهاي زير يك متن رو به محض اينكه صفحه باز شد حركت ميدم (از سمت راست تصوير به سمت چپ) اما يك مشكل دارم
وقتي كه صفحه باز مي شه اين نوشته شروع مي كنه به حركت اما مشكل كار اينجاست كه وقتي كه به صفحه ديگه اي مي ريم اين نوشته دوباره از اول شروع مي كنه به حركت؛ اما نمي خوام اينجوري باشه بلكه مي خوام وقتي از صفحه اي به صفحه اي ديگه مي ريم اين نوشته از اول شروع نكنه بلكه به حركت خودش ادامه بده طوري كه انگار صفحه اي عوض نشده و نوشته همينطوري بدون دخالت صفحه حركت خودشو ادامه بده
اينم بگم كه من يك قسمت از اين اسكريپت ها رو تو قسمت​
page start صفحه ام گذاشتم و فكر كنم كه مشكل شايد از گذاشتنشون تو اين قسمت باشه! آيا بايد اين اسكريپت ها رو جايه ديگه اي بزارم يا اينكه جاشون همين جا درسته
لطفا اگه بتونيد كمكم كنيد ممنون مي شم.
اين كد رو تو قسمت
page start صفحه ام گذاشتم :

ScriptTimer
("move text","10")

و اين كد رو به عنوان يك اسكريپت تو پروژه ام قرار داده ام :​
movt=
620

For
i=0 To 590

movt=movt-
1

Pause
("0")
stringmovetext$=
CHAR(movt)+',422'

MoveObject
("footertext","stringmovetext$")

Next
i

ScriptTimer
("Tilmer1=move text","50")

[FONT=Arial (Arabic)][FONT=Arial (Arabic)]
[/FONT][/FONT]

BEHESHT

Well-Known Member
توضیح

وقتي كه صفحه باز مي شه اين نوشته شروع مي كنه به حركت اما مشكل كار اينجاست كه وقتي كه به صفحه ديگه اي مي ريم اين نوشته دوباره از اول شروع مي كنه به حركت؛ اما نمي خوام اينجوري باشه بلكه مي خوام وقتي از صفحه اي به صفحه اي ديگه مي ريم اين نوشته از اول شروع نكنه بلكه به حركت خودش ادامه بده طوري كه انگار صفحه اي عوض نشده و نوشته همينطوري بدون دخالت صفحه حركت خودشو ادامه بده​

حرفاتون یه کم به نظرم تناقض داره اما اگه منظورت ادامه دادن بحث دو قسمت میشه

1 فقط یه بار قرار هست حرکت کنه

2 فقط همچنان حرکت کنه پشت سر هم

خب برای ادامه دادن پیشنهاد من اینه که از دستور زیر استفاده کنی
کد:
MoveTo("object","x,y,speed")
شی مکان طول عرض و اسرعت رو تنظیم کنید حله

برای تکرار هم راه زیاده

مثالم خواستی من و دیگر دوستان هستند

اگر مشکلی بود در خدمتم

m javad

کاربر متخصص
با سلام
پیشنهاد دوستمون عملی ولی شاید یه مشکلی داشته باشه. مثلا ممکنه سرعته حرکت کم و زیاد بشه و یا اگه دستور دیگه ای رو اجرا کنید یکم مکث کنه بعد دوباره حرکت کنه. امیدوارم دوستم جسارت منو ببخشن.
پیشنهاد من اینه که شما دوتا کد for ... next و ScriptTimer رو همزمان به کار نبری بهتره.
بهتره این کد رو استفاده کنی:

اون کدی که توی page start گذاشته بودی رو بذار و توی Script که نامش move text اینه کد های زیر رو بذار:

movt=movt+1
stringmovetext$=CHAR(movt)+',422'
MoveObject
("footertext","stringmovetext$")

ScriptTimer
("Tilmer1=move text","50")

حالا وقتی رسیید به جایی که می خوای از همون جا دوبار برگرده عقب اون + رو - میکنی.
ار دستور for ... next هم میتونی استفاده کنی ولی نباید متغیر i رو از صفر شروع کنی باید بنویسی

movt=0
اینو تو page start بذار و ...
For
i=movt To590

....

Next
i

موفق باشی.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا