يك مشكل با نصب php nuke بر روي localhost

sorooshk

Active Member
سلام :D
من مي خواهم كه نيوك رو روي لوكال هاست نصب كنم . به وسيله راهنمايي هايي كه در سايت مشهد تيم بود نصب رو شروع كردم ولي متاسفانه فايل هاي php را نمي توانم با لوكال هاستم ببينم و فقط كد اين فايل ها نمايش داده مي شود . ضمنا من از php با ورژن 5 استفاده مي كنم و تمام مراحل گفته شده در راهنما را انجام دادم ولي نميشه :cry:
لطفا اگر ممكن است كمكم نماييد
با تشكر سروش كريمي :lol:

pooyait

Member
با سلام

دوست عزيز همانطوريكه تو مطالب قبل قيد شد phpnuke ويرايش 7.5 يا 7.4 با php ورژن 5 سازگار نيست.
شما بايد بگديد دنبال يه برنامه اي كه ورژن پي اچ پي اون 4.3 باشه
كه من برنامه appserver رو پيشنهاد ميكنم
يه جستجو كه تو گوگل بكني پيداش مي كني

مويد و منصور

sorooshk

Active Member
با سلام
و با تشكر از شما . مي خواستم بدانم اگر php ورژن 4.3 را دانلود كنم با استفاده از اون مي تونم نصب بكنم يا حتما بايد اون برنامه اي را كه شما فرموديد نصب كنم
ضمنا بايد بگم كه طبق راهنمايي كه در مشهد تيم بود من اين كار را انجام دادم و گفته بود كه در يك مرحله يك صفحه به عنوان تست بسازيم و آن را امتحان كنيم . ولي براي من كار نداد و همانطور كه قبلا گفتم با كد بالا مي آيد . باز هم از همه تشكر مي كنم . سروش كريمي

pooyait

Member
با سلام

اين برنامه تمامي اين امكانات رو داره
يعني امكانات يه سرور مجازي

براي دونسخه PHP 4.3.8 و PHP 5.0.1 هم فعلاٌ موجود هر كدوم را كه خواستي بگير و لي با توجه به نياز بهتره اولي را دانلود كني

AppServ 2.4.1

PHP 4.3.8

Apache 1.3.31

MySQL 4.0.20

Zend Optimizer 2.5.3

phpMyAdmin 2.6.0-rc1

Perl 5.8.4

دانلود فايل اصلي:
www.script4ir.com/download/webmastertools/appserv/appserv-win32-2.4.1.exe

با حجمي حدود 9.5 مگابايت

AppServ 2.5.1

PHP 5.0.1

Apache 1.3.31

MySQL 4.0.20

Zend Optimizer 2.5.3

phpMyAdmin 2.6.0-rc1

Perl 5.8.4
دانلود فايل اصلي:

www.script4ir.com/download/webmastertools/appserv/appserv-win32-2.5.0.exe

با حجمي حدود 15 مگابايت

البته باز هم تاكيد ميكنم براي نصب برنامه هاي فعلي مديريت محتوا بهتره اولي را دانلود كني
نصبش هم به صورت ويزاردي انجام ميشه.

اگه مشكلي هم داشتي ما در خدمتيم
موفق باشي

sorooshk

Active Member
سلام
من هم از شما تشكر مي كنم . الان مي خواهم بروم و اون رو دانلود كنم انشاالله كه مشكلي پيش نيايد . ولي اگر مشكلي پيش اومد مزاحمتون خواهم شد

sorooshk

Active Member
با سلام خدمت شما جناب آقای : pooyait
می خواستم از لطفی که نمودید و آن برنامه خوب و مفید را معرفی فرمودید تشکر کنم. من برنامه را نصب کردم و طبق راهنمایی که در سایت سازنده همان برنامه در قسمت FAQ بود Php Nuke را نصب کردم . و بعد از نصب نیوک را با اینترنت اکسپلورر بالا آوردم . ولی متاسفانه یک پیغام دیدم که می گفت که یک اشکال با SQL وجود دارد و صفحه سایت بالا نیامد . فورا به یاد Config.php افتادم و فورا رفتم و آن را ادیت کردم . ولی باز هم همان خطا دیده می شود . می خواستم بدانم باید چه بکنم ؟ خیلی ممنون می شوم اگر جوابم را بدهید . چون من واقعا به این برنامه یعنی Php Nuke نیاز دارم و فورا باید آن را راه اندازی نمایم . با تشکر از شما دوست گرامی سروش کریمی

izone

Active Member
سروش جان

دوست عزيز اگر بنويسي كه چه خطايي ميدهد كار بسيار آسانتر ميشود. اگر هنوز هم همان خطايي را كه پيش از تنظيم فايل config.php ميداد را ميدهد پس در همان فايل اشتباهي داريد. راستي ديتابيس هم براي ناك درست كرده ايد؟

شاد و پيروز باشيد.

pooyait

Member
sarallah گفت:
pooyait جان دستت درد نکنه ...

با سلام
خواهش ميكنم
انشاء الله من بعد سعي ميكنم برنامه هايي كه دوستان احياناْ نياز به اونها دارن رو سرور خودم بگذارم تا از لحاظ مساپل امنيتي و .... مشكلي براي دوستان پيش نياد.

در ضمن خوشحال ميشم دوستان براي راه اندازي بزرگترين سايت دانلود ايرانيان به من كمك كنند

با تشكر

هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

sorooshk

Active Member
سلام
با تشكر از شما . بايد بگم كه من ديتابيس را ساختم و نام ديتابيس را nuke گذاشتم ولي باز هم كار نمي دهد .
ضمنا من اين خطا را مي بينم :
There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
من در لينك زير فايل config.php را قرار داده ام اگر مي شود آن را بريم تنظيم نماييد و به من بدهيد
يوزر نيم من در mysql هست : soroosh
پسورد من در my sql هست : 4978
نام ديتابيس هم هست : nuke
اين هم لينك فايل config.php من :
http://www.sharemation.com/sorooshk/config.php
خيلي ممنون از لطف شما .
ضمنا من هم هر كاري بتوانم براي راه اندازي سايتي كه گفتيد انجام خواهم داد.
با تشكر سروش كريمي

من به مشكل زير برمي خورم نظر شما چيه؟

PHP Notice: Undefined index: QUERY_STRING in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Nuke\7.5\mtnuke5\mtnuke5\html\admin.php on line 19 PHP Notice: Undefined index: QUERY_STRING in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Nuke\7.5\mtnuke5\mtnuke5\html\admin.php on line 19 PHP Notice: Undefined index: REQUEST_URI in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Nuke\7.5\mtnuke5\mtnuke5\html\admin.php on line 22 PHP Notice: Undefined index: QUERY_STRING in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Nuke\7.5\mtnuke5\mtnuke5\html\mainfile.php on line 8 PHP Notice: Undefined index: QUERY_STRING in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Nuke\7.5\mtnuke5\mtnuke5\html\mainfile.php on line 37 PHP Notice: Undefined index: QUERY_STRING in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Nuke\7.5\mtnuke5\mtnuke5\html\mainfile.php on line 40 PHP Notice: Undefined variable: forum_admin in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Nuke\7.5\mtnuke5\mtnuke5\html\mainfile.php on line 93 PHP Notice: Undefined variable: inside_mod in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Nuke\7.5\mtnuke5\mtnuke5\html\mainfile.php on line 96 PHP Notice: Undefined variable: inside_mod in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Nuke\7.5\mtnuke5\mtnuke5\html\db\db.php on line 44 PHP Notice: Undefined variable: dbtype in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Nuke\7.5\mtnuke5\mtnuke5\html\db\db.php on line 50 PHP Fatal error: Class 'sql_db' not found in H:\PHP\Ready2Use\CMS\Nuke\7.5\mtnuke5\mtnuke5\html\db\db.php on line 86

sorooshk

Active Member
با سلام خدمت شما جناب آقای : pooyait
من به یک سری نتایج رسیدم . من رفتم و فایل config.php رو نگاه کردم . سپس یوزر نیم آن را به root و پسورد قبلی را هم پاک کردم . با این کار بالاخره توانستم که اولین صفحه سایت را ببینم و در واقع مشکلم تا اینجا حل شد . ولی بدون پسورد . ضمنا من نمی توانم یک کاربر توسط فرم عضویت ایجاد نمایم چون ایمیل می خواهد . میخواستم یدانم چگونه باید این کار را بکنم. خیلی ممنون . چون تا همین جای کار را نیز به وسیله کمک شما رسیدم . با تشکر سروش کریمی

pooyait

Member
sorooshk گفت:
سلام
با تشكر از شما . بايد بگم كه من ديتابيس را ساختم و نام ديتابيس را nuke گذاشتم ولي باز هم كار نمي دهد .
من در لينك زير فايل config.php را قرار داده ام اگر مي شود آن را بريم تنظيم نماييد و به من بدهيد
خيلي ممنون از لطف شما .
با تشكر سروش كريمي

سلام
سروش جان هاستهاي مجاني معمولا اين مشكل رو دارن
اگه خواستي من ميتونم هاست و دومين ارزون بهت بدم

sorooshk

Active Member
pooyait گفت:
sorooshk گفت:
سلام
خيلي ممنون از لطف شما .
با تشكر سروش كريمي

سلام
سروش جان هاستهاي مجاني معمولا اين مشكل رو دارن
اگه خواستي من ميتونم هاست و دومين ارزون بهت بدم
سلام
خيلي ببخشين . ولي فكر كنم اشتباه متوجه شديد . من هم دومين دارم و هم هاست . و من نيوك را بر روي لوكال هاست نصب كردم . ضمنا آن فايل كانفيگ را گذاشته بودم كه شما ويرايش نماييد . كه خدا را شكر مشكلم بر طرف شد . باز هم از لطفتان ممنون
با تشكر سروش كريمي
ضمنا اين هم سايت من هست كه البته فعلا راه اندازي اش نكردم . اگر خدا بخواهد مي خواهم با نيوك راه اندازي كنم : سايت من : http://www.mmbfestival.com
با تشكر سروش كريمي

bamshad

Well-Known Member
آقا من اين نوك آقا ثارالله رو نصب مي كنم
بعد مي گه كه با موفقيت نصب شد روي ادامه بزنيد وقتي مي زنم روي ادامه مي ياد رو قسمته قبليش
من قبلن اين رو نصب كرده بودم مشكلي نداشت!!!!

bamshad

Well-Known Member
بايد اينو بگم كه Service Pack 2 رو سيستمم نصب شايد به خاطر اون باشه؟ نــــــــه غلام؟

جدیدترین ارسال ها

بالا