يك مشكل اساسي .. كمك

یک مقاله در مورد نصب پی اچ پی روی سیستم شخصی بود که از سایت دوست عزیزم آقا صادق دیدم و خوندمش و به شما هم توصیه میکنم یه نگاه بندازین :
http://www.afagh.biz/af-fa/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=1
خوب تا اینجا دستش درد نکنه . اما از اینجا به بعد من موندم چکار کنم ؟ نرم افزار WAMP5 كه حدود 20 ميگ بود رو از سايت مربوطه دانلود كردمش و سعي كردم طبق راهنماي آقا صادق جلو برم . خوب در حدود 4 ساعت طول كشيد اين نرم افزار رو دانلود كردم و اجرا . تنظيمات رو هم طبق صحبتهاي صادق تكميل كردم اما وقتي برنامه phpbb رو بردم توي پوشه forum و مي خواستم install كنم ارور مي ده . نمي دونم كجاش خرابه . البته اينو بگم كه خود phpbb درسته ها هيچكدوم از برنامه هاي php رو اجرا نمي كنه . متن خطايي هم كه مي گيره اينه :

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at localhost Port 80

الان به خاطرهمين مشكل اعصابم خورده . ميشه راهنماييم كنيد چطوري بايد برنامه هايي كه با php نوشته رو ببينم و تسشون كنم .
شماره ارور هم فكر مي كنم 500 باشه . لطفا راهنماييم كنيد ...
ممنونم از همتون ...

پورتالی که شما قصد داشتی نصب کنی احتمالا یه فایل htaccess داره که یه سری دستورات توشه که آپاچی نمیتونه اجراش کنه .احتمالا البته

حذفش كردم اما بلد نيستم الان تنظيمات ديتابيس رو انجام بدم . ميشه بگيد چطوري اين كارور بكنم ؟

اونو حذف كردم اما بازم نيومد . ميشه بگيد چطوري بايد ديتابيس رو تنظيم كنم . اصلا هيچي از ديتابيس بلد نيستم ..

جدیدترین ارسال ها

بالا